Πώς να παρακολουθήσετε τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ

Αναρωτιέστε πώς να πιάσετε τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ; Δείτε πού μπορείτε να το μεταδώσετε σε ροή — και πόσο νωρίς να ξυπνήσετε για να το παρακολουθήσετε. (Φωτογραφία: Dan Kitwood/Pool Photo via AP, αρχείο)

Η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ είναι αύριο – Σάββατο 6 Μαΐου – και είστε όλοι καλεσμένοι (κάπως). Τον Ιούνιο του 1953, η στέψη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β’ έγραψε ιστορία ως η πρώτη τηλεοπτική στέψη ενός μονάρχη. Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια Βρετανοί συντονίστηκαν στην ασπρόμαυρη μετάδοση, η οποία προβλήθηκε αργότερα σε όλο τον κόσμο. Εβδομήντα χρόνια αργότερα, εγκαθίσταται ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Επίσημα Στέφθηκε βασιλιάς της Αγγλίας σε μια τελετή που παρακολούθησαν ζωντανά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Θέλετε να παρακολουθήσετε τις γιορτές της βασιλικής οικογένειας από την άλλη πλευρά της λίμνης; Ακόμα κι αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, δεν υπάρχει έλλειψη τρόπων για να παρακολουθήσετε ή να μεταδώσετε τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου.

Πώς να παρακολουθήσετε τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄:

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Μαΐου 2023
Ωρα έναρξης: 6 π.μ. ET
Τοποθεσία: Αβαείο του Γουέστμινστερ, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου: BBC, ITV, Sky News
Αμερικανική τηλεόραση: ABC, BBC America, CBS, CNN, Fox News, NBC

Πότε είναι η στέψη του βασιλιά Καρόλου;

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ ξεκινά στις 5:20 π.μ. του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023, με πομπή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η τελετή θα ξεκινήσει επίσημα στις 6 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ. , ο πρόσφατα στέφθηκε βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα σύζυγός του Καμίλα θα αναχωρήσουν με το Gold State Coach και θα επιστρέψουν στο παλάτι. Πίσω στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε ξανά στις 9:15 π.μ. για να παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση από το παλάτι. Το μπαλκόνι.

Τι ώρα θα μεταδοθεί η στέψη;

Η στέψη ξεκινά επίσημα στις 11 το πρωί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 6 το πρωί στις ΗΠΑ. Ωστόσο, αρκετοί αμερικανικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς θα μεταδώσουν τη στέψη στις 5 π.μ. ET, και το BBC θα ξεκινήσει την κάλυψη στις 2:30 π.μ. ET.

READ  Τι μάθαμε από την επιστροφή των 76ers με νίκη play-in επί των Μαϊάμι Χιτ

Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η στέψη του βασιλιά Καρόλου;

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ θα είναι η δεύτερη φορά που η στέψη μιας βρετανικής βασιλικής οικογένειας μεταδίδεται τηλεοπτικά. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κάλυψη της στέψης θα μεταδοθεί σε πολλά μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά και καλωδιακά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των ABC, CBS, CNN, Fox News και NBC. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το BBC παρέχει κάλυψη.

Πώς να παρακολουθήσετε τη στέψη του Καρόλου Γ’ χωρίς καλώδιο

Δεν έχετε εύκολη πρόσβαση στο ABC, το CBS, το CNN, το Fox News ή το NBC; Μην ανησυχείς. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη στέψη με VPN, πλατφόρμα ροής ή πακέτο ζωντανής τηλεόρασης.

(Φωτογραφία: Jonathan Brady/Pool Photo via AP)

Πρέπει οι Βρετανοί να διευκολύνουν την παρακολούθηση της στέψης; Το BBC, το Sky News, το ITV και άλλα καλύπτουν δωρεάν την Ημέρα της Στέψης στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) για εύκολη πρόσβαση στη βασιλική γιορτή. Το ExpressVPN προσφέρει «Διαδίκτυο χωρίς σύνορα» — AKA, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάλυψη BBC ή ITV ακόμη και από την άλλη πλευρά της λίμνης. Η πρόσθετη ασφάλεια, η ταχύτητα και το εύρος επιλογών τοποθεσίας του ExpressVPN το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για χρήστες VPN για πρώτη φορά. Θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητες ροής τους. Οι νέοι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν 49% και να λάβουν επιπλέον τρεις μήνες δωρεάν όταν εγγραφούν για 12μηνη συνδρομή στο ExpressVPN. Επίσης, αυτή η υπηρεσία προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

7 $ στο ExpressVPN

(Φωτογραφία: Emilio Morenati/AP)

Παρακολουθήστε CNN, BBC America, Fox News και ABC με τον Sling

Sling TV

Ξεκινώντας από μόλις 20 $ για τον πρώτο σας μήνα, το Sling TV προσφέρει πακέτα που περιλαμβάνουν πρόσβαση στο CNN, το BBC America, το Fox News και το τοπικό σας ABC σε επιλεγμένες αγορές. Με το Sling, θα έχετε σίγουρα πολλές επιλογές για να διαλέξετε όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε τη στέψη. Η συνδρομή Sling περιλαμβάνει επίσης 50 ώρες δωρεάν αποθήκευσης DVR, οπότε αν ανησυχείτε μήπως ξυπνήσετε νωρίς και δεν χάσετε καμία από τις βασιλικές γιορτές, μπορείτε πάντα να ηχογραφήσετε τη στέψη.

READ  Οι αρχές λένε ότι ο δράστης του Αϊντάχο είναι ύποπτος και οι δύο κρατούμενοι βρίσκονται υπό κράτηση μετά από ανθρωποκυνηγητό.

$20 στο Sling

Ελέγξτε τα τοπικά κανάλια στο Sling

(Φωτογραφία: Yui Mok/Pool Photo via AP)

Οι συνδρομητές σε οποιοδήποτε επίπεδο του Paramount+ έχουν πρόσβαση στις ζωντανές ειδήσεις του CBS, ενώ οι συνδρομητές του Paramount+ Premium έχουν πρόσβαση στο τοπικό τους κανάλι CBS (και σε περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις). Ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο εγγραφείτε, θα μπορείτε να συντονιστείτε στην εκπομπή στέψης του CBS στις 6 Μαΐου από τις 5 π.μ. έως τις 10 π.μ. ET. Bonus Hack: Σε αντίθεση με πολλές από τις υπηρεσίες ροής σε αυτήν τη λίστα, το Paramount+ προσφέρει μία ακόμη υπηρεσία. Εβδομάδα Δωρεάν Δοκιμαστική περίοδο — Έτσι οι νέοι συνδρομητές μπορούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν το The Coronation εντελώς δωρεάν.

0 $ στο Paramount+

Φωτογραφία: AP/Kin Cheung

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή κάλυψη της στέψης από το NBC από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που ξεκινά στις 5 π.μ. ET, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο τοπικό κανάλι NBC μέσω του επιπέδου Premium Plus των $10 του Peacock.

$10 στο Peacock

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄

Αρκετά μέσα ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου αυτού) θα μεταδίδουν ζωντανή κάλυψη της στέψης. Ελέγξτε ξανά για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ζωντανή ροή του Yahoo News coronation.

Πώς να παρακολουθήσετε τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Katy Perry φτάνει με μια ομπρέλα του Union Jack στο κόκκινο χαλί για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας της «Part of Me» σε ένα θέατρο του κεντρικού Λονδίνου την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012.  (AP Photo/Joel Ryan)

Η Αμερικανίδα ποπ εικόνα Κέιτι Πέρι θα εμφανιστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’. (Φωτογραφία: Joel Ryan/AP)

Την Κυριακή 7 Μαΐου στις 3 μ.μ. ET, ο Α Ειδική συναυλία στέψης Θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Με οικοδεσπότη τον Hugh Bonneville και με ερμηνείες από την Katy Perry, το βρετανικό ποπ συγκρότημα Take That, τον διεθνή σούπερ σταρ Lionel Richie και τον τραγουδιστή της όπερας Andrea Bocelli, η συναυλία στέψης μπορεί να είναι το πιο συναρπαστικό μέρος ολόκληρου του βασιλικού Σαββατοκύριακου για κάποιους.

READ  Αυξάνονται οι απολογισμοί του ελληνικού τρένου καθώς οι διασώστες περνούν μέσα από απανθρακωμένα συντρίμμια

Η στέψη θα μεταδοθεί από το BBC One, το BBC iPlayer, το BBC Radio 2 και το BBC Sounds. Για όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ, δεν είναι επί του παρόντος ασαφές εάν η συναυλία στέψης θα μεταδοθεί σε μεγάλα δίκτυα εκπομπής ή πλατφόρμες ροής, αλλά μπορείτε εύκολα να λάβετε δωρεάν κάλυψη στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ VPN και θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Τα καλύτερα VPN του 2023.

Θα παρευρεθούν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στη στέψη του βασιλιά Καρόλου;

Ο Γουίλιαμ ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Αικατερίνη Πριγκίπισσα της Ουαλίας γιορτάζουν τη δωδέκατη επέτειο του γάμου τους.  Παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2011 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: zz/KGC-178/STAR MAX/IPx 2022 6/3/22 Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ και η Αικατερίνη, Δούκισσα του Κέιμπριτζ παρευρίσκονται σε λειτουργία ευχαριστιών προς τιμήν της βασιλείας της Βασίλισσας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, Αγγλία, στις 3 Ιουνίου 2022.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ο Δούκας του Κέιμπριτζ της Αγγλίας και η Αικατερίνη Δούκισσα του Κέιμπριτζ παρευρίσκονται στη λειτουργία της Βασιλείας της Βασίλισσας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, Λονδίνο, Αγγλία, στις 3 Ιουνίου 2022. (Φωτογραφία: AP)

Ο Γουίλ και η Κέιτ θα παρευρεθούν μαζί με τα παιδιά τους, Πρίγκιπας ΓεώργιοςΗ πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις.

Ο ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμς στη στέψηΣύμφωνα με ένα λειτουργικό αντίγραφο της λειτουργίας της στέψης που έλαβε ψυχαγωγία απόψε, Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Κάρολος Γ’ έπρεπε να ορκιστεί την πίστη και την πίστη του στον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Εν τω μεταξύ, η Αικατερίνη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Έγινε πρωτοσέλιδο Οι πιθανές επιλογές μόδας της έρχονται την ημέρα της στέψης Οι Sunday Times Σύμφωνα με πληροφορίες, επέλεξε μια «τολμηρή και καινοτόμα χειρονομία» φορώντας μια «τιάρα λουλουδιών» σε αντίθεση με ένα τουρμπάνι για την τελετή.

Θα παρευρεθούν στη στέψη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι φτάνουν στο παρατηρητήριο στο One World Trade την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στη Νέα Υόρκη.  Μετά από μήνες εικασιών για το αν θα προσκληθούν στη στέψη, το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο Χάρι θα παρευρεθεί.  Η Μέγκαν θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά της.  (AP Photo/Seth Wenik, Αρχείο)

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι φτάνουν στο εργαστήριο στο One World Trade στη Νέα Υόρκη, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021. (Φωτογραφία: Seth Wenik/AP)

Ο πρίγκιπας Χάρι, δούκας του Σάσεξ, θα κάνει ένα γρήγορο ταξίδι στην Αγγλία Παρευρίσκεται στην τελετή στέψης του πατέρα του πριν επιστρέψει στην Αμερική για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου της.

Η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ, θα μείνει στο σπίτι με τα δύο παιδιά του ζευγαριού. Ο πρίγκιπας Archie και η πριγκίπισσα Lilibet. Η Μέγκαν παρέλειψε το πάρτι για να γιορτάσει ένα δικό της για τα γενέθλια του γιου της, που είναι στις 6 Μαΐου, την ημέρα της στέψης.

Αναφέρεται ότι ο πρώτος Ρούχα Η σταρ σχεδιάζει μια «χαμηλών τόνων» συνάντηση για να γιορτάσει τα 4α γενέθλια του Archie.

Ας αναθεωρήσουμε: Εδώ είναι κάθε τρόπος για να παρακολουθήσετε τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου από τις ΗΠΑ

  • Παρακολουθήστε CNN, BBC America, Fox News και ABC με τον Sling

    Sling TV

Υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’; Ακολουθήστε τις ζωντανές ενημερώσεις μας

Αρχικά δημοσιεύτηκε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *