Έρχονται φθηνότερες επεκτάσιμες κάρτες αποθήκευσης Xbox

Η Microsoft φαίνεται να ετοιμάζει νέες επεκτάσιμες επιλογές αποθήκευσης Xbox από άλλους κατασκευαστές. Ενα καινούργιο Κάρτα επέκτασης Western Digital 1TB Οι κονσόλες Xbox Series S/X εντοπίστηκαν αρχικά στο Best Buy, με τιμή 179,99 $. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης Xbox που δεν έχει κατασκευαστεί από τη Seagate.

Η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά τις επεκτάσιμες κάρτες αποθήκευσης Xbox με τις κονσόλες της σειράς Xbox S/X πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Υπήρχαν κάρτες 1 TB Τιμή 219,99 $ και κατασκευάζεται αποκλειστικά από τη Seagate. Αν και είδαμε να εμφανίζονται επιλογές 512 GB και 2 TB από τη Seagate, παρόμοιος χώρος αποθήκευσης για τις κονσόλες PS5 έχει μειωθεί σημαντικά, αλλά οι τιμές παραμένουν πεισματικά υψηλές.

Ο επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης Xbox της Western Digital λειτουργεί επίσης με το Xbox Series X.
Εικόνα: Best Buy

Περισσότεροι κατασκευαστές για επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης Xbox έχουν μεγάλη ζήτηση και θα βοηθήσουν να ωθήσουν τις τιμές προς τη σωστή κατεύθυνση. Το Best Buy αναφέρει την κάρτα επέκτασης Western Digital C50 1TB τόσο χαμηλά όσο $40 Όπως η Seagate. Στα 179,99 $ εξακολουθεί να είναι μια απότομη τιμή για 1 TB αποθηκευτικού χώρου, ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη τη μονάδα Samsung 980 Pro 1TB PCIe Gen4. Για 79,99 $ Τώρα αμέσως.

Η Microsoft αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ιδιόκτητο χώρο αποθήκευσης για τις κονσόλες Xbox Series X/S, κάνοντας την εγκατάσταση πιο φιλική προς τον καταναλωτή. Αλλά η τιμολόγηση επηρεάζεται μόνο από έναν κατασκευαστή. Η Sony επέλεξε μια τυπική υποδοχή επεκτάσιμης αποθήκευσης M.2 SSD, επιτρέποντας στους κατόχους PS5 να χρησιμοποιούν μια ποικιλία μονάδων δίσκου στην αγορά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πιο αργούς δίσκους PCIe Gen4 στο PS5.

READ  Ο μυστηριώδης στροβιλισμός πάνω από την Αλάσκα θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας εκτόξευσης του SpaceX

Δεν είναι σαφές πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα κάρτα επέκτασης 1 TB της Western Digital για το Xbox. Το Best Buy δεν έχει ημερομηνίες προπαραγγελίας για τη λίστα, επομένως επικοινωνήσαμε με τη Western Digital και τη Microsoft για σχόλια σχετικά με τη λίστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *