Ο Matt Strahm του Phillies διαφωνεί με τις ομάδες MLB που επεκτείνουν τις πωλήσεις αλκοόλ

Υπηρεσίες Ειδήσεων ESPN2 λεπτά ανάγνωση

Αρκετές ομάδες μπέιζμπολ έχουν αναθεωρήσει τις πολιτικές τους για τις πωλήσεις αλκοόλ αυτή τη σεζόν ως απάντηση στους μειωμένους χρόνους αγώνων και τουλάχιστον ένας κορυφαίος πρωταθλητής δεν ανησυχεί για την αλλαγή.

Ο στάμνα των Phillies, Matt Strahm, είπε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου podcast ότι διαφωνούσε με την επέκταση των πωλήσεων αλκοόλ πέρα ​​από το παραδοσιακό όριο του έβδομου inning, επικαλούμενος την «κοινή λογική» και την «ασφάλεια των θαυμαστών».

«Γι’ αυτό σταματήσαμε [selling alcohol in] Ένα προηγούμενο έβδομο είναι απλώς να δώσουμε στους θαυμαστές μας χρόνο να χαλαρώσουν και να επιστρέψουν σπίτι με ασφάλεια, σωστά;» είπε ο Strahm. Podcast “Μπέιζμπολ δεν είναι βαρετό”.. “Λοιπόν τώρα σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό — επειδή είμαι τύπος με κοινή λογική — εάν το παιχνίδι πρόκειται να τελειώσει γρήγορα, δεν μεταφέρουμε τις πωλήσεις μπύρας πίσω στο έκτο inning για να δώσουμε στους θαυμαστές μας έναν χαλαρωτικό χρόνο Σηκωθείτε και οδηγήστε στο σπίτι;

«Αντίθετα, πηγαίνουμε στην όγδοη θέση και τώρα βάζετε τους θαυμαστές μας και τις οικογένειές μας σε κίνδυνο να οδηγήσουν στο σπίτι όσους ήπιαν μπύρα πριν από 22 λεπτά».

Οι αγώνες του Major League Baseball ήταν σημαντικά μικρότεροι αυτή τη σεζόν, κυρίως λόγω μιας σειράς αλλαγών κανόνων, ιδιαίτερα του ρολογιού του γηπέδου. Την πρώτη εβδομάδα και μισή της σεζόν, ο μέσος χρόνος παιχνιδιού μειώθηκε κατά 31 λεπτά, ο χαμηλότερος σε έναν αγώνα από το 1984.

Για να αντιμετωπίσουν αυτή τη κρίσιμη ώρα, τουλάχιστον τέσσερις ομάδες — οι Diamondbacks, οι Rangers, οι Twins και οι Brewers — έχουν επεκτείνει τις πωλήσεις αλκοόλ μέχρι την όγδοη περίοδο. Άλλοι, όπως οι Marlins και Mets, σταματούν μετά το έβδομο inning, αλλά δεν αποκλείουν αλλαγές.

READ  Πρώτα στο CNN: Βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα στο σπίτι του Πενς στην Ιντιάνα

Οι Orioles πουλούσαν ήδη αλκοόλ μέχρι το όγδοο inning ή 3½ ώρες μετά το πρώτο γήπεδο, όποιο από τα δύο ήταν πρώτο.

«Δεν εκπλήσσομαι», είπε ο Στραμ. «Όταν τα βάζεις με τα δολάρια των εκατομμυριούχων, [they] Βρείτε έναν τρόπο να πάρουν τα δολάρια τους πίσω. Το θέμα μου είναι, όταν κοιτάς την άμυνα των οπαδών σου, δεν είναι έξυπνη απόφαση να την επεκτείνεις στην όγδοη».

Ο ανακουφιστής των Yankees Michael King είπε ότι πιστεύει ότι “όλοι έχουν ευθύνη” να αποτρέψουν την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, “είτε υπηρετείτε στο έβδομο είτε στο όγδοο inning.”

Το MLB δεν ρυθμίζει πότε οι ομάδες πωλούν αλκοόλ, αλλά τα περισσότερα franchise χρησιμοποίησαν το έβδομο inning ως διαχωρισμό για να αποφύγουν την υπερβολική εξυπηρέτηση πελατών που θα μπορούσαν τουλάχιστον να μπουν στα αυτοκίνητά τους και να πάνε σπίτι τους. Ωστόσο, οι περισσότερες ομάδες είχαν ήδη περιοχές γύρω από το γήπεδο όπου οι οπαδοί μπορούσαν να πάρουν αλκοόλ μετά το έβδομο inning, ακόμα κι αν η παραχώρηση είχε διακοπεί.

“Κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι κάνει λάθος και νομίζω ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα για την κοινωνία μας”, είπε ο Strahm. «Αλλά είναι αυτό που είναι, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας δίνεται.

“Αλλά χρησιμοποιώντας απλώς την κοινή λογική: Το σταματήσαμε στο έβδομο για την ασφάλεια των οπαδών και του κόσμου που επιστρέφουν στο σπίτι. Δεν καταλαβαίνω πώς θα το αφήσετε να πάει στο όγδοο inning.”

Σε αυτήν την αναφορά χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από το Associated Press.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *