Προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου καθώς σφοδρές καταιγίδες κινούνται στη Νότια Φλόριντα

Όλα τα ρολόγια και οι προειδοποιήσεις για ανεμοστρόβιλους ακυρώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής, αφού οι καταιγίδες πέρασαν την Ακτή Treasure Coast και την κομητεία Palm Beach και προκάλεσαν ζημιές σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων κοντά στην US 1 και την PGA Boulevard το απόγευμα του Σαββάτου. Οι ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν μερικά αυτοκίνητα στο πάρκινγκ και ξερίζωσαν κοντινά δέντρα. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι ανεμοστρόβιλος έπεσε στην παραλία Boynton το βράδυ της Παρασκευής. Η μόνη ζημιά ήταν στο High Point Road, μια μικρή οικιστική κοινότητα. Οι μετεωρολόγοι του WPBF 25 κήρυξαν την Κυριακή Προειδοποιητική Ημέρα Καιρού

Όλα τα ρολόγια και οι προειδοποιήσεις για τον τυφώνα έχουν ακυρωθεί αφού οι καταιγίδες πέρασαν την Ακτή του Θησαυρού και την Κομητεία Παλμ Μπιτς νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Τα ρολόγια κυκλώνων, οι προειδοποιήσεις και οι προειδοποιήσεις για ισχυρή καταιγίδα ίσχυαν από τις 5 το πρωί έως τις 10:15 π.μ.

Ανεμοστρόβιλος έπληξε το Palm Beach Gardens το απόγευμα του Σαββάτου, προκαλώντας ζημιές σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων κοντά στη λεωφόρο US 1 και PGA Boulevard.

Οι ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν μερικά αυτοκίνητα στο πάρκινγκ και ξερίζωσαν κοντινά δέντρα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι ένας ανεμοστρόβιλος έπεσε στο Boynton Beach την Παρασκευή το βράδυ. Η μόνη ζημιά ήταν στο High Point Road, μια μικρή οικιστική κοινότητα.

Οι μετεωρολόγοι του WPBF 25 κήρυξαν την Κυριακή την πρώτη προειδοποιητική ημέρα για τον καιρό.

Σχετικά: Έντονος καιρός στην περιοχή προβολής

READ  Γιος του Andrew Lloyd Webber 43 - Variety

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *