Ο 3χρονος γιος του πρωταγωνιστή του ροντέο, Σπένσερ Ράιτ, πεθαίνει σε ατύχημα με τρακτέρ

Η οικογένεια Ράιτ παρασύρεται από μια ασύλληπτη απώλεια.

Λέβι Ράιτ3χρονος γιος ενός σταρ του ροντέο Σπένσερ Ράιτ και σύζυγος Γκούλι ΡάιτΈνας στενός οικογενειακός φίλος πέθανε στις 2 Ιουνίου 3 Ιουνίου επιβεβαιώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν μπορώ καν να αρχίσω να εξηγώ πόσο δύσκολες ήταν οι τελευταίες δύο εβδομάδες». Mindy Sue Clark έγραψε α Ανάρτηση στο Facebook στις 3 Ιουνίου. «Από το τηλέφωνό μου που χτύπησε τη νύχτα που είχε το ατύχημα του, μέχρι να λάβω την είδηση ​​χθες το βράδυ ότι έπρεπε να φύγει. Δεν ήθελα να εστιάσω στο κακό ή στο λυπηρό, παρόλο που ένιωθα ότι κάποιος μου είχε ξεριζώσει την καρδιά. Ήταν ακριβώς μπροστά μου».

Η Mindy επαίνεσε την κοινότητα που συσπειρώθηκε πίσω από τον Levy, λέγοντας: «Θέλω να εστιάσω στα πολλά θαύματα που όλοι γίναμε μάρτυρες εκείνες τις 12 ημέρες».

«Η ανταπόκριση στην ιστορία του Levi ήταν απολύτως απίστευτη», συνέχισε. “Πόσοι άνθρωποι μας είπαν ότι τα ονόματά μας περιμένουν για πάντα ενημερώσεις στις μπάρες αναζήτησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, άνθρωποι έχουν περικυκλώσει τον καλύτερό μας μικρό φίλο, σηκώνοντάς τον ψηλά σε προσευχή και αγκαλιάζοντας με αγάπη τον Levi Και η οικογένειά του».

Σημειώνοντας ότι θα ήταν πάντα ευγνώμων που θα ήταν η «Θεία Μίντι» του, η Mindy κατέληξε, «Σε αγαπώ Φασόλια! Θα μου λείψεις σαν τρελή φίλη!».

READ  Η Βουλή των ΗΠΑ είναι έτοιμη να ψηφίσει για ένα επειγόντως απαραίτητο μορατόριουμ ανώτατου ορίου χρέους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *