Ο Punxsutawney Phil κάνει την πρόβλεψή του

Ο Punxsutawney Phil κάνει την πρόβλεψή του για την Ημέρα του Groundhog


Ο Punxsutawney Phil μίλησε: Έχουμε ακόμη έξι εβδομάδες χειμώνα μπροστά μας.”Αισθάνομαι ότι το κάναμε λίγο χαλαρό μέχρι στιγμής φέτος και είναι Φεβρουάριος”, είπε η Pam Hashin από την κομητεία Schuykil. «(Αλλά) η δυσπιστία του Μπιλ είναι απαράδεκτη». «Συνήθως είμαι μεγάλος θαυμαστής των έξι ακόμη εβδομάδων, μου αρέσει ο χειμώνας τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, αλλά φέτος στο Οχάιο, είναι κυρίως βροχή και λάσπη, οπότε ανυπομονώ για τις αρχές της άνοιξης», είπε ο Ryan Teddy. Ένας ντόπιος της κομητείας Coshocton του Οχάιο. «Δεν θα μας δώσεις χιόνι, δεν θα μας δώσεις άλλο φθινόπωρο, ή θα επιστρέψεις καλοκαίρι, σκέφτηκα, βαρέθηκα τη βροχή και τη λάσπη». Τη θέση του στους τσαγκάρηδες πήρε για 137η φορά ο αγαπημένος γκρεμόχοιρος. Bubble Jupiter. Δείτε τους εορτασμούς από το Gobbler’s Knob στο παραπάνω πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Ο «εσωτερικός κύκλος» του Φιλ τον κάλεσε από την ξύλινη καλύβα του για να δει αν είχε δει τη σκιά του. Σύμφωνα με τη λαογραφία, αν δει τη σκιά του, θα έχει άλλες έξι εβδομάδες χειμώνα. Αν δεν το κάνει, η άνοιξη θα έρθει νωρίς. Χιλιάδες ήρθαν στο σκοτάδι και νωρίς το πρωί για να δουν τον Phil να κάνει την πρόγνωση του καιρού. Αυτό σημαίνει καλή επιχείρηση για μια μικρή πόλη στην κομητεία Τζέφερσον. «Έχουμε 6.000 άτομα που ζουν εκεί και αυτό θα αυξηθεί σε 20 ή 30.000», δήλωσε η Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Punxsutawney, Katie Laska. «Μπορείτε να φανταστείτε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην οικονομία μας». Σύμφωνα με αρχεία που χρονολογούνται από το 1887, ο Μπιλ προέβλεψε τον χειμώνα περισσότερες από 100 φορές. Οι διοργανωτές είπαν ότι χάθηκαν δέκα χρόνια επειδή δεν κρατήθηκαν αρχεία. Κάντε κλικ εδώ για την πρόβλεψή σας για την Ημέρα Groundhog από το Action Weather στο Πίτσμπουργκ Το Associated Press συνέβαλε σε αυτήν την αναφορά.

READ  Ο Walt Nauta είναι πιστός του Τραμπ που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης αφού δούλεψε για αυτόν

Ο Punxsutawney Phil μίλησε: Μας περιμένουν άλλες έξι εβδομάδες χειμώνα.

«Αισθάνομαι ότι το έχουμε βγάλει λίγο πιο εύκολα μέχρι τώρα φέτος, και είναι Φεβρουάριος», είπε η Pam Hashin από την κομητεία Schuylkill. «(Αλλά) η δυσπιστία του Μπιλ είναι απαράδεκτη».

«Συνήθως είμαι μεγάλος θαυμαστής των έξι ακόμη εβδομάδων, μου αρέσει ο χειμώνας τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, αλλά φέτος στο Οχάιο, είναι κυρίως βροχή και λάσπη, οπότε ανυπομονώ για τις αρχές της άνοιξης», είπε ο Ryan Teddy. Ένας ντόπιος της κομητείας Coshocton του Οχάιο. «Νόμιζα ότι δεν θα μας δώσεις χιόνι, δεν θα μας δώσεις άλλο φθινόπωρο ή θα μας επιστρέψεις το καλοκαίρι, βαρέθηκα τη βροχή και τη λάσπη».

Ο αγαπημένος γουρουνόχοιρος πήρε τη θέση του στο Gobblers Knob Πέμπτη για 137η φορά.

Δείτε τους εορτασμούς από το Gobbler’s Knob στο παραπάνω πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο

Ο «εσωτερικός κύκλος» του Φιλ τον κάλεσε από το κούτσουρο του για να δει τη σκιά του. Σύμφωνα με τη λαογραφία, αν δει τη σκιά του θα είναι άλλες έξι εβδομάδες χειμώνα. Αν δεν το κάνει, σύντομα θα έρθει η άνοιξη.

Χιλιάδες ήρθαν στο σκοτάδι και νωρίς το πρωί για να δουν τον Phil να κάνει την πρόγνωση του καιρού. Αυτό σημαίνει καλή επιχείρηση για μια μικρή πόλη στην κομητεία Τζέφερσον.

«Έχουμε 6.000 άτομα που ζουν εκεί και αυτό θα αυξηθεί σε 20 ή 30.000», δήλωσε η Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Punxsutawney, Katie Laska. «Μπορείτε να φανταστείτε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην οικονομία μας».

READ  Ο Ραφαέλ Ναδάλ χάνει το Γαλλικό Όπεν με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, αναμένει το 2024 να είναι η περασμένη σεζόν

Σύμφωνα με Τα αρχεία χρονολογούνται από το 1887, ο Bill έχει προβλέψει τον χειμώνα πάνω από 100 φορές. Οι διοργανωτές είπαν ότι χάθηκαν δέκα χρόνια επειδή δεν κρατήθηκαν αρχεία.

Κάντε κλικ εδώ για την πρόβλεψή σας για την Ημέρα Groundhog από το Pittsburgh’s Actions Weather

Το Associated Press συνέβαλε σε αυτήν την αναφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *