Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα κομψό κόκκινο φόρεμα στη συναυλία της στέψης

Η Catherine, Πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε μια τολμηρή εμφάνιση για να παρευρεθεί στη Συναυλία Coronation σήμερα το βράδυ.

Έγινε μέλος της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας στο πολυτελές μουσικό σπέσιαλ στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου κάθισε στην πρώτη σειρά, δίνοντας μια δυναμική στροφή στο κομψό στυλ της. Η πριγκίπισσα φαινόταν υπέροχη με το κόκκινο σύνολο Alexander McQueen που φόρεσε για την εκδήλωση παρουσίασης πριν από την καμπάνια Shaping Us τον περασμένο Ιανουάριο. Έχει ένα βυθισμένο, ασύμμετρο Τυλίξτε Blazer και ταιριάζει Καμένο παντελόνι.

Αξεσουάρ της στολή με ένα ασημένιο κολιέ της Van Cleef & Arpels με πολλά μενταγιόν λουλουδιών σε διάφορα μεγέθη. Το βραδινό της look περιελάμβανε ροζ ρουζ και ένα διακριτικό καπνιστό μάτι.

Η πριγκίπισσα Kate, η πριγκίπισσα Eugenie, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George στη συναυλία Coronation.

Λέον Νιλ//Καλές εικόνες
Ο Βρετανός πρίγκιπας William, ο L, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Catherine, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρευρίσκονται σε εκδήλωση έναρξης εκστρατείας που διοργανώθηκε από το Royal Foundation Centre for Early Childhood στο BAFTA στις 30 Ιανουαρίου 2023 στο κεντρικό Λονδίνο.  Μια καμπάνια για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη μοναδικότητα της φωτογραφίας πρώιμης παιδικής ηλικίας από τον Eddie Mulholland Pool EDP Photo.

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate στην εκδήλωση Shaping Us τον περασμένο Ιανουάριο.

Έντι Μάλχολαντ//Καλές εικόνες

Άλλα μέλη της οικογένειας των Ουαλών συνδυάστηκαν με λευκά και ναυτικά σύνολα, με όλα τα μέλη της οικογένειας (εκτός από τον Πρίγκιπα Λούις, που δεν παρευρέθηκε) να φορούν τα χρώματα της βρετανικής σημαίας. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Τζορτζ φορούσαν ασορτί παραδοσιακά ναυτικά κοστούμια και λευκά πουκάμισα – ο Γουίλιαμ συνδυάστηκε με μια μπλε και μαύρη γραβάτα με σχέδια, ενώ ο Τζορτζ φορούσε μια γραβάτα με κουκκίδες.

Η πριγκίπισσα της Βρετανίας Αικατερίνη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η πριγκίπισσα Σάρλοτ της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Γεώργιος της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Rishi Sunak, η βασίλισσα Camilla, η βασίλισσα Camilla και ο βασιλιάς Charles της Βρετανίας περιμένουν στο κουτί.  Μια εντυπωσιακή ζωντανή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην East Terrace του Κάστρου Windsor για πρώτη φορά στο Windsor, στο δυτικό Λονδίνο, στις 7 Μαΐου 2023, μέσα στους χώρους του Windsor Castle πριν από τη Συναυλία Coronation.  Περίπου 20.000 άτομα από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Κρις Τζάκσον//Καλές εικόνες

Εν τω μεταξύ, η Charlotte φαινόταν αξιολάτρευτη με ένα λευκό φόρεμα με παγιέτες με λεπτομέρειες από βολάν και έναν μαύρο φιόγκο στο κέντρο του διπλού γιακά.

READ  Νικητές του βραβείου Tony 2023: Η πλήρης λίστα

Νωρίτερα σήμερα, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους στο Μεγάλο Μεσημεριανό γεύμα, μια από τις πολλές πανεθνικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αγγλία για την Ημέρα 2 του Σαββατοκύριακου Coronation. Η Κέιτ φόρεσε ένα γαλάζιο λινό σακάκι πάνω από ένα απλό λευκό τοπ και μπήκε σε μαύρα παντελόνια. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι χαριτωμένα λευκά αθλητικά παπούτσια της Veja και τα αξεσουάρ της περιελάμβαναν σκουλαρίκια από πέρλες και το δαχτυλίδι αρραβώνων από ζαφείρι και διαμάντια.

Εθεάθη να συνομιλεί με καλεσμένους και θαυμαστές και να ποζάρει για φωτογραφίες.

WINDSOR, Αγγλία 7 Μαΐου, η Αικατερίνη της Ουαλίας, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας χαμογελά κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας βόλτας κατά μήκος του Long Walk κοντά στο Κάστρο Windsor, όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ η Συναυλία Στέψης για τον εορτασμό της στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ' και της Βασίλισσας Καμίλα.  , 2023, στο Windsor της Αγγλίας, η στέψη του Charles III και της συζύγου του Camilla ως Βασιλιάς και Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, και άλλων εδαφών της Κοινοπολιτείας, ο Κάρολος ανέβηκε στο θρόνο σήμερα στο Αβαείο του Westminster.  8 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά το θάνατο της μητέρας της, Ελισάβετ Β΄ Φωτογραφία από τον Andrew Matthews wpa Poolgetty Images

Πισίνα WPA//Καλές εικόνες

Η πριγκίπισσα φαινόταν εκπληκτική και κατά τη χθεσινή στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Για την περίσταση, φόρεσε ένα ιβουάρ μεταξωτό κρεπ τουαλέτα του Alexander McQueen κάτω από ένα μπλε επίσημο φόρεμα. Τα αξεσουάρ της περιελάμβαναν royal-blue γόβες Aquasura, κοσμήματα που ανήκαν προηγουμένως στη Βασίλισσα Ελισάβετ Β και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ένα κεφαλάκι Jess Collette x Alexander McQueen με τρισδιάστατο κέντημα φύλλων σε χρυσό, κρύσταλλο και ασημένια κλωστή.

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΓΓΛΙΑ 06 ΜΑΪΟΥ Αικατερίνη, Πριγκίπισσα της Ουαλίας και Γουίλιαμ, Πρίγκιπας της Ουαλίας, στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μετά τη στέψη της βασίλισσας Καμίλα και του συζύγου της Κάρολου Β', Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, στις 06 Μαΐου , 2023 στο Λονδίνο, Αγγλία. Και καθώς η βασίλισσα και άλλες σφαίρες της Κοινοπολιτείας λαμβάνουν χώρα σήμερα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ο Κάρολος ανεβαίνει στο θρόνο στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, η μητέρα του Ελισάβετ Β' Φωτογραφία από poolsamir husseinwireimage

Kulam/Samir Hussain//Καλές εικόνες

Headshot του Κουίνσι Λέγκαρντι

Ο Quinci LeGardye είναι ένας ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Λος Άντζελες που καλύπτει τον πολιτισμό, την πολιτική και την ψυχική υγεία μέσα από έναν μαύρο φεμινιστικό φακό. Όταν δεν γράφει ή δεν τσεκάρει το Twitter, μάλλον παρακολουθεί το τελευταίο K-drama ή παίζει σε μια συναυλία με το αυτοκίνητό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *