Ηγέτες Vs. Οι Raiders είναι διαφορετικοί, αλλά ένα από τα πιο άγρια ​​TD της χρονιάς θα κληθεί πίσω λόγω ποινής

Ο Andy Reid και το πλήρωμά του πρέπει να είναι λίγο χαλαροί κατά τη διάρκεια της βραδινής τους έξοδο Αρχηγοί του Κάνσας Σίτι‘ Ευκολία.

Καμία ομάδα δεν έχει πιο περίεργα μοτίβα και κινήσεις, ειδικά κοντά στη γραμμή του τέρματος, από τους Αρχηγούς. εναντίον Ξεπέρασαν τον εαυτό τους το Σάββατο Λας Βέγκας RaidersΈνα touchdown χάθηκε λόγω ποινής κράτησης.

Φανταστείτε την αντίδραση στην προπόνηση όταν οι επικεφαλής προπονητές έδωσαν εντολή στους παίκτες να κάνουν το γαϊτανάκι τους, να βγουν από αυτό και να μπουν στις θέσεις τους. Στη συνέχεια, θέλουν ένα στιγμιότυπο για το τρέξιμο πίσω, που θα αγωνιστεί ξανά Πάτρικ ΜαχόμεςΓια να το πετάξει αριστερά.

Είναι το πιο περίεργο πράγμα που θα δεις στο NFL αυτή τη σεζόν.

Και, δυστυχώς, δεν μετράει. αφορών Καθαρής Τόνυ Απογειώθηκε από το ταμπλό λόγω ποινής κράτησης. Στη συνέχεια, ο Toney σκόραρε, δίνοντας στους Chiefs προβάδισμα 21-3, και το αποκορύφωμα παραμένει, αλλά το παιχνίδι δεν έχει ακόμη μετρηθεί επίσημα.

Αν ο Reid και το επιτελείο του είχαν αυτό που έφτιαξαν για τους Raiders την Εβδομάδα 18, φανταστείτε τι θα ονειρεύονταν για τα πλέι οφ.

Ο επικεφαλής προπονητής Andy Reid ετοίμασε ένα δημιουργικό παιχνίδι για τους Raiders. (Φωτογραφία Jeff Bottari/Getty Images)

READ  Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς και το NYPD απηύθυναν αντιδράσεις σε viral βίντεο με αστυνομικούς που τραβήχτηκαν μετά τη συναυλία του Ντρέικ στο Θέατρο Απόλλων του Χάρλεμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *