Η Fox επισημαίνει την πινακίδα PG-13 στο Brock Birdie των 49ers

Ο Brock Birdie του San Francisco 49ers περνάει στο πρώτο τέταρτο εναντίον των Seattle Seahawks σε έναν αγώνα πλέι οφ του NFC στο Levi’s Stadium στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, το Σάββατο.

Ezra Shaw/Getty Images

Σαν Φρανσίσκο 49 ετών (και οι θαυμαστές τους) απολαμβάνουν να δίνουν εφεδρικά παρατσούκλια που σχετίζονται με το δίκτυο τα τελευταία χρόνια.

Ο Νικ Μάλενς και Μπροκ πουλάκι Ένα συνώνυμο για το “πέος” επέτρεψε ιδιαίτερα εξελιγμένες ευκαιρίες αναπαραγωγής λέξεων με το όνομα. Ο Mullens είχε το παρατσούκλι “Big Dick Nick” κατά τη διάρκεια της θητείας του κάτω των 49 ετών και τώρα ο Purdy ακολουθεί τα βήματά του. Οι Niners αναφέρθηκαν στον Birdy ως “Big Cock Broke”. Συνέχισε να μιλάς για το μέγεθος των όρχεων του Αφού έπιασε την αρχική δουλειά αυτή τη σεζόν. Οι θαυμαστές διασκέδασαν επίσης πολύ με τα ψευδώνυμα, και κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του γύρου 49ers-Seahawks NFC Wild Card, ένας ριψοκίνδυνος παραγωγός στο Fox ήθελε να βεβαιωθεί ότι οι ταυτότητες αυτών των θαυμαστών θα τονιστούν. (Ή ο παραγωγός δεν ήξερε τι έδειχναν στην τηλεόραση.)

Καθώς η εκπομπή ετοιμαζόταν για ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η κάμερα έκανε ζουμ σε ένα ζευγάρι θαυμαστών που κρατούσαν μια ταμπέλα που έγραφε “Big Brock! Go 49ers”, με ένα κοτόπουλο τοποθετημένο μεταξύ “Big” και “Brock”. Οι κανόνες λογοκρισίας της τηλεόρασης έχουν απελευθερωθεί τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά παραμένουν οι ίδιοι Πολύπλοκη και αντιφατική διαδικασία ανάπτυξης. Οι σχεδιαστές του σήματος έκαναν αρκετή αυτολογοκρισία για να δώσουν στην Fox τα 10 δευτερόλεπτα φήμης της.

READ  Μεγάλες διακοπές λειτουργίας 911 σε 4 πολιτείες αφήνουν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς τρόπο να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *