Οι νεαροί θεατές του Σέλντον «καρδιώνονται» καθώς χτυπάει η τραγωδία του Big Bang Theory

Η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης Οι οπαδοί είναι ραγισμένοι Ο νεαρός Σέλντον Τραγωδία – παρόλο που ήξερα ότι ερχόταν.

Η σειρά spin-off του Jim Parsons που επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Sheldon Cooper ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα – σε αυτό που ένας από τους αστέρες της σειράς πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς το τέλος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Young Sheldon, οι θεατές είδαν τις στιγμές που αναφέρθηκαν Η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης Παίξτε — και μια αποκαρδιωτική στιγμή σημειώθηκε στο 12ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν, που προβλήθηκε την Πέμπτη (9 Μαΐου).

Σε Η θεωρία της Μεγάλης ΈκρηξηςΟ πατέρας του Sheldon, George Sheldon Sr. (Lance Barber), πέθανε όταν ήταν 14 ετών, λίγο πριν φύγει από το σπίτι της οικογένειας για να πάει στο Caltech.

Η αιτία θανάτου του Γιώργου δεν αναφέρθηκε στην κεντρική εκπομπή. Ο νεαρός Σέλντον Οι θεατές περνούσαν όλη τη σεζόν στην άκρη των θέσεων τους όποτε ο χαρακτήρας εμφανιζόταν στην οθόνη, καθώς περίμεναν να συναντήσει τον παραγωγό του ανά πάσα στιγμή.

Η στιγμή έφτασε τελικά στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά συνέβη εκτός οθόνης. Οι θεατές ανακαλύπτουν ότι ο Τζορτζ είναι νεκρός όταν δύο από τους καλύτερους φίλους του λένε στην οικογένεια ότι έπαθε καρδιακή προσβολή.

Μιλώντας για τον θάνατο του George, ο εκτελεστικός παραγωγός Steve Holland είπε ότι οι παραγωγοί της σειράς γνώριζαν πάντα «εσωτερικά» ότι ο George είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή, αλλά ποτέ δεν είχαν αποκαλύψει «συγκεκριμένα» αυτή τη λεπτομέρεια. Η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης.

είπε ο Holland Προθεσμία «Δεν θέλουμε να δούμε εκείνη τη στιγμή που πεθαίνει», λέει ο Θάνατος «πάντα εκτός κάμερας».

READ  Το Hubble καταγράφει τις βρυχόμενες καταιγίδες του γίγαντα και το ηφαιστειακό φεγγάρι Io

Και πρόσθεσε: “Πάντα ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τον θάνατό του αυτή τη σεζόν, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε να το δούμε στην κάμερα. Τα τελευταία επεισόδια ήταν πραγματικά για το πότε θα συμβεί αυτό και πώς θα μάθει η οικογένεια τα νέα.”

Λογότυπο Apple TV+

Παρακολουθήστε Apple TV+ δωρεάν για 7 ημέρες

Μόνο νέοι συνδρομητές. 8,99 £/μήνα. Μετά τη δωρεάν δοκιμή. Το πρόγραμμα θα ανανεωθεί αυτόματα μέχρι να ακυρωθεί

Δοκιμάστε το δωρεάν

Λογότυπο Apple TV+

Παρακολουθήστε Apple TV+ δωρεάν για 7 ημέρες

Μόνο νέοι συνδρομητές. 8,99 £/μήνα. Μετά τη δωρεάν δοκιμή. Το πρόγραμμα θα ανανεωθεί αυτόματα μέχρι να ακυρωθεί

Δοκιμάστε το δωρεάν

Η Annie Potts, η οποία υποδύθηκε τη γιαγιά του Sheldon, απέτισε φόρο τιμής στον ανιψιό της στην οθόνη, αφήνοντας τους θεατές με συντριβή να δουν πώς εξελίχθηκε ο θάνατος.

Η Annie Potts αποτίει φόρο τιμής στον χαρακτήρα του συμπρωταγωνιστή του «Young Sheldon» (X/Twitter)

Η ίδια έγραψε: «Σ’ αγαπώ Γιώργο. Να νιαουρίζεις πάντα»

Ένας θεατής είπε: «Αν και μας είχαν προειδοποιήσει… ουφ, πονάει», ενώ ένας άλλος είπε: «Ήξερα ότι ερχόταν και τίποτα δεν θα μπορούσε να με είχε προετοιμάσει για αυτό».

«Παρά τις προσδοκίες, η σκηνή ήταν δυνατή και είχε μια πολύ συναισθηματική γροθιά», έγραψε ένας επιπλέον θεατής.

Ο Young Sheldon θα ολοκληρωθεί με ένα φινάλε σε δύο μέρη στις 16 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *