Η παραγωγή του «Hacks» ανεστάλη για τη διάρκεια της απεργίας των συγγραφέων – Προθεσμία

Αποκλειστικός: Γυρίσματα στην 3η σεζόν της κωμικής σειράς επιτυχίας της τηλεόρασης HBO Max/Universal HacksΤο , με πρωταγωνιστές τον Τζιν Σμαρτ και τη Χάνα Έινμπιντερ, έχει αποσυρθεί λόγω απεργίας συγγραφέων, σύμφωνα με το Deadline. Σύμφωνα με πηγές, η παραγωγή θα παραμείνει σε αναστολή κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Οποιαδήποτε σεναριακή σειρά είναι δύσκολο να κινηματογραφηθεί χωρίς να γράψεις τους showrunner στα γυρίσματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα Hacks Με το γράψιμο στο επίκεντρο της σειράς, επικεντρώνεται στην Deborah Vance (Smart), μια γερασμένη κωμική, και την Ava Daniels (Einbinder), μια εκκολαπτόμενη συγγραφέα. Hacks Paul W. Δημιουργήθηκε από τους Downs, Lucia Aniello και Jen Statsky. Σύμφωνα με τους κανόνες της WGA, κατά τη διάρκεια μιας απεργίας, τα μέλη δεν μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες γραφής, συμπεριλαμβανομένων των αναθεωρήσεων σεναρίου, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Παραγωγή 3η σεζόν αμυχές, Ξεκίνησε λίγο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και συνεχίστηκε μετά τις διακοπές τον Ιανουάριο, πριν σταματήσει τον Φεβρουάριο όταν ο Smart υποβλήθηκε σε επιτυχή εγχείρηση καρδιάς. Ξεκίνησε ξανά στα μέσα Μαρτίου.

Hacks Ήταν μια εμπορική επιτυχία και βραβευμένη, συγκεντρώνοντας 32 υποψηφιότητες για Emmy και 6 νίκες στις δύο πρώτες σεζόν του, συμπεριλαμβανομένων δύο αγαλμάτων για το Smart.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Carl Clemons-Hopkins και Jane Addams, καθώς και οι Christopher McDonald, Kaitlin Olsen, Paul W. Downes, Poppy Liu, Rose Updoo, Mark Indicato, Meg Stalter, Angela E. Πρωταγωνιστούν οι Gibbs, Luenel, Johnny Sibilly, Joe Monte. Σύμμαχος Maki και Lorenza Izzo.

Hacks Παραγωγή Universal Television. Παράγεται από τους Downes και Aniello μέσω του μπάνερ τους Boulilu, Statesky μέσω της First Thought Productions, Michael Schur μέσω Fremoulin, David Minor μέσω της 3 Arts Entertainment και Morgan Sackett.

READ  Παράξενο DNA που βρέθηκε στην έρημο προσφέρει μαθήματα για το κυνήγι ζωής στον Άρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *