Ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην Ατλάντα, Deion Patterson, κατηγορήθηκε για φόνο και τέσσερις κατηγορίες για βαριά επίθεση

ο Ο κατηγορούμενος ΟγιαΦωτιά που καίει μέσα Η Ιατρική Εγκατάσταση της Ατλάντα χρεώθηκε δολοφονία και τέσσερις κατηγορίες για σοβαρή επίθεσηΤα αρχεία της φυλακής παρουσιάστηκαν την Πέμπτη.

Ο Deion Duane Patterson, 24 ετών, αναμενόταν να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο αργότερα την Πέμπτη.

Η υπάλληλος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Amy St. Pierre, 39 ετών, σκοτώθηκε από ημιαυτόματο όπλο, σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση που συντάχθηκε από τον αστυνομικό της Ατλάντα Scott DeMeester.

Σε δήλωση που αναρτήθηκε στο Twitter την Πέμπτη, είπε η ομοσπονδιακή υπηρεσία: “Το CDC είναι βαθιά θλιμμένο για τον απροσδόκητο χαμό ενός συναδέλφου του χθες στο πυροβολισμό στο κέντρο της Ατλάντα. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του καθώς θρηνούν τον τραγικό χαμό του.”

Οι τέσσερις τραυματισμένες γυναίκες είναι μεταξύ 25 και 71 ετών και έχουν αναγνωριστεί στα δικαστικά έγγραφα ως η Λίζα Γκλιν, η Τζορζέτ Γουίτλοου, η Τζάσμιν Ντάνιελ και η Αλέσα Χόλινγκερ.

Σύμφωνα με την ένορκη σύλληψη, ο Γκλιν και ο Ντάνιελ πυροβολήθηκαν στην κοιλιά, ο Γουίτλοου στο χέρι και ο Χόλινγκερ στο πρόσωπο. 1110 W. Peachtree St., σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Τα πυρά σημειώθηκαν μεταξύ 11:59 και 12:08.

Τρεις από τους τραυματίες παραμένουν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Grady Memorial και δύο από αυτούς θα επιστρέψουν στο χειρουργείο την Πέμπτη, δήλωσε ο Ρόμπερτ Τζόνσον, επικεφαλής ιατρός της μονάδας.

«Δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένο πράγμα μετά από τραυματισμούς όπως αυτός», είπε ο Τζόνσον στους δημοσιογράφους. «Δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα στην πρώτη διαδρομή, οπότε η επιστροφή είναι ένα προγραμματισμένο γεγονός».

READ  Η Tesla ξεπέρασε τις εκτιμήσεις κερδών. Η μετοχή δεν κινείται.

Τα γυρίσματα στην Ατλάντα είναι τα τελευταία σε μια σειρά μαζικών πυροβολισμών που συγκλονίζουν την Αμερική. Στις 10 Απριλίου, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τράπεζα του Λούισβιλ και στις 27 Μαρτίου έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς μέσα σε χριστιανικό σχολείο στο Νάσβιλ.

«Είχαμε μαζικούς πυροβολισμούς σε αυτή τη χώρα σχεδόν κάθε μέρα φέτος και φοβάμαι ότι έχουμε απευαισθητοποιηθεί σε αυτό», είπε ο Σεν. Ο εκπρόσωπος Raphael Warnock, D-Ga., δήλωσε την Πέμπτη στο MSNBC. “Είναι τρομακτικό που το θεωρούμε δεδομένο. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, σε μια χώρα όπου κανείς δεν είναι ασφαλής, όπου κι αν βρίσκεται.”

Warnock Μίλησε από το βήμα της Γερουσίας Την Τετάρτη, είπε ότι τα δύο παιδιά της παγιδεύτηκαν στα κλειστά σχολεία της Ατλάντα που διατάχθηκαν αμέσως μετά τον πυροβολισμό.

Αυτή είναι μια ιστορία που μεγαλώνει. Ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *