Η USC προσλαμβάνει τον Kliff Kingsbury ως ανώτερο επιθετικό αναλυτή, ανά πηγή: Τι σημαίνει για τους Trojans

Το USC αναμένεται να προσλάβει τον πρώην προπονητή των Arizona Cardinals Kliff Kingsbury ως ανώτερο επιθετικό αναλυτή, σύμφωνα με πηγή του προγράμματος. Αθλητικός την Δευτέρα. Το NFL Network ανέφερε για πρώτη φορά ότι οι Trojans προσλάμβαναν τον Kingsbury. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Μεγάλο μέρος του ρόλου του Kingsbury περιλαμβάνει τον προγραμματισμό αγώνων, την παρακολούθηση ταινίας με τον προπονητή Λίνκολν Ράιλι και τη συμμετοχή σε συναντήσεις στρατηγών, είπε η πηγή.
  • Ο Kingsbury απολύθηκε από τους Cardinals τον Ιανουάριο, αφού η Αριζόνα σημείωσε ρεκόρ 4-13 το 2022.
  • Πριν από την τετραετή θητεία του στο NFL, ο Kingsbury πέρασε έξι σεζόν (2013-2018) ως επικεφαλής προπονητής στην Texas Tech, σημειώνοντας 35-40 με τους Red Raiders.

ΑθλητικόςΆμεση ανάλυση:

Τι σημαίνει αυτό για το USC

Αυτή είναι τεχνικά η δεύτερη θητεία του Kingsbury στο USC. Μετά την απόλυσή του από την Texas Tech στα τέλη του 2018, πήρε τη δουλειά των Cardinals μόλις ένα μήνα αργότερα. Θεωρήθηκε ως πρόσληψη για τον τότε προπονητή Κλέι Χέλτον, οπότε υπήρξε πραγματικό τσίμπημα όταν έφυγε ο Κίνγκσμπερι. Τα πονταρίσματα είναι πολύ χαμηλότερα αυτή τη φορά, όπως αποκαλεί ο Ράιλι τα παιχνίδια, αλλά ο Κίνγκσμπερι είναι ένας καλός πόρος για να έχετε στην αίθουσα του στρατηγού και στο προσωπικό. — Morels

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα των κουαρτμπακ της USC;

Οι Trojans προφανώς επιστρέφουν τον νικητή του Heisman Trophy Caleb Williams, αλλά τον υποψήφιο τεσσάρων αστέρων Miller Moss στον κύκλο στρατολόγησης του 2022 και τον πέντε αστέρων υπογεγραμμένο Malachi Nelson σε αυτόν τον τελευταίο κύκλο πίσω από τη Williams. Το να έχει ο Kingsbury στην αίθουσα QB εκτός από τον Riley θα βοηθήσει πραγματικά την ανάπτυξή τους. Δίνει επίσης στον Williams έναν πρώην προπονητή του NFL για να συνεργαστεί. — Morels

Παρασκήνιο

Ο Κίνγκσμπερι, 43 ετών, ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Αριζόνα με ρεκόρ κανονικής περιόδου 28-37-1 και ρεκόρ μετά τη σεζόν 0-1.

READ  Ο γιατρός του Jeremy Renner αποκαλύπτει ότι ο Snowblow ήταν χιλιοστά μακριά από το ζωτικό του όργανο

Το 2021, τη μοναδική νικηφόρα σεζόν των Cardinals υπό τον Kingsbury, τερμάτισαν στο top 10 του NFL τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο σύνολο της επίθεσης. Η Αριζόνα τερμάτισε κοντά στο κάτω μέρος του πρωταθλήματος σε πόντους που σκόραρε και επιτρεπόμενους βαθμούς το 2022, αλλά έμεινε χωρίς τον αρχικό στρατηγό Kyler Murray για έξι αγώνες εκείνη τη σεζόν.

Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές τον Φεβρουάριο, ο Kingsbury συναντήθηκε με τους Τεξανούς σχετικά με τη θέση του επιθετικού συντονιστή της ομάδας πριν το Χιούστον προσλάβει τελικά τον Bobby Slovic για τον ρόλο.

Ο Ράιλι οδήγησε την USC σε ρεκόρ 11-3 την περασμένη σεζόν, την πρώτη του στο τιμόνι. Οι Trojans έχασαν τις ελπίδες τους για τα Playoff του κολεγιακού ποδοσφαίρου από τη Γιούτα στον αγώνα Πρωταθλήματος Pac-12 και υπέστησαν πτώση στα τέλη του αγώνα εναντίον του Tulane στο Cotton Bowl.

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Joe Rondon/USA Today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *