Είναι το τέλος του κόσμου για τον Πενς να κάνει σκληρά τον Τραμπ στο πλέγμα

«Η ιστορία θα λογοδοτήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις 6 Ιανουαρίου», είπε ο Πενς σε εκατοντάδες δημοσιογράφους στην τυπικά χιουμοριστική υπόθεση της λευκής γραβάτας. “Μην κάνετε λάθος γι’ αυτό: Αυτό που συνέβη εκείνη την ημέρα ήταν ντροπή, και η απεικόνιση του με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι προσβολή της αξιοπρέπειας. Αυτό που έκανε ο πρόεδρος Τραμπ ήταν λάθος. Τα απερίσκεπτα λόγια του έθεσαν σε κίνδυνο την οικογένειά μου και όλους στο Καπιτώλιο. ημέρα.

Ο Πενς χρησιμοποίησε παρόμοια λόγια για να απευθυνθεί στον Τραμπ στο βιβλίο του – γράφοντας ότι «τα ανεύθυνα λόγια του πρώην αφεντικού του θέτουν σε κίνδυνο την οικογένειά μου και όλους όσοι εργάζονται στο Καπιτώλιο».

Αλλά οι σύμβουλοί του είδαν το δείπνο με σχάρα ως μια ευκαιρία όχι μόνο να απηχήσουν αυτά τα συναισθήματα αλλά και να τα ενισχύσουν. Ήλπιζαν επίσης ότι θα βοηθούσε τον Πενς να κερδίσει το πιο δύσπιστο κοινό του αυτές τις μέρες: τους μυημένους στην Ουάσιγκτον και τους δημοσιογράφους που του έδωσαν μια μικρή παρέκκλιση στις αρχές του 2024.

«Ήταν ένα διαφορετικό κοινό για εκείνον», είπε ο Μαρκ Σορτ, πρώην αντιπροεδρικός επικεφαλής του προσωπικού του Πενς και ανώτερος σύμβουλός του.

Ο κόσμος του Πενς πίστευε από καιρό ότι ο πρώην βουλευτής και κυβερνήτης της Ιντιάνα θα μπορούσε να ακολουθήσει το δρόμο προς την ενηλικίωση το 2024, τώρα που βρίσκεται σε μοναδική θέση να λέει την αλήθεια στην εξουσία καθώς είναι απαλλαγμένος από τους περιορισμούς της αντιπροεδρίας.

«Ο Μάικ βρίσκεται σε άλλο μέρος όπου μπορεί να είναι ελεύθερος και ελεύθερος με τρόπους που δεν νομίζω ότι έχουν άλλοι άνθρωποι στη βιομηχανία», είπε ο Σορτ. «Οπότε δεν βλέπω πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι έχει καλό δρόμο προς τα εμπρός.

READ  Υπό τους Νάγκετς και πάλι στο συμπλέκτη, οι Λέικερς αντιμετώπισαν ένα έλλειμμα 3-0

Πρόσωπο κοντά στον Πενς, το οποίο μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας για να μιλήσει χωρίς την έγκριση της νέας εκστρατείας, σημείωσε ότι ο Πενς έχει περισσότερο χώρο να αναπτυχθεί μεταξύ των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων στις προκριματικές εκλογές από έναν αντίπαλο όπως ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις.

Ο DeSantis, ένα πρόσωπο κοντά στον Pence, είπε ότι ο συνδυασμός του Ronald Reagan και του Willie Nelson και του Bono, όλοι μαζί, είχε υψηλές προσδοκίες. Αλλά είναι τα πάντα για όλους τώρα, γιατί κανείς δεν τον ξέρει πραγματικά. Ο Πενς, πρόσθεσε το άτομο, «είναι σχεδόν στην άλλη πλευρά του. Όλοι νομίζουν ότι τον ξέρουν. Νομίζουν ότι έχουν μια προσδοκία για το ποιος είναι. Στη συνέχεια, όταν τους συναντούν, λένε, «Δεν νομίζω. Είναι αστείος. Είναι προσωποπαγής. Είναι κάλος.”

Μένει να δούμε αν οι ψηφοφόροι του προκριματικού GOP θέλουν κάποιον διασκεδαστικό, ευγενικό και ωραίο. Η εκλογική νίκη του Τραμπ ήταν το αντίθετο. Το χάρισμα του DeSantis οφείλει πολλά στις μάχες του με τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο στενός κύκλος του Πενς περιλαμβάνει τον αείμνηστο γερουσιαστή. Φαίνεται στην καμπάνια του John McCain (R-Ariz.) 2008 ως πρότυπο. Τότε, όπως είναι τώρα ο Πενς, ο ΜακΚέιν βρέθηκε ξεγραμμένος από άλλους διεκδικητές – θεωρήθηκε λείψανο ξεπερασμένης πολιτικής όταν οδήγησε το Straight Talk Express. Επισημαίνουν ότι ως μέλος του Κογκρέσου, ο Πενς συχνά έκανε ελεύθερος επαγγελματίας για επιτυχίες του Fox News και κορόιδευε με δημοσιογράφους σε εκτενείς συνεντεύξεις στο διάδρομο πριν γίνει κυβερνήτης και στη συνέχεια αντιπρόεδρος.

Όσοι είναι κοντά στον Πενς προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ανακτήσει μια πιο ελεύθερη στάση, φροντίζοντας οι εκδηλώσεις της προεκλογικής του εκστρατείας να περιλαμβάνουν συνομιλίες δίπλα στο πυρ και ότι ο Τύπος δεν παίρνει πραγματική στάση ως εχθρό.

READ  Νήματα: Το Instagram λανσάρει εφαρμογή για να ανταγωνιστεί το Twitter

Pence — Έγινε μέλος του βουλευτή Adam Schiff (D-Calif.) το 2006. Ξεκινήστε μια κοινοβουλευτική ομάδα του Κογκρέσου για την ελευθερία του Τύπου – Παράδοση το βράδυ του Σαββάτου. «Μπορέσαμε να παραμείνουμε μέρος της θέσης μας επειδή μείνατε στη θέση σας», είπε στους δημοσιογράφους για την επίθεση στο Καπιτώλιο. «Ο αμερικανικός λαός γνωρίζει τι συνέβη εκείνη την ημέρα επειδή δεν σταματήσατε να κάνετε ρεπορτάζ».

Υπάρχουν όμως όρια στο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Benz. Αγωνίζεται μια κλήτευση για να καταθέσει για εκείνη την ημέρα, αν και χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας να είναι διαφανής για το τι συνέβη στις 6 Ιανουαρίου — κάτι που υποστηρίζει ότι βασίζεται στην προστασία της διάκρισης των εξουσιών ως πρόεδρος της Γερουσίας. Η κριτική του για τις ενέργειες του Τραμπ γύρω από την εξέγερση δεν απηχήθηκε από κανέναν άλλο μεγάλο υποψήφιο στον τομέα. Αν και τα σχόλια ήταν σκληρά, δεν έπεσαν από την κάμερα – οι σύμβουλοι του Πενς αρνήθηκαν ότι έπαιξαν στους υπολογισμούς τους όταν επιτέθηκαν στον Τραμπ.

Φρεσκοκομμένος από την εμφάνισή του, ο Πενς θα κάνει εκστρατεία στο Νιου Χάμσαϊρ την Πέμπτη και στην Αϊόβα το Σάββατο, δύο πρώιμες πολιτείες των Ρεπουμπλικανών στις οποίες έχει τραβήξει την προσοχή μαζί με τη Νότια Καρολίνα. Συγκεκριμένα, για τις νίκες του στην Αϊόβα το 2008 και το 2016, ο Σεν. Ο Ted Cruz (R-Texas) και οι βοηθοί του προσβλέπουν στην ανοικοδόμηση του προκατόχου του, τότε κυβερνήτη του Αρκάνσας, Mike Huckabee.

«Αν 150.000 άτομα συμμετάσχουν και τον βάλουν αντιμέτωπο μπροστά σε 150.000 άτομα, έχω πιθανότητες να κερδίσω;» Πρόσωπο κοντά στον Πενς είπε. «Θα σου έλεγα απολύτως, κατηγορηματικά, ναι».

READ  Κατάρρευση I-95: Οι αρχές της Φιλαδέλφειας εργάζονται για να εντοπίσουν ένα σώμα που ανασύρθηκε από τα συντρίμμια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *