Επιλογές πλέι οφ για το NFL Divisional Round του Briscoe: Οι καουμπόηδες αναστάτωσαν τους 49ers. Κλείστε τις κλήσεις για Αρχηγούς, Αετούς και λογαριασμούς

Τι τρόπο να ανοίξω τα πλέι οφ του NFL για μένα την περασμένη εβδομάδα. Ήταν ένα σαββατοκύριακο σούπερ μπαλαντέρ και ήμουν καλός με αυτό που πήρα. Πήρα 4-0 με τα καλύτερα στοιχήματά μου ως μέρος του podcast του Big Six, έκανα 4-2 με τις επιλογές μου στο ATS στις επιλογές μας στο CBS Sports Experts και πήγα με 6-0 κατευθείαν.

Δεν με λένε Playoff Pete για τίποτα.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν και ας σκίσουμε άλλη μια καλή εβδομάδα με εξετάσεις. Ακούω ήδη τα σκυλιά να γαβγίζουν.

Σάββατο, 4:30 μ.μ. ET (NBC) | Ατμός: FuboTV

Ειδικό παιχνίδι | Κάνσας Σίτι Τσιφς εναντίον Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς

Οι Chiefs κέρδισαν τους Jaguars με 27-17 τον Νοέμβριο, αλλά αυτή ήταν μια διαφορετική ομάδα του Jacksonville και το παιχνίδι δεν ήταν τόσο κοντά όσο το σκορ. Αυτή η ομάδα του Τζάκσονβιλ δυσκολευόταν στην επίθεση, αλλά όχι αυτή. Τα κεφάλια θα είναι πραγματικό πρόβλημα για μια άμυνα του Τζάκσονβιλ που έχει δυσκολευτεί κατά καιρούς ενάντια στην πάσα. Οι Jax δεν βιάζουν τόσο καλά τον πασαδόρο, κάτι που είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον Patrick Mahomes. Ο Τζάκσονβιλ δεν είχε τσουβάλι στην πρώτη συνάντηση. Αυτό ήταν πάντα ένα θέμα εναντίον του Μαχόμες. Με τον Trevor Lawrence να παίζει καλά, βλέπω τους Jaguar να σκοράρουν ενάντια στην άμυνα των Chiefs. Αλλά δεν βλέπω να επιβραδύνεται η επίθεση των Jaguar. Ψάξτε για τον Mahomes να βάλει μερικά μεγάλα νούμερα που οι Jaguar δεν μπορούν να ταιριάξουν. Οι Αρχηγοί κυλούν στο παιχνίδι τίτλου της AFC.

Επιλογή: Chiefs 34, Jaguar 28

Σάββατο, 8:15 μ.μ. ET (Fox) | Ατμός: FuboTV

Το χτύπημα των Giants εντυπωσίασε Βίκινγκς Την περασμένη εβδομάδα, αλλά είναι πολύ πιο σκληρή πρόκληση για τον Daniel Jones και τους συνεργάτες του. Οι Eagles οδήγησαν το NFL σε σάκους και είχαν πέντε παιδιά με 10 ή περισσότερα. Αυτό είναι πίεση. Οι Giants έχουν διαρροές στη σύνθεσή τους κατά καιρούς, κάτι που πρέπει να είναι ανησυχητικό. Αλλά ο συντονιστής της επίθεσης Μάικ Κάφκα κάνει καλή δουλειά στο να σχεδιάζει πράγματα για τον Τζόουνς. Στο φινάλε της κανονικής σεζόν κόντρα στους Giants, οι Eagles δεν φάνηκαν πολύ κακοί παίκτες που ξεκουράζονταν εκείνη την ημέρα. Ο Jalen Hurts επέστρεψε στο παιχνίδι αφού έχασε δύο, αλλά δεν φαινόταν υπέροχος. Ο επιπλέον χρόνος θα βοηθήσει την υγεία του. Αναζητήστε τους Eagles να επιτεθούν μέσω του αέρα εδώ, αλλά οι Γίγαντες ζωντανεύουν στο αμυντικό μέτωπο. Χωρίς τον Λέιν Τζόνσον, αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα για τους Eagles. Ακόμα κι έτσι, αποσύρετε τη Φιλαδέλφεια και προχωρήστε στο Πρωτάθλημα NFC.

Επιλογή: Eagles 30, Giants 28

Κυριακή, 3 μ.μ. ET (CBS) | Ρεύμα: Paramount+ (Κάντε κλικ ΕΔΩ)

Ειδικό παιχνίδι | Buffalo Bills εναντίον Cincinnati Bengals

Αν σας αρέσει το παιχνίδι με τον στρατηγό, αυτό είναι το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου. Τζο Μπάροου εναντίον Τζος Άλεν. Νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να δούμε αυτό το παιχνίδι την Εβδομάδα 17, αλλά το παιχνίδι ακυρώθηκε όταν η Tamar Hamlin υπέστη καρδιακή προσβολή. Αυτό είναι το σωστό, αλλά γι’ αυτό το παιχνίδι είναι στο Μπάφαλο. Αν οι Βεγγάλης είχαν κερδίσει εκείνο το παιχνίδι και είχαν προηγηθεί νωρίς, αυτό το παιχνίδι θα ήταν στο Σινσινάτι. Όπως είναι στο Μπάφαλο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν φαινόταν υπέροχη απέναντι στους εφεδρικούς στρατηγούς την περασμένη εβδομάδα, και οι δύο δυσκολεύτηκαν να ανέβουν. Νομίζω ότι και οι δύο θα παίξουν καλά εδώ. Οι Bengals έχουν προβλήματα με την επιθετική γραμμή, με τρεις παίκτες πιθανώς εκτός, αλλά οι Bills δεν έσπευσαν ακριβώς τον πασαδόρο την περασμένη εβδομάδα απέναντι στο Μαϊάμι και ο Μπάροου έβγαλε γρήγορα τη μπάλα. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα πέναλτι και τα δύο τέταρτα να έχουν μεγάλες μέρες. Στο τέλος, νομίζω ότι ο Άλεν και οι Μπιλς θα κερδίσουν το τέταρτο τρίμηνο.

READ  Ειδήσεις, δεδομένα και έσοδα από το WEF

Επιλογή: Bills 34, Bengals 30

Κυριακή, 6:30 μ.μ. ET (Fox) | Ατμός: FuboTV

Ειδικό παιχνίδι | San Francisco 49ers vs Dallas Cowboys

Οι 49ers κέρδισαν τους Cowboys στη θέση τους στα πλέι οφ πέρυσι, οπότε αυτή θα είναι μια ευκαιρία για τους Cowboys να εξισώσουν τα πράγματα. Το Ντάλας κέρδισε τον Τάμπα Μπέι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε είναι ένα ακόμη παιχνίδι δρόμου σε μια σύντομη εβδομάδα που θα πρέπει να είναι μια πρόκληση για αυτούς. Οι 49ers θα έχουν μια επιπλέον άδεια από το να παίξουν το περασμένο Σάββατο. Αλλά οι Cowboys βρήκαν την προσβολή τους στους Bucs, ειδικά στον Dak Prescott. Οι 49ers έχουν καλύτερη άμυνα από την Τάμπα Μπέι, αλλά ο Ντάλας μπορεί να μετακινήσει την μπάλα. Για τους 49ers, θα πέσει στον Brock Birdie ενάντια στην πίεση του Ντάλας. Ο Purdy ήταν εξαιρετικός από τότε που ανέλαβε ως βασικός με πέντε παιχνίδια να απομένουν στην κανονική περίοδο. Έπαιξε καλά Γεράκια της θάλασσας Την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτή θα είναι η καλύτερη άμυνα που έχει αντιμετωπίσει. Η βιασύνη του Dallas pass θα είναι ενοχλητική και νομίζω ότι αυτό θα συμβεί εδώ. Ο Πρέσκοτ θα πάρει το καλύτερο από τους δύο στρατηγούς σε αυτό, καθώς το Ντάλας παίζει εκτός ανατροπής.

Επιλογή: Cowboys 27, 49ers 26

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *