Το «Super Mario Bros. Movie» είναι το μεγαλύτερο άνοιγμα του Box Office με 195 εκατομμύρια δολάρια – The Hollywood Reporter

Μια προσαρμογή βιντεοπαιχνιδιού Nintendo από την Illumination και τη Universal Ταινία Super Mario Bros Το box office της Παρασκευής αναμένεται να κινηθεί προς τα 55 έως 59 εκατομμύρια δολάρια για ένα εγχώριο ντεμπούτο 195 εκατομμυρίων δολαρίων ή περισσότερο.

Θα περάσει ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο με έσοδα 137 εκατομμυρίων δολαρίων στα μεγάλα εγκαίνια Βρίσκοντας την Ντόρι (135,1 εκατομμύρια δολάρια) κατατάχθηκε ως το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα για ταινία κινουμένων σχεδίων Απίστευτο 2Δεν έχει προσαρμοστεί για τον πληθωρισμό.

σούπερ ΜάριοΤο Win Will είναι ήδη ένα σίγουρο στοίχημα για μια προσαρμογή βιντεοπαιχνιδιού. Ένα υπέροχο ξεκίνημα στο Illumination από τον Chris Meledandri Εγω ο απεσιοτατος Και Συνεργάτες; Και η σημερινή πρώτη έναρξη του 2023. Θα είναι επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη πενθήμερη εκτόξευση στην ιστορία, μετά την πρώτη Μετασχηματιστέςκαθώς και τη συνολική συλλογή των εορτών του Πάσχα.

Την Τετάρτη, σούπερ Μάριο Άνοιξε με 31,7 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική και ακολούθησε 26 εκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη. Η ταινία κέρδισε 62,5 εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες δύο ημέρες της από επιλεγμένες αγορές για 120,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέχρι την Πέμπτη.

σούπερ Μάριο Σχεδιάζεται να είναι το πρώτο blockbuster για όλο το κοινό του 2023. Η ταινία με βαθμολογία PG όχι μόνο κεντρίζει το ενδιαφέρον των οικογενειών, αλλά απευθύνεται σε μια γενιά ενηλίκων που έπαιξαν (ή εξακολουθούν να παίζουν) τα πιο δημοφιλή παιχνίδια Mario της Nintendo. . Αν και οι κριτικοί ήταν ανάμικτοι στην ταινία, το κοινό της έδωσε ένα CinemaScore.

Η ιστορία περιπέτειας κωμωδίας κινουμένων σχεδίων ακολουθεί τους υδραυλικούς του Μπρούκλιν και τους αδελφούς Mario (Chris Pratt) και Luigi (Charlie Day) που μεταφέρονται στον κόσμο του μαγικού Mushroom Kingdom και χωρίζονται. Η φωνή του καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Keegan-Michael Key, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson και Sebastian Maniscalco. Ο Charles Martinet, ο οποίος εξέφρασε τους χαρακτήρες Mario και Luigi στα παιχνίδια του Super Mario για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, κάνει επίσης μια ιδιαίτερη φωνητική εμφάνιση.

READ  Ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην Ατλάντα, Deion Patterson, κατηγορήθηκε για φόνο και τέσσερις κατηγορίες για βαριά επίθεση

Ο Aaron Horvath και ο Michael Zelenig σκηνοθέτησαν την ταινία σε σενάριο του Matthew Fogel. Χρηματοδοτείται από τη Universal, την Illumination του Chris Meledandri και τη μητρική εταιρεία της Nintendo.

Μια άλλη νέα υψηλού προφίλ προσφορά για το Πάσχα είναι αυτή του Ben Affleck άνεμοςΤώρα αναμένοντας ένα προβλεπόμενο πεντάημερο άνοιγμα 18 έως 19 εκατομμυρίων δολαρίων, αυτό θα ήταν μια καλή αρχή για την ταινία που στρέφεται σε ενήλικες.

Το βιογραφικό δράμα για τη Nike που προσπαθεί να υπογράψει έναν νεαρό Μάικλ Τζόρνταν τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού κέρδισε 2,5 εκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη για ένα σύνολο δύο ημερών 5,8 εκατομμύρια δολάρια. Με βάση αυτούς τους αριθμούς, πολλοί το σκέφτηκαν άνεμος Μόνο 16 εκατομμύρια δολάρια μπορούσαν να εκκαθαριστούν, αλλά η πρόβλεψη βελτιώθηκε με βάση την έντονη κίνηση της Παρασκευής.

άνεμος Είναι ιστορική καθώς είναι η πρώτη ταινία από τα Amazon Studios που λαμβάνει αποκλειστική κυκλοφορία στους κινηματογράφους σε χιλιάδες κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο πριν από τη ροή στο Prime Video σε μια ημερομηνία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Η ταινία έλαβε λαμπερές κριτικές και βαθμολογία 94 τοις εκατό από τους κριτικούς των Rotten Tomatoes. Έλαβε επίσης ένα A Cinemascore από το κοινό.

Η ταινία – με πρωταγωνιστές τον Matt Damon και τη Viola Davis – εξιστορεί τις πρώτες μέρες της Nike που άλλαξαν το παιχνίδι και υποστηρίζεται από τα Amazon Studios, Skydance Sports και Mandalay Pictures. Είναι το εναρκτήριο εγχείρημα του Affleck και του Matt Damon’s Artists Equity, το οποίο το ντουέτο συνίδρυσε με την RedBird Capital πέρυσι, και είναι η πρώτη φορά που ο Affleck σκηνοθετεί τον Damon σε μια από τις ταινίες του.

άνεμος Η Warner Bros. International ανοίγει επίσης σε πολλές αγορές στο εξωτερικό με καθήκοντα διανομής.

7 Απριλίου, 12:30 μ.μ. PST Ενημερώθηκε όπως διορθώθηκε άνεμος Εκτιμήσεις.
7 Απριλίου, 12:45 μ.μ. PST Ενημερώθηκε όπως διορθώθηκε Mario Bros Εκτιμήσεις.
7 Απριλίου, 9 μ.μ. PST Ενημερώθηκε με αναθεωρημένες εκτιμήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *