Οι αγώνες καλούνται και είναι πολύ κοντά – NBC Chicago

Καθώς οι κάλπες έκλεισαν την Τρίτη στις προκριματικές εκλογές του Ιλινόις του 2024, οι κάλπες καταμετρήθηκαν και προκηρύχθηκαν γρήγορα αρκετές βασικές κούρσες. Άλλοι, ωστόσο, παρέμειναν σιωπηλά μέχρι το βράδυ, με το σύνολο να είναι πολύ κοντά για να καλέσετε.

Κάντε κλικ εδώ για ζωντανά αποτελέσματα εκλογών

Δείτε ποιοι αγώνες έχουν προκηρυχθεί και ποιοι όχι μέχρι στιγμής.

είδος μέχρι στιγμής που ονομάζεται

Ο εκπρόσωπος Ντάνι Ντέιβις προβλέπεται να κερδίσει τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στην 7η Περιφέρεια του Κογκρέσου του Ιλινόις.

Ο μακροχρόνιος βουλευτής Ντάνι Ντέιβις φαίνεται έτοιμος για άλλη μια υποψηφιότητα στην Ουάσιγκτον, καθώς το Associated Press τον προβάλλει ως νικητή των προκριματικών της 7ης Δημοκρατικής Περιφέρειας.

Ο Ντέιβις, ο οποίος εκπροσωπεί την περιοχή West Side και West Suburban από το 1997, κέρδισε την Gina Collins, την Treasurer της πόλης του Σικάγο, Melissa Conyers-Erwin, τον Cory Marshall και τον Nikhil Bhatia.

Εκπρόσωπος στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών για την 4η Περιφέρεια του Κογκρέσου του Ιλινόις. Η Σούι Γκαρσία αναμένεται να κερδίσει.

Το Associated Press προβλέπει ότι η βουλευτής Sue Garcia θα κερδίσει τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών για την 4η Περιφέρεια του Κογκρέσου του Ιλινόις, αποκρούοντας μια πρόκληση από το Chicago Ald. Ο δύο φορές υποψήφιος δήμαρχος του Σικάγο, Raymond Lopez.Garcia, ο οποίος κατέχει έδρα στο Κογκρέσο από τον Ιανουάριο του 2019, αναμένεται να κρατήσει την έδρα του σε μια έντονα δημοκρατική περιφέρεια στις γενικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Τραμπ και Μπάιντεν κάνουν κρουαζιέρα προς τις νίκες στις προκριματικές εκλογές του Ιλινόις

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που είναι ήδη υποψήφιοι για τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα της Αμερικής, κέρδισαν και οι δύο τα προεδρικά προγράμματα του NBC News του Ιλινόις για το 2024. Τόσο ο Μπάιντεν όσο και ο Τραμπ κέρδισαν αρκετούς προγραμματισμένους αντιπροσώπους για να κερδίσουν την ετικέτα “υποτιθέμενος υποψήφιος” στις 12 Μαρτίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του NBC News.

READ  Το Ηνωμένο Βασίλειο λέει ότι σκοπεύει να προμηθεύσει τανκς δυτικής κατασκευής στην Ουκρανία: Ζωντανές ανακοινώσεις

Οι αγώνες είναι ακόμα πολύ κοντά για να καλέσουμε

Εισαγγελέας της πολιτείας της κομητείας Κουκ

Οι προκριματικές εκλογές της Τρίτης στο Ιλινόις του 2024 θα είναι μια από τις πιο προσεχτικές κούρσες για την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών για τον Εισαγγελέα της πολιτείας Cook County.

Ο Foxx δεν σκοπεύει να διεκδικήσει επανεκλογή το 2024 και αρκετοί υποψήφιοι έχουν μπει στο μείγμα για να προσπαθήσουν να τον αντικαταστήσουν. Οι ψηφοφόροι πρέπει τώρα να αποφασίσουν ποιος είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών: ο Clayton Harris III ή η συνταξιούχος δικαστής του Εφετείου Elaine O'Neill Burke.

Πρώην Alt. Ο Μπομπ Φιορέτι, ο οποίος ξεκίνησε την κούρσα του για τον δικηγόρο του κράτους το 2020, ήταν ο μόνος Ρεπουμπλικανός στο ψηφοδέλτιο στις φετινές εκλογές. Ο Άντριου Τσαρλς Κοπίνσκι, που εκπροσωπεί το Ελευθεριακό Κόμμα, θα συμμετάσχει επίσης στο ψηφοδέλτιο τον Νοέμβριο.

Φόρος μεταβίβασης ακινήτων στο Σικάγο

Ο προτεινόμενος φόρος μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας του Σικάγο, ο οποίος αναφέρεται από ορισμένους ως “Φόρος Έπαυλης” ή “Φέρτε το Σικάγο στο σπίτι”, βρίσκεται στην κορυφή της κούρσας για τις προκριματικές εκλογές του Ιλινόις του 2024.

Ο φόρος μεταβίβασης ακινήτων είναι ο φόρος που καταβάλλεται για κάθε ακίνητο που πωλείται στην πόλη. Η τρέχουσα τιμή είναι 3,75 $ για κάθε 500 $. Εάν εγκριθεί, η πρόταση θα άλλαζε την αναλογία σε μια προοδευτική ή διαβαθμισμένη δομή για κατοικίες και εμπορικές κατοικίες σε όλα τα ακίνητα τριών ορόφων.

Αυτό το ποσοστό θα έπεφτε στα 3 $ για κάθε 500 $ για ακίνητα που πωλούνται για λιγότερο από 1 εκατομμύριο $. Για πωλήσεις άνω του 1 εκατομμυρίου $, η αύξηση είναι $10 για κάθε $500 σε τιμή μεταξύ 1 και 1,5 εκατομμυρίου $. Για ακίνητα άνω του 1,5 εκατομμυρίου $, ο φόρος είναι 15 $ για κάθε $500 σε αξία άνω του 1,5 εκατομμυρίου $.

READ  Η ειδική κριτική επιτροπή του Fulton ολοκληρώνει την έρευνα του Trump

Τα έσοδα από την αύξηση των φόρων θα διατεθούν στις προσπάθειες για την καταπολέμηση των αστέγων.

Αντιπρόσωπος Mike Post εναντίον Darren Bailey στη 12η Περιφέρεια

Σε μια από τις υψηλών προδιαγραφών κούρσες του Ρεπουμπλικανικού Κογκρέσου στο Ιλινόις, ο νυν βουλευτής Μάικ Ποστ αντιμετωπίζει τον πρώην υποψήφιο κυβερνήτη του Ιλινόις Ντάρεν Μπέιλι στη 12η Περιφέρεια.

Ο Ποστ, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά στο Κογκρέσο το 2014, έλαβε ορισμένες εγκρίσεις υψηλού προφίλ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κέρδισε εύκολα τις προεδρικές προεδρικές εκλογές του Ιλινόις το βράδυ της Τρίτης. Οι εκλογές σηματοδοτούν την πρώτη φορά που ο Post αντιμετωπίζει έναν πρωταρχικό αμφισβητία από το 2018, όταν ο Πρέστον Νέλσον έθεσε υποψηφιότητα εναντίον του.

Η εκστρατεία της Μπέιλι επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό σε ζητήματα της Δεύτερης Τροποποίησης και στην ώθησή της κατά της πρόσβασης στις αμβλώσεις. Τόνισε επίσης μεγαλύτερες επενδύσεις στην ενεργειακή ανεξαρτησία και την ασφάλεια των συνόρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *