Το QB, το Trae Lance των Birdy 49ers είναι ένα «λάθος», λέει ο ειδικός του ESPN

Ακόμη και ένα Μπροκ πουλάκι Ενδιάμεσα, το παιχνίδι του πρωταθλήματος NFC της Κυριακής μυρίζει San Francisco 49ers Και οι Philadelphia Eagles δεν θα έχουν αρκετά για να ξοδέψουν την αρχική δουλειά του στρατηγού του επόμενου έτους, λέει ο πρώην παίκτης του NFL και νυν Ο ειδικός του ESPN Ράιαν Κλαρκ.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής του «First Take», ο Clarke ήταν ξεκάθαρος σε δύο πράγματα. Πρώτον, ο Birdie έλαβε πρόωρη αναγνώριση αφού πέρασε αήττητος στο παιχνίδι τίτλου του NFL (και όχι μόνο!). «Αυτή είναι μηδενική ερώτηση», είπε ο Κλαρκ. «… Ό,τι κι αν γίνει την Κυριακή του επόμενου έτους, ο Μπροκ Μπίρντι είναι ο στρατηγός, χωρίς ανταγωνισμό».

Ο Clark σημείωσε ότι ο Purdy έχει ξεπεράσει τον Jimmy Garoppolo. Ήταν πιο συνεπής και έδειξε μεγαλύτερη ικανότητα εκτός τσέπης. Τότε ο Κλαρκ έκανε τη δεύτερη τολμηρή ανακοίνωσή του: Η ώρα του Τρέι Λανς είχε ήδη περάσει και είχε περάσει στην περιοχή του Μπέι.

“Είτε είναι απόφαση του Kyle Shanahan είτε απόφαση του John Lynch, τελικά πρέπει να πουν: “Κάναμε ένα λάθος με τον Trae Lance. αθλητικές ικανότητες, θα έπρεπε να είχαμε επιλέξει τον Τζάστιν Φιλντς και κάναμε λάθος.’ Κατάλαβα», είπε ο Κλαρκ. «Όμως, όπως θέλει η ζωή, θα αποφασίσει η μοίρα και η μοίρα, κύριε άσχετα, [they] Ο Brock διάλεξε το Birdie. Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρει καν πώς να χάνει στο NFL».

READ  Επιλογές πλέι οφ για το NFL Divisional Round του Briscoe: Οι καουμπόηδες αναστάτωσαν τους 49ers. Κλείστε τις κλήσεις για Αρχηγούς, Αετούς και λογαριασμούς

Ακόμη και πριν από μερικές εβδομάδες, μια τέτοια ανακοίνωση θα θεωρούνταν περίεργη. Όχι πια έτσι. Ο Λανς, ο Νο. 3 της συνολικής επιλογής στο ντραφτ του NFL του 2021 και ακόμη μόλις 22 ετών, πρόκειται να σφετεριστεί το Birdie την επόμενη σεζόν, με το νούμερο 262 το 2022. Που σημαίνει ότι ο Clark έχει δίκιο, όσο περίεργο κι αν ακούγεται: το μέλλον του Lance στο Σαν Φρανσίσκο είναι σίγουρα στον αέρα.

Ο αγώνας για τον τίτλο του NFC της Κυριακής ξεκινά το μεσημέρι στο Fox.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *