Ο Brad Marchant αποχωρεί από το Game 4 vs. Panthers μετά από σύγκρουση με τον Sam Bennett: “Είναι ενοχλητικό για όλους”

ΒΟΣΤΟΝΗ – Ο αρχηγός των Boston Bruins, Brad Marchant, θα χάσει τον αγώνα 4 λόγω τραυματισμού στο άνω μέρος του σώματος. Ο προπονητής Τζιμ Μοντγκόμερι χαρακτήρισε τον Marchant μέρα με τη μέρα. Ο Μοντγκόμερι αρνήθηκε να απαντήσει εάν ο Μάρτσαντ υπέστη διάσειση.

Οι Bruins πιστεύουν ότι ο Marchand τραυματίστηκε από τον Sam Bennett κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης της πρώτης περιόδου στο Game 3. Μια επανάληψη βίντεο σε αργή κίνηση δείχνει τον Μπένετ να χτυπάει με το δεξί του χέρι τον Μάρτσαντ στο κεφάλι. Ο Marchand έπαιξε δύο σεζόν αλλά δεν επέστρεψε για τρίτη.

«Νομίζω ότι θυμώνει τους πάντες», είπε ο Τρεντ Φρέντερικ για τη γροθιά του Μπένετ και τα επακόλουθά της. «Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι όλη αυτή η ομάδα κάνει τους πάντες. Υπάρχουν ορισμένα άτομα, ειλικρινά, που κάνουν τους τύπους τόσο απογοητευμένους, ακόμη και τρελούς. Ίσως είναι απογοήτευση. Πρέπει ακόμα να βγεις έξω και να κάνεις τη δουλειά. Είμαστε ακόμα 2-1 και προσπαθούμε να κάνουμε το 2-2.

Ο Μπένετ δεν τιμωρήθηκε για το παιχνίδι και δεν υποβλήθηκε σε δευτερεύουσα πειθαρχία.

«Δεν νομίζω ότι θα το χαρακτήριζα ως βρώμικο», είπε ο Μοντγκόμερι την Κυριακή μετά το αγαπημένο πρωινό πατίνι των Bruins. “Νόμιζα ότι ήταν εκτός ορίων. Νομίζω ότι είναι κάποιος που παίζει στα άκρα. Και ξέρει τι κάνει. Δεν ξέρω αν έχετε δει την ταινία από πίσω. Αλλά είναι ξεκάθαρο… φόρτωσε.

Οι Μπρούιν δεν είχαν απάντηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο Μπένετ. Δεν ήξεραν ότι ο σέντερ είχε ρίξει μια γροθιά.

READ  Υπό τους Νάγκετς και πάλι στο συμπλέκτη, οι Λέικερς αντιμετώπισαν ένα έλλειμμα 3-0

«Νιώθω ότι ήταν δικό μου λάθος που δεν πήραμε κάποια εκδίκηση», είπε ο Μοντγκόμερι. “Αλλά προσπαθείς να επιστρέψεις στο παιχνίδι. Είναι 1-0 μέχρι να πάρουν ένα παιχνίδι ισχύος τεσσάρων λεπτών. Μετά ξεκινάμε το τρίτο και σκοράρουμε αμέσως. Τώρα έχουμε ζουμί. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν το κάναμε αναλαμβάνω την προσωπική ευθύνη για αυτό.

Οι Bruins μπορεί να ζητήσουν από τον Bennett να απαντήσει σε αυτό που συνέβη στο Game 4. Αν ναι, δεν είναι σαφές εάν ο Μπένετ θα έχει το πράσινο φως για να απαντήσει. Στο παιχνίδι 2, ο David Pastrnak αποδέχτηκε την πρόκληση του Matthew Tkachuk να αγωνιστεί.

«Μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή στο παιχνίδι που θα συμβεί αυτό», είπε ο Φρέντερικ. “Είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να μιλήσουμε. Είναι μια σειρά 2-1. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι επίσης. Τους έχουμε ήδη δώσει πάρα πολλά power plays. Προσπαθήστε να το περιορίσετε και κάντε το έξυπνα.

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Maddie Meyer/Getty Images)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *