Η Miranda Derrick λέει ότι η ζωή της βρίσκεται “σε κίνδυνο” μετά το έγγραφο του Netflix

Η 25χρονη αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς της Miranda ότι η οικογένεια δεν υποστήριζε τις θρησκευτικές της απόψεις, οι οποίες επικεντρώθηκαν περισσότερο στον Θεό λίγο μετά την ένταξη του influencer στην 7M το 2020.

«Πήγα σε μερικά από τα ιδιωτικά τους πάρτι και σε μερικές υπηρεσίες όπου πρέπει να είσαι προσκεκλημένος, και πήρα όλες αυτές τις κόκκινες σημαίες», είπε η Μέλανι. «Οπότε όταν λέει ότι δεν υποστηρίζουμε, είναι επειδή βλέπω κάτι που δεν βλέπει».

Η Melanie, η οποία είναι επίσης TikToker, κατηγόρησε την οργάνωση ότι «θέλει να μας διαλύσει» αφού σταμάτησαν να δείχνουν τις εκδηλώσεις τους.

«Σίγουρα», παρατήρησε, «κοίτα πού βρισκόμαστε».

Σε δήλωση της 4ης Ιουνίου στο E! Η News, η 7M Films χαρακτήρισε το ντοκιμαντέρ «ένα σκανδαλώδες έργο μυθοπλασίας, που γεννήθηκε από μια αποτυχημένη απόπειρα εκβιασμού και εφευρέθηκε με μοναδικό σκοπό να αποκτήσει φήμη και περιουσία».

«Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε όλα τα διαθέσιμα νομικά μέσα για να αποτρέψουμε τη διάδοση επικίνδυνων ψευδών», συνεχίζει η ανακοίνωση, «και αναμένουμε να δικαιωθούμε πλήρως στο δικαστήριο».

ΜΙ! Τα μηνύματα στην Εκκλησία Shekinah για σχολιασμό των ντοκιμαντέρ δεν επιστράφηκαν. ΜΙ! Το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει όταν έφτασε.

Περίεργος να μάθει περισσότερα για Dance for the Devil: The 7M TikTok Cult? Συνέχισε να διαβάζεις.

READ  Εθνική Ημέρα Ντόνατ 2023 στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης: Προσφορές και δωρεάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *