Ο Liddell Grant, ένας άνδρας από το Τέξας που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για θανατηφόρο πυροβολισμό, αθωώθηκε σε μια υπόθεση θανατηφόρου μαχαιρώματος.

Νέα

10 Απριλίου 2023 | 1:41 π.μ

Οι αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα από το Τέξας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε έναν συμπατριώτη του αυτοκινητιστή σε ένα περιστατικό οργής την Πέμπτη.

Ο Liddell Grant, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε έναν άλλο οδηγό αφού ενεπλάκη σε ένα μικρό τροχαίο, τέθηκε υπό κράτηση την Παρασκευή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Γκραντ, 46 ετών, και μια γυναίκα έβγαιναν από ένα γωνιακό κατάστημα με ένα λευκό σεντάν Lexus όταν έτρεξαν με μια πινακίδα στοπ και χτυπήθηκαν από Toyota, δήλωσε η αστυνομία του Χιούστον. Σύμφωνα με το ABC 13.

Στη συνέχεια, ο Γκραντ βγήκε από το αυτοκίνητο και άνοιξε πυρ εναντίον του 33χρονου οδηγού της Toyota, Έντουιν Αρέβαλο, προτού τραπεί σε φυγή με το Lexus.

Η Αρεβάλο πυροβολήθηκε τουλάχιστον πέντε φορές, είπε η αστυνομία. Σύμφωνα με το KHOU.

Ο βάναυσος πυροβολισμός ακολουθεί ο Γκραντ που εκτίει ήδη επτά χρόνια πίσω από τα κάγκελα για τον θάνατο με μαχαίρι το 2012 του 28χρονου Άαρον Σέρχορν έξω από ένα μπαρ του Χιούστον.

Ο Γκραντ καταδικάστηκε αφού έξι μάρτυρες κατέθεσαν εναντίον του στη δίκη, αλλά αθωώθηκε από το Εφετείο του Τέξας τον Μάιο του 2021, αφού το DNA από τα νύχια του θύματος δεν ταίριαζε με το δικό του.

Εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το έγκλημα προτού αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση το 2019 για να περιμένει την απόφαση του εφετείου.

Ο Lydell Grant πυροβόλησε και σκότωσε τον Edwin Arevalo όταν έτρεξε μια πινακίδα στοπ και έπεσε πάνω στο θύμα.
AP

Η αστυνομία συνέλαβε τον Jamerico Carter για τη δολοφονία του Sherhour το 2019, αφού ένας νέος ύποπτος ομολόγησε την ενοχή του.

Παραδέχθηκε την ενοχή του για φόνο και παραμένει στη φυλακή.

READ  Οι μετοχές της Ασίας-Ειρηνικού αυξήθηκαν καθώς τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ τράβηξαν την προσοχή

Αφού οι ερευνητές εξέτασαν το βίντεο παρακολούθησης, ο Γκραντ αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος στον πυροβολισμό της Πέμπτης, ανέφερε το ABC 13.

Το ομόλογό του ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ο Liddell Grant (κέντρο) μιλά σε δημοσιογράφους αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση στο Χιούστον μετά από στοιχεία που οδήγησαν στην εξάλειψή του σε ένα θανατηφόρο μαχαίρι το 2010.
AP

Το Innocence Project of Texas, το οποίο βοήθησε στην απελευθέρωση του Grant πριν από μερικά χρόνια, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να σχολιάσει την τρέχουσα υπόθεση.

«Λυπούμαστε για την είδηση ​​αυτού του τραγικού συμβάντος και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας είναι στην οικογένεια του θύματος», είπε η οργάνωση στον σταθμό. «Επειδή αυτή είναι μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες αυτού του περιστατικού. Στεκόμαστε πίσω από την προηγούμενη αθώωση του κ. Γκραντ που είχε εκδοθεί από το Εφετείο του Τέξας.

Με καλώδια στύλου


Αποδεχτείτε περισσότερα…




https://nypost.com/2023/04/10/texas-man-lydell-grant-previously-exonerated-in-fatal-stabbing-arrested-for-fatal-shooting/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20campaign_butmedium=& %20campaign_buttons&utm_medium=site%20campaign_buttons

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL για κοινή χρήση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *