Η Nikki Haley κατηγορεί τον Πομπέο για «ψέματα και φήμες για την πώληση βιβλίων» μετά από ισχυρισμό συμπαιγνίας του αντιπροέδρου | Βιβλία

είπε η Νίκι Χέιλι, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωση Το ότι συνωμότησε για να κάνει τον Μάικ Πενς αντιπρόεδρο του Ντόναλντ Τραμπ είναι «ψέματα και φήμες που πουλάνε ένα βιβλίο».

Πρώην Πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη Μίλησε στο Fox News Το απόγευμα της Πέμπτης, αφού ο Guardian έλαβε ένα αντίγραφο των επερχόμενων απομνημονευμάτων του Πομπέο, Never Give An Inch, και έχουν αναφερθεί Η γνώμη του για την Haley.

Η Haley παραιτήθηκε Η κυβέρνηση Τραμπ Τον Οκτώβριο του 2018. Πριν από αυτό, ο Πομπέο λέει ότι διοργάνωσε μια ιδιωτική συνάντηση με τον Τραμπ αντί να τον συναντήσει στο Οβάλ Γραφείο.

Ο Πομπέο γράφει ότι πίστευε ότι η Χάλεϊ ήταν πράγματι στο πλοίο επειδή ο τότε επικεφαλής του προσωπικού του Τραμπ Τζον Κέλι, η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ είχαν παρουσιάσει «προτίμηση για τη Χέιλι ως αντιπρόεδρο».

Ο Πομπέο γράφει επίσης δυσμενώς για την απόδοση της Χέιλι ως πρέσβης του ΟΗΕ και επέκρινε την παραίτησή της.

Μιλώντας στο Fox News, η Haley είπε: «Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό, αλλά γι’ αυτό έμεινα μακριά από την DC όσο το δυνατόν περισσότερο για να ξεφύγω από το δράμα».

Επεσήμανε επίσης ότι ο Πομπέο λέει στο βιβλίο του ότι δεν ξέρει αν η ιστορία είναι αληθινή.

Η Χέιλι και ο Πομπέο είναι μεταξύ των πιθανών διεκδικητών για την προεδρική υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικανών το 2024, μια κούρσα στην οποία ο Τραμπ είναι ο μόνος επιβεβαιωμένος υποψήφιος.

Αλλά φαίνεται ότι η Χέιλι θα τρέξει.

αυτή είπε στο Fox News: “Εξακολουθούμε να δουλεύουμε πράγματα και θα το καταλάβουμε. Δεν έχω χάσει ποτέ αγώνα. Το είπα τότε και θα το πω τώρα. Δεν πρόκειται να το χάσω τώρα.”

READ  Τέλος κρατήσεων Samsung Galaxy S23, Τελική Έκπτωση!

Η Haley γίνεται 51 την Παρασκευή. Ένα σχόλιο που απευθύνεται στον 80χρονο Τζο Μπάιντεν, αλλά και αυτό Ντόναλντ ΤραμπΟ 76χρονος είπε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι 80 για να είσαι ηγέτης στο DC. Νομίζω ότι μια νεότερη γενιά πρέπει να εμφανιστεί, να προχωρήσει και να αρχίσει να διορθώνει τα πράγματα. Μπορώ να είμαι αυτός ο ηγέτης; Ναι, νομίζω ότι μπορώ να είμαι αυτός ο ηγέτης.

Πρώην Κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Ελκυσμένος Υποστήριξη από την οικογένεια του Κούσνερ. Αν και το Fox News περίμενε ότι ο Κούσνερ και η σύζυγός του θα στηρίξουν τον πατέρα της Ιβάνκα, εκείνη είπε ότι ήταν φίλοι της.

Είπε: «Μακάρι να κερδίσει το καλύτερο κορίτσι».

Ο Πενς, οι γερουσιαστές Τεντ Κρουζ και Τζος Χόουλι και ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Τζον Μπόλτον είναι μεταξύ των άλλων πιθανών υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. Όμως ο Τραμπ και ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης κυριαρχούν στις δημοσκοπήσεις μέχρι στιγμής.

Την Πέμπτη, ο πρώην σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Μπαράκ Ομπάμα, Μπεν Ρόουντς, έγραψε: «Ο Πομπέο και η Χέιλι ετοιμάζονται για μια πραγματική μάχη για να δουν ποιος μπορεί να κερδίσει το 1% στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών».

Η περιγραφή του Πομπέο για την υποτιθέμενη συνάντηση της Χέιλι με τον Τραμπ ώθησε τον Τραμπ να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει τον Πενς αντιπρόεδρο το 2019, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Την Πέμπτη, η Maggie Haberman, δημοσιογράφος των New York Times και συγγραφέας του βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Confidence Man: The Making of Donald Trump and the Breaking of America, Που αναφέρθηκαν Ο Κούσνερ και η Ιβάνκα Τραμπ «προέτρεψαν τους δύσπιστους συναδέλφους και τους συνεργάτες του Πενς ότι δεν είχαν κανένα ρόλο στις φήμες για τη Χάλεϊ/Αντιπρόεδρο».

READ  Εθνική Ημέρα Ντόνατ 2023 στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης: Προσφορές και δωρεάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *