Η Eagles QB Jalen Hurts απέκτησε μεταπτυχιακό στην Οκλαχόμα

Reuters13 Μαΐου 2023, 12:38 ET2 λεπτά ανάγνωση

Σαν να μην έφτανε να οδήγησε την ομάδα του στο Super Bowl και να υπογράψει μια τεράστια επέκταση συμβολαίου, ο στρατηγός των Philadelphia Eagles, Jalen Hurts, αποφάσισε να προσθέσει στην εκπληκτική του χρονιά αποκτώντας μεταπτυχιακό.

Ο Hurtz, 24 ετών, έλαβε μεταπτυχιακό στις ανθρώπινες σχέσεις από την Οκλαχόμα την Παρασκευή, σύμφωνα με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αντιπροέδρου του πανεπιστημίου, Δρ Ντέιβιντ Σάρατ.

Ο Χερτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο κολέγιο στην Αλαμπάμα, όπου αποφοίτησε τρία χρόνια αργότερα με πτυχίο στην επιστήμη των επικοινωνιών και της πληροφορίας. Μεταγράφηκε στην Οκλαχόμα το 2019 και άρχισε να εργάζεται για το μεταπτυχιακό του.

Η Hurts είπε ότι εμπνεύστηκε από τη μητέρα της, η οποία ήταν δασκάλα ειδικής αγωγής κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους στο κολέγιο, αλλά είδε συναδέλφους γύρω της να απολύονται και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

«Γύρισε στο σχολείο και πήρε το μεταπτυχιακό της για να γίνει σύμβουλος», είπε ο Hurts στην Essence τον Απρίλιο. «Είναι μια ζωντανή μαρτυρία για μένα».

Ο ντόπιος του Χιούστον έχει ένα γεμάτο γεγονότα πρώτο εξάμηνο του 2023 για να πάρει το μεταπτυχιακό του.

Τον Φεβρουάριο, ο Hurts οδήγησε τους Eagles στο Super Bowl LVII στο Glendale της Αριζόνα, όπου έχασαν από τους Kansas City Chiefs. Το παιχνίδι, που περιελάμβανε ένα αμφιλεγόμενο call εναντίον των Eagles με λιγότερο από δύο λεπτά απομένουν, άνοιξε την πόρτα για τους Chiefs να κερδίσουν με 38-35.

Τον Απρίλιο, ο Χερτς υπέγραψε πενταετή επέκταση συμβολαίου ύψους 255 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη ετησίως στην ιστορία του NFL.

READ  Ο ΜακΚαλ λέει «ανησυχώ» για το «κόστος» της επιστροφής του στρατιώτη Τράβις Κινγκ από τη Βόρεια Κορέα

Οι Eagles ανοίγουν τη σεζόν στις 10 Σεπτεμβρίου ενάντια στην ομάδα που κέρδισαν για να κερδίσουν το Super Bowl LII, τους New England Patriots.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *