Χρηματιστήριο σήμερα: Ζωντανές ενημερώσεις

Πριν από μία ώρα

Η Goldman Sachs ξεπέρασε την Apple κατά περισσότερο από 30%

Ο αναλυτής της Goldman, Michael Ng, ξεκίνησε την Apple με αξιολόγηση Buy και στόχο τιμής 199 $, που αντιπροσωπεύει περίπου 32% ανοδική πορεία.

«Το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης του μικτού κέρδους τα επόμενα 5 χρόνια θα πρέπει να καθοδηγείται από τις υπηρεσίες, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μια αλλαγή στην αφήγηση των επενδύσεων στις υπηρεσίες και θα ευνοήσουν το πολλαπλάσιο premium της AAPL», είπε σε σημείωμα προς τους πελάτες την Κυριακή. “Η ανθεκτικότητα της καθιερωμένης πλατφόρμας της Apple και η ορατότητα της αύξησης των εσόδων από το συνδυασμό περισσότερων υπηρεσιών και προϊόντων υποστηρίζει την επαναλαμβανόμενη ευκαιρία εσόδων – ή Apple-aa-Service”.

– Άλεξ Χάρινγκ

πριν 7 ώρες

Ευρωπαϊκές αγορές: Ακολουθούν οι προσκλήσεις έναρξης

Σε θετικό ξεκίνημα της νέας εβδομάδας συναλλαγών οδεύουν οι ευρωπαϊκές αγορές.

Ο βρετανικός δείκτης FTSE 100 αναμένεται να σημειώσει άνοδο 1 μονάδας στις 7.950, ο γερμανικός DAX αναμένεται να αυξηθεί 49 μονάδες στις 15.635, ο γαλλικός CAC αναμένεται να σημειώσει άνοδο 35 μονάδες στις 7.391 και ο ιταλικός FTSE MIB αναμένεται να σημειώσει άνοδο 143 μονάδες στις 27.99.

Οι δημοσιοποιήσεις στοιχείων περιλαμβάνουν τις λιανικές πωλήσεις της ευρωζώνης για τον Ιανουάριο και τις γερμανικές βιομηχανικές παραγγελίες για τον ίδιο μήνα.

– Χόλι Έλιοτ

πριν 12 ώρες

CNBC Pro: Η Goldman Sachs προσθέτει 3 μετοχές στη λίστα αγοράς της, δίνοντας 100% ανοδική πορεία

πριν 12 ώρες

CNBC Pro: Οι επαγγελματίες της Wall Street αναφέρουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το χρηματιστήριο — και αποκαλύπτουν πώς να το διαπραγματευτείτε

Οι χρηματιστηριακές αγορές ήταν σε γενικές γραμμές στο πράσινο φέτος, αλλά υπάρχει μια ανησυχία στο ράλι, με αρκετούς παράγοντες κινδύνου να εξακολουθούν να επιβαρύνουν την αγορά.

READ  Παρεμπόδιση της δικαιοσύνης στην υπόθεση δωροδοκίας Bob Menendez

Πώς πρέπει οι επενδυτές να συναλλάσσονται στην αγορά; Οι επαγγελματίες της Wall Street συζητούν με τις καλύτερες ιδέες τους.

Οι επαγγελματίες συνδρομητές μπορούν να διαβάσουν περισσότερα εδώ.

– Χαβιέ Ονγκ

πριν 6 ώρες

CNBC Pro: Αυτές οι 3 μετοχές ήταν κερδοφόρες κάθε χρόνο εδώ και μια δεκαετία — και αναμένεται να συνεχίσουν να ανεβαίνουν

πριν 13 ώρες

CNBC Pro: Οι ημερήσιες συναλλαγές με επιλογές zero-day αγγίζουν το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, προκαλώντας φόβους για το “Valmageddon 2.0”

Οι επιλογές μηδενικής ημέρας έως λήξης δεν είναι για τους αδύναμους, αλλά έχουν εκραγεί σε δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό, τροφοδοτώντας ανησυχίες για υπερβολική αστάθεια στην αγορά.

Οι ημερήσιοι πλασματικοί όγκοι σε αυτές τις επιλογές 0DTE, που παρακολουθούν τον δείκτη S&P 500, έφτασαν το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της JPMorgan. Ο Μάρκο Κολάνοβιτς, ο κορυφαίος στρατηγός της JP Morgan, προειδοποιεί για τον κίνδυνο του “Volmageddon 2.0” εάν η δραστηριότητα συνεχίσει να επιταχύνεται. Εν τω μεταξύ, το γραφείο συναλλαγών της Goldman Sachs χαρακτήρισε «σοκαριστικό» τον όγκο ρεκόρ αυτών των ταχέων συμφωνιών.

Οι συνδρομητές του CNBC Pro μπορούν να διαβάσουν την πλήρη ιστορία εδώ.

– Γιουν Λι

πριν 13 ώρες

Τα στοιχεία των εργοστασιακών παραγγελιών Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα

Οι επενδυτές αναμένουν ότι τα πιο πρόσφατα στοιχεία των εργοστασιακών παραγγελιών θα δημοσιοποιηθούν στις 10 π.μ. ET τη Δευτέρα για να παρέχουν πληροφορίες για τις συνθήκες στον μεταποιητικό τομέα.

Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones ανέμεναν πτώση 1,8% τον Ιανουάριο, υποχώρηση από άνοδο 1,8% στην προηγούμενη ανάγνωση.

– Σάρα Μιν

πριν 13 ώρες

Το Χρηματιστήριο Futures Open έχει αλλάξει ελάχιστα

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των μετοχών των ΗΠΑ άλλαξαν ελάχιστα το βράδυ της Κυριακής, καθώς η Wall Street έβλεπε μπροστά σε μια εβδομάδα γεμάτη με οικονομικά στοιχεία και τα τελευταία σχόλια από την Federal Reserve.

READ  Η ηγεσία του CNN δέχεται πυρά μετά το «καταστροφικό» δημαρχείο Τραμπ

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του βιομηχανικού μέσου όρου του Dow Jones υποχώρησαν 44 μονάδες ή 0,13%. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του S&P 500 και του Nasdaq 100 υποχώρησαν 0,1% και 0,12%, αντίστοιχα.

– Σάρα Μιν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *