Ο Τάιγκερ Γουντς σημειώνει ρεκόρ διαδοχικών περικοπών στο Masters

Mark SchlabachESPN Senior Writer4 λεπτά διάβασμα

Παρά την σκληρή 18η τρύπα, ο Τίγρης έκανε την 23η συνεχόμενη περικοπή στο Masters

Ο Τάιγκερ Γουντς πλησιάζει την 18η τρύπα, αλλά καταλήγει να κάνει το κόψιμο αφού ο Τζάστιν Τόμας παλεύει στο τέντωμα.

Augusta, Ga. — πέντε φορές πρωταθλητής Masters Ο Τάιγκερ Γουντς χρειαζόταν βοήθεια το Σάββατο, αλλά έκανε την 23η συνεχόμενη περικοπή του στο Masters, ισοφαρίζοντας τους Fred Pair και Gary Blair για το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του τουρνουά.

Για να επιστρέψει στο 3 μετά από 36 τρύπες, αφού φτιάξει ένα μπαμπούλα σε καθεμία από τις δύο τελευταίες τρύπες, ο Γουντς θα έπρεπε να αναρτήσει έναν μπαμπούλα, είτε τον καλό του φίλο Justin Thomas είτε τον Sungjae Im της Νότιας Κορέας. Τελείωσε.

Με τη βροχή να πέφτει στο Augusta National Golf Club, ο Thomas κάρφωσε μπαμπούλες σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες τρύπες για να τερματίσει 4 over. Έχασε ένα 10-πόδι ίσιο πλασέ στην 18η τρύπα και έχασε το κόψιμο. Μετά το τελευταίο του παιχνίδι, ο Τόμας κοίταξε τον ουρανό με δυσπιστία.

Έκανα επίσης ένα μπόι στο par-4 17ο και τελείωσα 3 over.

Μετά τον γύρο του, ο Woods ρωτήθηκε τι θα σήμαινε αν έκανε το κόψιμο για άλλη μια φορά. Ποτέ δεν έχασε ένα μεταπτυχιακό ως επαγγελματίας. Δεν είχε ερασιτεχνικό Σαββατοκύριακο το 1996.

“Πάντα μου άρεσε αυτό το γήπεδο γκολφ και μου αρέσει να παίζω αυτό το γεγονός”, είπε ο Woods. “Προφανώς μου έλειψε ένα ζευγάρι με κάποιους τραυματισμούς, αλλά πάντα ήθελα να παίξω εδώ. Μου άρεσε. Είχα την ευκαιρία να παίξω το Σαββατοκύριακο. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να παίξω δύο γύρους ακόμη.”

Όσο και αν δυσκολευόταν να περπατήσει στο Augusta National Golf Club σε ένα χειρουργικά επισκευασμένο δεξί πόδι, αστράγαλο και πόδι, ο Woods επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση στις τελευταίες 36 τρύπες.

Ο τρίτος γύρος ξεκίνησε στις 11:30 π.μ. ET Σάββατο, και ο Woods, ο οποίος είχε πέσει στην τελευταία θέση, 22 βολές πίσω από τον ηγέτη Brooks, ήταν αισθητά ταλαντευόμενος για να ρίξει τις πρώτες επτά τρύπες του τρίτου γύρου στο 9 over. Κόπκα.

Ο τρίτος γύρος του αγώνα θα συνεχιστεί το πρωί του Σαββάτου, με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει άμεσα.

Ο Τάιγκερ Γουντς ήταν τελευταίος στο 9 over όταν το παιχνίδι διακόπηκε το Σάββατο — 22 βολές πίσω από τον ηγέτη Brooks Koepka. Από τις 14 τρύπες που ολοκλήρωσε — ο αριθμός του δεύτερου γύρου. 12-18 και το τρίτο αρ. 10-16 — Ο Γουντς είχε 1 πουλάκι, 4 μπαμπούλες και 2 διπλά μπαμπούλια.Δίκτυο Rob Schumacher-USA TODAY

Ο 15 φορές μεγάλος πρωταθλητής φαινόταν σε καλή θέση για να κάνει το κόψιμο μετά από ένα πλαστό πουλάκι 27 ποδιών στο par-5 15ο που πήγε στο 1 under. Αλλά μετά χτύπησε το μπλουζάκι του ακριβώς στο Νο. 17, σηκώνοντας κάτω από το πράσινο και κάνοντας μπαμπούλα. Τράβηξε το μπλουζάκι στα δέντρα στα αριστερά στο 18ο. Έβαλε με γροθιά έξω και η βολή του που προσέγγισε επέστρεψε στα 50 πόδια. Έβαλε δύο θέσεις για έναν άλλο μπαμπούλα.

«Το χτύπησα από τη φτέρνα», είπε ο Γουντς για το μπλουζάκι του όχι. Ειπώθηκε στα 18. «Προσπάθησα να χτυπήσω κάποιο είδος χαμηλής κοπής εκεί έξω και το χτύπησα στο λαιμό».

Σύμφωνα με τα στατιστικά και τις πληροφορίες του ESPN, είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του Γουντς που κόβει ταγματάρχη. Το έκανε επίσης στο 2003 Masters, 2005 PGA Championship και 2014 Open Championship.

Ο Γουντς, 47 ετών, τερμάτισε 47ος στην επιστροφή του στο γκολφ μετά από μια απόλυση 508 ημερών στο Masters του 2022. Αυτό θα είναι το πρώτο του αγωνιστικό ξεκίνημα από τότε που υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς σε τροχαίο ατύχημα τον Φεβρουάριο του 2021. Πάλεψε με κρύο το Σαββατοκύριακο, σημειώνοντας 6-over 78 σε κάθε έναν από τους δύο τελευταίους γύρους, τα χειρότερα σκορ του στην Augusta National.

READ  Η παραγωγή του «Hacks» ανεστάλη για τη διάρκεια της απεργίας των συγγραφέων - Προθεσμία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *