Ο Mitch McConnell νοσηλεύτηκε μετά την κατάρρευση στο ξενοδοχείο



CNN

Ο ηγέτης της μειονότητας της Γερουσίας, Μιτς ΜακΚόνελ, νοσηλεύεται μετά την κατάρρευση σε ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον.

«Σήμερα το απόγευμα, ο αρχηγός McConnell γλίστρησε και έπεσε κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού πάρτι σε ένα τοπικό ξενοδοχείο. Έχει νοσηλευτεί και λαμβάνει θεραπεία», ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Κεντάκι.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πτώση σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria στην Ουάσιγκτον, DC, είπε μια πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Ο 81χρονος είναι ο μακροβιότερος ηγέτης του GOP της Γερουσίας, βοηθώντας το κόμμα να επιτύχει βασικές προτεραιότητες των Ρεπουμπλικανών, όπως η παροχή συντηρητικών δικαστών στο Ανώτατο Δικαστήριο, η ψήφιση φορολογικών περικοπών της εποχής Τραμπ και συχνά η ανατροπή της νομοθετικής ατζέντας των Δημοκρατικών.

Ο ΜακΚόνελ υπέστη κάταγμα στον ώμο σε πτώση στο σπίτι του στο Κεντάκι το 2019.

Νοσηλεύτηκε αυτή την εβδομάδα καθώς οι Δημοκρατικοί ελέγχουν την αίθουσα με διαφορά 51-49 και η Γερουσία είναι οριακά διχασμένη.

Democratic Sens. Ο John Fetterman από την Πενσυλβάνια και η Dianne Feinstein από την Καλιφόρνια νοσηλεύονται επίσης τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Fetterman να λαμβάνει θεραπεία για κατάθλιψη και τον Feinstein για τον έρπητα ζωστήρα.

Η Feinstein έγραψε στο Twitter την Τρίτη ότι αναρρώνει στο σπίτι της.

Αυτή η ιστορία έχει ενημερωθεί με πρόσθετες πληροφορίες.

READ  Ζωντανές ενημερώσεις για την κατάρρευση της γέφυρας Baltimore Key: Προκλήθηκε «δομική αστοχία» καθώς αρχίζει ο μαζικός καθαρισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *