Μετοχή Ντόναλντ Τραμπ: Τα Media Trump αναφέρουν μεγάλες απώλειες, χαμηλά έσοδα

Trump Media & Technology (DJT), η μητρική του Truth Social, ανέφερε άλλη τριμηνιαία απώλεια, ενώ τα έσοδα υποχώρησαν και πάλι από 1 εκατομμύριο δολάρια. Η μετοχή της DJT άλλαξε ελάχιστα στο διευρυμένο εμπόριο.
ΧΗ Trump Media, που ανήκει κατά πλειοψηφία στον πρώην Πρόεδρο Donald Trump, ανέφερε προσαρμοσμένη απώλεια EBITDA ύψους 12,1 εκατομμυρίων δολαρίων, περισσότερα από τα μισά από τα οποία σχετίζονται με εφάπαξ πληρωμή που σχετίζεται με τη συγχώνευση SPAC με την Digital World Acquisitions Corp.

Τα έσοδα ήταν μόλις $770.500, δεύτερη συνεχόμενη κάτω από $1 εκατομμύριο.

Η Trump Media ανέφερε απώλεια GAAP 327,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα 311 εκατομμύρια δολάρια σε μη ταμειακά έξοδα οφείλονταν σε μεγάλο βαθμό στη μετατροπή γραμματίων και στην εξάλειψη προηγούμενων δεσμεύσεων.

Η εταιρεία πιστεύει ότι διαθέτει «επαρκές κεφάλαιο κίνησης για να χρηματοδοτήσει δραστηριότητες για το άμεσο μέλλον».

Μοιραστείτε τον Ντόναλντ Τραμπ

Η μετοχή της Trump Media ενισχύθηκε κατά 0,1% τη νύχτα. Οι μετοχές υποχώρησαν 5% στις 48,38, τέταρτη συνεχόμενη πτώση. Η μετοχή της DJT έφτασε τα 79,38 στα τέλη Μαρτίου, μετά το ντεμπούτο της μετά το SPAC. Οι μετοχές του Ντόναλντ Τραμπ υποχώρησαν στο 22,55 έως τις 16 Απριλίου, πριν ανακάμψουν κάπως.

Ακολουθήστε τον Ed Carson στα Threads @edcarson1971 και στο X/Twitter @IBD_ECarson Για ενημερώσεις στο χρηματιστήριο και πολλά άλλα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Οι καλύτερες μετοχές ανάπτυξης για αγορά και παρακολούθηση

Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση σε λίστες μετοχών και αξιολογήσεις IBD

IBD Digital: Ανοίξτε τις premium λίστες μετοχών, τα εργαλεία και την ανάλυση της IBD σήμερα

READ  Πληθωρισμός ΔΤΚ Φεβρουάριος 2023:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *