Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi αρραβωνιάστηκαν

(CNN) Βρετανίδα ηθοποιός Μίλι Μπόμπι Μπράουν Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι αυτή και ο σύντροφός της Jake Bongiovi αρραβωνιάστηκαν αφού το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media την Τρίτη.

Η σταρ του «Stranger Things» μοιράστηκε στα social media Φωτογραφία Αυτή και η Μποντζιόβι αγκαλιάστηκαν — και οι θαυμαστές με τα μάτια του αετού εντόπισαν ένα τεράστιο δαχτυλίδι στο δάχτυλο του αρραβώνα της.

«Σε αγαπώ τρία καλοκαίρια τώρα, μωρό μου, τα θέλω όλα», έγραψε η 19χρονη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Νωρίτερα φέτος, αναφέρθηκε στον Bongiovi, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος από το 2021. «Ένας σύντροφος για τη ζωή».

Bongiovi, 20, επίσης Κοινόχρηστες εικόνες Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ίδια ώρα την Τρίτη, ένα από το ζευγάρι εθεάθη να αγκαλιάζεται και να κοιτάζει τη θάλασσα, με λεζάντα «Για πάντα».

Ο Bongiovi είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του ρόκερ των Bon Jovi, Jon Bon Jovi, τον οποίο μοιράζεται με τη σύζυγό του Dorothea Hurley.

Ο Brown έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν ότι γνώρισε τον Bongiovi “στο Instagram”. «Είμαστε φίλοι για λίγο, και μετά τι να πω; είπε Περιοδικό Wired.

Το CNN επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Μπράουν για σχόλια.

Ο Μπράουν έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως τηλεκινητικός Έντεκα στο “Stranger Things”, που θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν. Netflix.

Από το ντεμπούτο της στο «Stranger Things», έχει πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Χένρι Κάβιλ στο «Enola Holmes» και ως αδελφή του Σέρλοκ Χολμς. “Enola Homes 2,” Την εκτόξευσε Η δική σας σειρά ομορφιάς.

Πέρυσι, ανακοίνωσε ότι είχε εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο Purdue και παρακολουθούσε μαθήματα διαδικτυακά.

READ  Νήματα: Το Instagram λανσάρει εφαρμογή για να ανταγωνιστεί το Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *