Η Eagles QB Jalen Hurts συμφωνεί σε συμβόλαιο 255 εκατομμυρίων δολαρίων

ESPN2 λεπτά ανάγνωση

Οι Philadelphia Eagles και ο στρατηγός Jalen Hurts κατέληξαν σε συμφωνία για πενταετή επέκταση 255 εκατομμυρίων δολαρίων με εγγυημένα 179,304 εκατομμύρια δολάρια, είπε μια πηγή στον Adam Schefter του ESPN τη Δευτέρα.

Η συμφωνία του Hurts είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του NFL, μετά την υπογραφή του Deshaun Watson με 230 εκατομμύρια δολάρια με τους Cleveland Browns πέρυσι. Ωστόσο, το συμβόλαιο του Watson έχει επιβεβαιωθεί πλήρως.

Η επέκταση του Hurts περιλαμβάνει μια ρήτρα απαγόρευσης εμπορίου – μια πρώτη στην ιστορία του Eagles, είπε μια πηγή στον Schefter.

Οι Eagles ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι υπέγραψαν με τον Hurts επέκταση πέντε ετών, αλλά δεν αποκάλυψαν οικονομικούς όρους.

Ο Hurts, 24, ήταν υποψήφιος MVP την περασμένη σεζόν, ορμώντας για 3.701 γιάρδες με 22 touchdown, έξι κοψίματα, 760 γιάρδες και 13 σκορ.

Έδειξε τρομερή ανάπτυξη στη δεύτερη σεζόν του ως βασικός βασικός, μειώνοντας τον μέσο όρο του από την 19η (54,6) στην τέταρτη (66,4) στο QBR και από την 26η (61,3%) στην 11η (66,5%). Ο μέσος χρόνος πριν από τη ρίψη κυμαινόταν από 3,12 δευτερόλεπτα (31η) έως 2,76 δευτερόλεπτα (16η).

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του ήρθε στο Super Bowl LVII, όταν συγκέντρωσε συνολικά 374 γιάρδες και τέσσερα touchdown με ένα δαπανηρό τζίρο σε μια ήττα 38-35 από τον Patrick Mahomes και τους Kansas City Chiefs.

Τα 43 συνολικά touchdown του τη χρονιά ξεπέρασαν τον Donovan McNabb για τα περισσότερα σε μία σεζόν στην ιστορία του franchise, βοηθώντας τον να κερδίσει βραβεία δεύτερης ομάδας All-Pro και τιμή Pro Bowl.

READ  Η μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης της Dominion κατά της Fox έχει εκλεγεί σε διαιτησία

Η άνοδος του Χερτς στη θέση του ως ένας από τους καλύτερους στρατηγούς του πρωταθλήματος δεν ήταν γραμμική. Ήταν ο πρώτος πρωτοετής που ξεκίνησε για τον προπονητή Nick Saban στην Αλαμπάμα, αλλά καθήλωσε στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος υπέρ του Tua Tagovailoa την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα να του κοστίσει την αρχική θέση. Ο Hurts μεταγράφηκε στην Οκλαχόμα για την τελευταία του χρονιά και είχε μια εξαιρετική εκστρατεία, τερματίζοντας δεύτερος μετά τον Joe Burrow στην ψηφοφορία για το Heisman Trophy.

Ο Hurts ανέλαβε τον Carson Wentz, τον δεύτερο γύρο επιλογή των Eagles το 2020, ο οποίος δυσκολεύτηκε στο τέλος της σεζόν και έγινε βασικός βασικός το 2021 μετά την ανταλλαγή του Wentz στους Indianapolis Colts. Σημείωσε ένα ρεκόρ 23-11 ως βασικός για τη Φιλαδέλφεια, συμπεριλαμβανομένου του σκορ 14-1 την περασμένη σεζόν όταν έχασε δύο παιχνίδια με τέντωμα του δεξιού ώμου.

Ο Tim McManus του ESPN συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *