Υπό τους Νάγκετς και πάλι στο συμπλέκτη, οι Λέικερς αντιμετώπισαν ένα έλλειμμα 3-0

Ντέιβ ΜακΜέναμινΣυντάκτης προσωπικού του ESPN21 Μαΐου 2023, 02:10 π.μ. ET4 λεπτά διάβασμα

Μια άλλη εμφάνιση του συμπλέκτη από τον Τζαμάλ Μάρεϊ δίνει στους Νάγκετς προβάδισμα 3-0

Ο Τζαμάαλ Μάρεϊ έχει 37 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ καθώς οι Νάγκετς προηγούνται με 3-0 σερί έναντι των Λέικερς.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ — Για τρίτη φορά στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας, το παιχνίδι κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Η ήττα του Σαββάτου με 3-0 από τον Νο. 1 της Δύσης, με 119-108, μπορεί να είχε διαφορετικές λεπτομέρειες από τις δύο ήττες του L.A. στο Ντένβερ για να ανοίξει τη σειρά, αλλά το κοινό θέμα ήταν το ίδιο: Οι Νάγκετς έκαναν περισσότερα όταν είχε σημασία πλέον. .

Τώρα, με μια ακόμη ήττα για να τελειώσει τη σεζόν τους, μια ομάδα των Λέικερς που ξεκίνησε τη σεζόν με 2-10, αναθεώρησε το ρόστερ της λίγο πριν το διάλειμμα για το All-Star και ελπίζει να έχει ακόμα ένα απίθανο σερί.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος τελείωσε με 23 πόντους, 12 ασίστ και 7 ριμπάουντ, είπε ότι έχασε 11 από τις 19 βολές, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων από τις έξι στο τέταρτο δεκάλεπτο. “Ένα πράγμα τη φορά. Εστιάστε στο παιχνίδι 4, ξέρετε, μπορείτε πραγματικά να το σκεφτείτε.”

Αν υπήρχε ένα παιχνίδι για να κερδίσει, φαινόταν ότι θα επιτευχθεί το Σάββατο. Οι Λέικερς ήταν στο σπίτι τους, όπου δεν έχουν χάσει ακόμα αυτή τη σεζόν. Ο αστέρας των Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, έκανε τόσα φάουλ όσα πέτυχε (τέσσερα) στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Ο Άντονι Ντέιβις (28 πόντοι σε βολές 11 στα 18, 18 ριμπάουντ) έκανε απήχηση.

Αλλά με το παιχνίδι ισόπαλο, οι Λέικερς χρησιμοποίησαν ένα σερί 13-0 στο 7:48 του τέταρτου δεκαλέπτου για να θέσουν τους Λέικερς εκτός ορίων για το 4:50. Ο Γιόκιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου που το έκλεισε με 15 πόντους στο 5-of-7 σουτ στο τέταρτο.

Σύμφωνα με την έρευνα του ESPN, οι ομάδες του NBA έχουν σκορ 0-149 όταν ακολουθούν 3-0 στις σειρές των καλύτερων επτά και οι Λέικερς δεν έχουν αναγκάσει να παίξουν 5ο παιχνίδι ενώ βρίσκονται σε αυτό το τμήμα. Στατιστικά & Πληροφορίες.

Το LA υποχώρησε τρεις φορές στο τελευταίο λεπτό και στους δύο Αγώνες 1 και 2. Και οι Λέικερς πήραν τις ευκαιρίες τους στο Game 3, παίρνοντας προβάδισμα στο τέταρτο. Οι Nuggets συνέχισαν να ξεπερνούν τους Lakers σε σημείο που η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων έχει μετατραπεί σε Game 4.

«Νομίζω ότι ήταν οι έγκαιρες βολές των παικτών τους», είπε ο Τζέιμς όταν ρωτήθηκε τι έκανε τη διαφορά.

Μαζί με τον Τζέιμς, οι Kentavious Caldwell-Pope (17 πόντοι), ο Bruce Brown (15 πόντοι) και ο Michael Porter Jr. (14 πόντοι) είχαν όλοι τις στιγμές τους το Σάββατο. Ο Μπράουν ήταν 8-από-13 (3-από-7 σε 3), σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το ESPN Stats and Information. Ο Κάλντγουελ-Πόουπ ήταν 11 στα 17 (5 στα 11 στα 3) και ο Πόρτερ Τζούνιορ 8 στα 15 (7 στα 11 στα 3) σε ανοιχτές βολές στη σειρά.

Οι Λέικερς δεν είχαν την ίδια καλή συνεισφορά από το ρόστερ τους στο 3ο παιχνίδι με τους D’Angelo Russell (τρεις πόντους σε σουτ 1-προς-8), Jarrett Vanderbilt (δύο πόντους σε βολές 1-for-4) και Dennis. Ο Σρέντερ (πέντε πόντοι στο σουτ 2 στα 5) δυσκολεύεται στην επίθεση.

“Για μένα; ​​Α, δεν ξέρω”, είπε ο Ράσελ όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να αλλάξει στην προσέγγισή του για να είναι αποτελεσματικός απέναντι στο Ντένβερ. “Στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω να μάθω.”

Οι Λέικερς έχουν κάνει καλή δουλειά στο να μάθουν τα πράγματα εν κινήσει αυτή την εκτός εποχής, αρχικά κέρδισαν μια θέση play-in με μια ομάδα νέων προσώπων, ενώ ο Τζέιμς έχασε ένα μήνα αργότερα στη σεζόν λόγω τραυματισμού στο πόδι και στη συνέχεια έγινε. Ο δεύτερος σπόρος που έφτασε στους τελικούς του συνεδρίου. 7η θέση. Είναι αφοσιωμένοι στο ταξίδι αρκετό καιρό ώστε να έχουν ακόμα παιχνίδια στο πρόγραμμα.

«Μπορούμε να βγούμε τη Δευτέρα και να πάμε σπίτι ή να τσακωθούμε άλλη μέρα, και με την ομάδα των ανδρών που έχουμε, ξέρω ποια θα είναι αυτή η απάντηση», είπε ο Όστιν Ριβς, ο οποίος τερμάτισε με 20 πόντους στην τρίτη θέση. Χρόνος σε τρία παιχνίδια στη σειρά.

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του LA, φυσικά. Σχεδόν τα δύο τρίτα των ομάδων έχασαν πάντα με 3-0 (91 από 149). Μόνο τρεις από αυτές τις ομάδες ανάγκασαν ένα παιχνίδι 7.

Οι Λέικερς θα πραγματοποιήσουν μια ταινία την Κυριακή και θα επιστρέψουν στη δουλειά τη Δευτέρα για τον αγώνα 4, ελπίζοντας να παρατείνουν τη σεζόν μέχρι την Τρίτη και μετά.

«Οι συνθήκες είναι αυτές που είναι», είπε ο προπονητής των Λέικερς, Ντάργουιν Χαμ. «Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο».

READ  Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Truckee κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας στη Βόρεια Καλιφόρνια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *