Η Marjorie Taylor Green και ο Paul Coser αναλαμβάνουν ομαδικές εργασίες



CNN

Η Ρεπουμπλικανός βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν από την Τζόρτζια και ο Πολ Κοσάρ από την Αριζόνα διορίστηκαν σε νέες θέσεις στην επιτροπή του Κογκρέσου αφού αποσπάστηκαν από την κοινοβουλευτική ομάδα τους από Δημοκρατικούς και ορισμένους Ρεπουμπλικάνους για τα εμπρηστικά σχόλιά τους, ανέφεραν πηγές στο CNN.

Η Διοικούσα Επιτροπή του GOP της Βουλής συμφώνησε την Τρίτη να διορίσει τον Γκριν στην Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας της Βουλής, η οποία έχει διασυνοριακή δικαιοδοσία και πιθανό ρόλο Απολυμένος υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκας.

Ο Κοσάρ διορίστηκε στην Επιτροπή Φυσικών Πόρων της Βουλής, όπου υπηρέτησε στο παρελθόν.

Πηγές είπαν στο CNN ότι και οι δύο αποφάσεις λήφθηκαν ομόφωνα από τη διοικούσα επιτροπή, η οποία αποτελείται από μέλη κοντά και μέρος της ηγεσίας του GOP της Βουλής. Οι λίστες των επιτροπών πρέπει ακόμη να εγκριθούν από την ολομέλεια του GOP της Βουλής, αλλά η διάσκεψη γενικά εγκρίνει όσα προτείνει η διευθύνουσα επιτροπή.

Ο Γκριν και ο Κόζερ ήταν μεταξύ πολλών σκληροπυρηνικών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος – συμπεριλαμβανομένων των εκπροσώπων Λόρεν Μπόμπερτ από το Κολοράντο και Σκοτ ​​Πέρι από την Πενσυλβάνια – που ονομάστηκαν στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής, σύμφωνα με πηγές των Ρεπουμπλικανών.

Η συμπερίληψη του Green είναι αξιοσημείωτη επειδή άσκησε πιέσεις για τη θέση και ήταν βασικός υπερασπιστής του Kevin McCarthy κατά τη διάρκεια της κούρσας των ηχείων. Ο Kosar, ο οποίος όπως και ο Greene έχασε έδρες στην επιτροπή στο τελευταίο Κογκρέσο σε μια απάντηση των Δημοκρατικών σε εμπρηστικά σχόλια, ψήφισε κατά του McCarthy, αλλά αργότερα τον αντιστράφηκε.

Ο ΜακΚάρθι έχει από καιρό ορκιστεί να προσθέσει τον Γκριν και τον Γκόσερ στις επιτροπές, ενώ έχει υποσχεθεί να εκδιώξει ορισμένους Δημοκρατικούς της Βουλής από τα μέλη τους.

READ  Heat εναντίον Nuggets, πώς να παρακολουθήσετε, αποδόσεις, πού να κάνετε ροή και πολλά άλλα

Ο Perry υποστήριξε επίσης τελικά τον McCarthy αφού του εναντιώθηκε. Ο Μπόμπερτ βοήθησε τον ΜακΚάρθι να κερδίσει την «παρούσα» ψήφο.

Η προσθήκη σκληροπυρηνικών θα τους έδινε τη δυνατότητα να διαμορφώσουν πιο επιθετικές έρευνες για την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Και τα δύο σώματα του Κογκρέσου δεν συνεδριάζουν για την εβδομάδα, αλλά μια διευθύνουσα επιτροπή για τη μείωση των εργασιών της επιτροπής για τα μέλη της συνέλευσης των Ρεπουμπλικανών συνεδριάζει την Τρίτη. Οι παρατηρητές του Καπιτωλίου περιμένουν να δουν ποιοι νομοθέτες θα καταλήξουν σε ποιες επιτροπές στη νέα Βουλή που ελέγχεται από το GOP, δεδομένου του ρόλου που θα διαδραματίσουν αυτές οι ομάδες στη διερεύνηση της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Ρεπουμπλικανός εκπρόσωπος του Τέξας. Ο Ρότζερ Ουίλιαμς είπε στο CNN ότι ο πρωτοετής επιτέθηκε στον βουλευτή Τζορτζ Σάντος της Νέας Υόρκης. θα κατονομαστεί στην ομάδα του. Ο Σάντος αντιμετώπισε αιτήματα για την παραίτησή του. Συμπεριλαμβανομένων των ΡεπουμπλικανώνΜετά την αποκάλυψή του Είπε επανειλημμένα ψέματα για την αίτηση και την ταυτότητά του.

«Δεν συγχωρώ αυτά που είπε, όσα έκανε», είπε ο Ουίλιαμς στο CNN. “Δεν νομίζω ότι το κάνει κανείς. Αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Εκλέχθηκε. Εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Στον Σάντος προσφέρθηκε επίσης μια θέση στην Επιτροπή Επιστήμης, Διαστήματος και Τεχνολογίας της Βουλής, σύμφωνα με πολλές πηγές του GOP.

Τον περασμένο Φεβρουάριο του 2021, η Βουλή ψήφισε την απομάκρυνση του Γκριν από τα καθήκοντά του στο διοικητικό συμβούλιο μετά από προηγούμενες δηλώσεις που ήταν εμπρηστικές και βίαιες. Εκτέλεση επιφανών δημοκρατικών πολιτικών Πριν εκλεγεί στο Κογκρέσο.

Τον Νοέμβριο του 2021, House Ψήφισε για να καταδικάσει τον Γκοσάρ Αφαιρέστε τον από τις ομάδες του αφού δημοσίευσε ένα βίντεο anime με photoshop στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνει να επιτίθεται στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ενώ φαινόταν να σκοτώνει τη Δημοκρατική βουλευτή Alexandria Ocasio-Cortez.

READ  Φορτηγό προσέκρουσε σε φράγματα ασφαλείας κοντά στον Λευκό Οίκο. Συνελήφθη ο οδηγός

Ο ΜακΚάρθι έχει επανειλημμένα αναφέρει τους εκπροσώπους Άνταμ Σιφ και Έρικ Σουάλγουελ, αμφότεροι από την Καλιφόρνια, και τον Ιλχάν Ομάρ από τη Μινεσότα, ως παραδείγματα Δημοκρατικών βουλευτών που θα διέγραφε από την επιτροπή. Ο Schiff και ο Swalwell υπηρετούν στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενώ ο Omar στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Αυτή η ιστορία ενημερώθηκε με πρόσθετες ενημερώσεις την Τρίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *