Ένα άτομο με χρέωση άδειας σε αναστολή αντιμετωπίζει μια εικονική δικαστική ακρόαση ενώ οδηγεί

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν που κατηγορείται ότι οδηγεί με αναστολή άδειας έλαβε μέρος σε μια εικονική ακρόαση ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, προκαλώντας έκπληξη στον προεδρεύοντα δικαστή. Το βίντεο της δίκης, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral, δείχνει τον κατηγορούμενο, Corey Harris, σε ένα όχημα όταν συνδέθηκε σε μια κλήση Zoom. Ο δικαστής Σέντρικ Σίμπσον, μη μπορώντας να κρύψει το σοκ του, ρώτησε αν ο Χάρις οδηγούσε. «Στην πραγματικότητα θα πάω στο ιατρείο μου», είπε ο Χάρις. “Λοιπόν, δώσε μου ένα δευτερόλεπτο. Πάρκαρα τώρα.” Ο Σίμπσον επιβεβαίωσε στους εισαγγελείς ότι η δίκη του Χάρις ήταν για οδήγηση με αναστολή άδειας.”Κοιτάω το αρχείο του, δεν έχει δίπλωμα.” είπε ο Σίμπσον. «Είναι σε αναστολή, οδηγεί». «Δεν ξέρω γιατί θα το έκανε αυτό», συνέχισε ο Simpson. «Ως εκ τούτου, η δέσμευση του κατηγορουμένου για το θέμα αυτό ανακαλείται». Ο Σίμπσον διέταξε τον Χάρις να δεσμευτεί στη φυλακή της κομητείας αργότερα εκείνη την ημέρα. Παρακολουθήστε την ακρόαση στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο παραπάνω.

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν που κατηγορείται ότι οδηγεί με αναστολή άδειας έλαβε μέρος σε μια εικονική ακρόαση ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, προκαλώντας έκπληξη στον προεδρεύοντα δικαστή.

Το βίντεο της δίκης, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral, δείχνει τον κατηγορούμενο, Corey Harris, σε ένα όχημα όταν συνδέθηκε σε μια κλήση Zoom.

Ο δικαστής Σέντρικ Σίμπσον, μη μπορώντας να κρύψει το σοκ του, ρώτησε αν ο Χάρις οδηγούσε.

READ  Τα καλύτερα μέρη για να δείτε από τη Volusia

«Στην πραγματικότητα θα πάω στο ιατρείο μου», είπε ο Χάρις. “Δώσε μου ένα δευτερόλεπτο. Πάρκαρα τώρα.”

Ο Simpson ελέγχει με τους εισαγγελείς ότι η δίκη του Χάρις είναι για οδήγηση με αναστολή άδειας.

«Κοιτάω τον δίσκο του και δεν έχει άδεια», είπε ο Simpson. «Είναι σε αναστολή, οδηγεί».

«Δεν ξέρω γιατί θα το έκανε αυτό», συνέχισε ο Simpson. «Ως εκ τούτου, η δέσμευση του κατηγορουμένου για το θέμα αυτό ανακαλείται».

Ο Σίμπσον διέταξε τον Χάρις να δεσμευτεί στη φυλακή της κομητείας αργότερα εκείνη την ημέρα.

Δείτε την ακρόαση στο video player παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *