Ο Τραμπ είπε ότι θα συλληφθεί την Τρίτη


Βάσιγκτων
CNN

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σε διαμαρτυρίες καθώς αναμένεται να συλληφθεί την επόμενη εβδομάδα σε σχέση με την έρευνα του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο, ο Τραμπ, αναφερόμενος στον εαυτό του, είπε: «Ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος και πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα συλληφθεί την επόμενη εβδομάδα την Τρίτη».

«Αντισταθείτε, πάρτε πίσω το έθνος μας», έγραψε.

Ενώ ο Τραμπ δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους για τους οποίους αναμένει να κατηγορηθεί, η νομική του ομάδα αναμένει ότι αυτό θα συμβεί σύντομα και προετοιμάζεται στα παρασκήνια για τα επόμενα βήματα. Ο πρώην πρόεδρος αναμένεται να παρουσιαστεί στο Μανχάταν μετά τις επίσημες καταγγελίες και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να δώσει μια ομιλία, αν και μένει να δούμε αν τελικά θα το κάνει.

Ο Τραμπ κατήγγειλε ιδιωτικά ότι πιστεύει ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες επειδή πιστεύει ότι ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπροκ «τον μισεί», σύμφωνα με μια πηγή που γνωρίζει τις δηλώσεις του Τραμπ.

Μερικοί από τους συμβούλους του Τραμπ τον προέτρεψαν ιδιωτικά να μην καλέσει σε διαμαρτυρίες, όπως η οπτική μιας μαζικής διαμαρτυρίας στους δρόμους του Μανχάταν που εξελίσσεται εκτός ελέγχου ή η επίθεση στις 6 Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Το CNN ανέφερε προηγουμένως ότι συναντήσεις μεταξύ των αρχών επιβολής του νόμου της πόλης, της πολιτείας και των ομοσπονδιακών αρχών επιβολής του νόμου πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη σχετικά με το πώς να προετοιμαστούν για μια πιθανή κατηγορία εναντίον του Τραμπ.

Αυτή είναι μια σπαστική ιστορία και θα ενημερωθεί.

READ  Ο δικηγόρος λέει ότι η Lamborghini που οδηγούσε ο επικεφαλής Rashee Rice ενεπλάκη σε ατύχημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *