Το «The Way of Water» ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο Παγκόσμιο Ταμείο – Προθεσμία

Ενημέρωση στο πιο πρόσφατο…: Είναι πλέον επίσημο, Τζέιμς Κάμερονμικρό Avatar: η πλωτή οδός Έγινε η έκτη ταινία που ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αυτή είναι επίσης η τρίτη ταινία του σκηνοθέτη που επιτυγχάνει το ορόσημο Τιτανικός Και πρωτότυπο Avatar.

Ένα μέγα κατόρθωμα επιφυλάσσει Πριν το Σαββατοκύριακο Τώρα με μια παγκόσμια εισφορά για το σίκουελ του 20th Century Studios/Disney $2,024 δις μέχρι την Κυριακή. Περιλαμβάνει $1,426 δις Από ξένα τουρνικέ. Αυτό σημαίνει ότι στη θάλασσα, υδάτινος δρόμος Έγινε ο Νο 4 τίτλος όλων των εποχών και πέρασε Avengers: Infinity War Και μόνο πίσω Avatar, Avengers: Endgame Και Τιτανικός. Αυτό δίνει στον Κάμερον τα δικαιώματα καυχησιολογίας για τρεις από τις τέσσερις κορυφαίες ταινίες που κυκλοφόρησαν ποτέ Διεθνές ταμείο.

Σε παγκόσμια βάση, υδάτινος δρόμος Το επόμενο σετ του Navi είναι η 6η ταινία που έγινε ποτέ στο leap-fracking Infinity War Και Star Wars: The Force Awakens. Όταν συμβεί αυτό αργότερα αυτή την εβδομάδα, η επική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας θα γίνει η Νο. 4 ταινία όλων των εποχών παγκοσμίως — και θα δώσει στον Κάμερον τρεις από τις τέσσερις καλύτερες.

Και σε παγκόσμιο επίπεδο, Avatar: Waterway Κέρδισε 227 εκατομμύρια δολάρια από το IMAX, ξεπερνώντας το προηγούμενο Star Wars: The Force Awakens 2 ωςν.δ Ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία του φορμά.

Αυτό το έκτο Σαββατοκύριακο συνολικά σημειώθηκε πτώση 38% στο εξωτερικό $53,6 εκατ. Λόγω του ανοίγματος πολλών θεμάτων για το Σεληνιακό Νέο Έτος (περισσότερα για αυτό παρακάτω), Avatar 2 Είχε πτώση 56% στην Κίνα, αν και εξακολουθούσε να έχει εισπράξεις 229,7 εκατομμυρίων δολαρίων εκεί και παραμένει η ταινία στούντιο με τις υψηλότερες εισπράξεις της εποχής της Πανδημίας στην αγορά, ξεπερνώντας την αρχική κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Avatar.

Οι 10 κορυφαίες ξένες αγορές μέχρι σήμερα: Κίνα (229,7 εκατομμύρια $), Γαλλία (129,8 εκατομμύρια $), Γερμανία (117 εκατομμύρια $), Κορέα (96,9 εκατομμύρια $), Ηνωμένο Βασίλειο (81,9 εκατομμύρια $), Ινδία (57,9 εκατομμύρια $), Αυστραλία (55,1 εκατομμύρια $). ), Μεξικό (51,4 εκατ. $), Ισπανία (47 εκατ. $) και Ιταλία (45,3 εκατ. $).

READ  Οι περικοπές θέσεων εργασίας εξαπλώθηκαν στον κλάδο της τεχνολογίας, με τη Microsoft να απολύει 10.000 άτομα

Περαιτέρω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *