Υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων την Κυριακή σε ορισμένες περιοχές του Upstate

Ένα ισχυρό σύστημα καταιγίδων στα νότια μας θα μετακινηθεί τώρα λίγο βόρεια αυτή την Κυριακή, βόσκοντας τμήματα της βόρειας και βορειοανατολικής Γεωργίας. Μια σύντομη βροχή και καταιγίδες θα μπορούσε να παρατηρηθεί το πρωί και το απόγευμα. Δείτε πώς μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωμένες ειδοποιήσεις καιρού για την περιοχή σας. Δεν θα είναι ολοήμερο, αλλά κυρίως νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, με χαμηλή πιθανότητα να αναπτυχθούν ακόμη και μεμονωμένες ισχυρές και σφοδρές καταιγίδες. Οι πιθανές καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως τις κομητείες νότια του Γκρίνβιλ. Το σύστημα κινείται αργά το απόγευμα, φέρνοντας ως επί το πλείστον ηλιόλουστες και κυρίως ξηρές συνθήκες, με έναν ακόμη γύρο βροχών ή καταιγίδων να φτάνει αργά την Κυριακή έως τη Δευτέρα το πρωί. Για την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχει ακόμη πιθανότητα κρυολογήματος στην περιοχή μας κοντά στο Πάσχα, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά οι γενικές συνθήκες θα είναι ως επί το πλείστον ανοιξιάτικες.

Ένα ισχυρό σύστημα καταιγίδων στα νότια μας θα μετακινηθεί τώρα λίγο βόρεια αυτή την Κυριακή, βόσκοντας τμήματα της βόρειας και βορειοανατολικής Γεωργίας.

Μια σύντομη βροχή και καταιγίδες θα μπορούσε να παρατηρηθεί το πρωί και το απόγευμα.

Δείτε πώς μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις καιρού για την περιοχή σας.

Δεν θα είναι ολοήμερο, αλλά κυρίως νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, με χαμηλή πιθανότητα να αναπτυχθούν ακόμη και μεμονωμένες ισχυρές και σφοδρές καταιγίδες.

Οι πιθανές καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως τις κομητείες νότια του Γκρίνβιλ.

Το σύστημα μετακινείται αργά το απόγευμα της Κυριακής, προτού φθάσει ένας άλλος γύρος μπόρες ή καταιγίδες αργά την Κυριακή έως τη Δευτέρα το πρωί.

READ  Τα στούντιο του Χόλιγουντ διαπραγματεύονται για να αποφύγουν την απεργία των ηθοποιών – DW – 13/07/2023

Η συνολική θερμοκρασία θα είναι ελαφρώς πάνω από τις μέσες τιμές για την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχει ακόμη πιθανότητα κρυολογήματος στην περιοχή μας κοντά στο Πάσχα, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά οι γενικές συνθήκες θα είναι ως επί το πλείστον ανοιξιάτικες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *