Χρηματιστήριο σήμερα: Ζωντανές ενημερώσεις

πριν από 51 λεπτά

Τα νέα της Dovish στηρίζουν την αγορά στο πρώιμο εμπόριο, λέει η Vital Knowledge

Ο Adam Crisafulli της Vital Knowledge απευθύνει αρκετές «παραπληροφόρηση» για να ξεκινήσει η μέρα.

“Καταρχήν, η RBA σημείωσε μια “αύξηση των επιτοκίων”, σηματοδοτώντας ότι αυτή η αύξηση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης θα μπορούσε να είναι η τελευταία στον κύκλο της. Στο παρακάτω διάγραμμα: «Η τελευταία έρευνα της ΕΚΤ αποκάλυψε πτώση των προσδοκιών για τον πληθωρισμό», είπε ο Grizzafulli.

Ωστόσο, «η μεγάλη εστίαση σήμερα θα είναι η μαρτυρία του Πάουελ ενώπιον της Γερουσίας στις 10 π.

– Φρεντ Ίμπερτ, Μάικλ Μπλουμ

πριν 7 ώρες

Ευρωπαϊκές αγορές: Ακολουθούν οι προσκλήσεις έναρξης

ευρωπαϊκές αγορές Ένα μικτό ανοιχτό πάει την Τρίτη.

Ο βρετανικός δείκτης FTSE 100 αναμένεται να σημειώσει άνοδο 19 μονάδες στις 7.945, ο γερμανικός DAX αναμένεται να σημειώσει άνοδο 20 μονάδες στις 15.669, ο γαλλικός CAC 10 μονάδες στις 7.383 και ο ιταλικός FTSE MIB αναμένεται να υποχωρήσει 16 μονάδες στις 27.953.

Οι δημοσιεύσεις δεδομένων περιλαμβάνουν στοιχεία για τον πληθωρισμό της Ιρλανδίας για τον Φεβρουάριο, ενώ τα κέρδη από τους Greggs, Reach, Man Utd, Nielsen, Zalando, Schaeffler, Henkel και Lego και HelloFresh.

– Χόλι Έλιοτ

πριν 13 ώρες

Ο Paul Hickey λέει ότι η απόδοση της μικρής κεφαλαιοποίησης φέτος είναι ένα καλό σημάδι

Ο Paul Hickey, συνιδρυτής της Bespoke Investment Group, δήλωσε ότι η ισχύς των μετοχών μικρής κεφαλαιοποίησης παρά την αβεβαιότητα της πορείας σύσφιξης της Federal Reserve είναι ένδειξη ανθεκτικότητας της αγοράς. Ο δείκτης Russell 2000 σημείωσε άνοδο σχεδόν 8% φέτος, ξεπερνώντας το κέρδος 5,4% του S&P 500.

READ  Dow Jones Futures: Οι μετοχές αναμένουν τον πληθωρισμό του ΔΤΚ, Nvidia Chipmaker; Ο Τέσλα αναπηδά

«Υπήρχε κάποια ισχυρή θεμελιώδης ανθεκτικότητα στην αγορά καθώς οι χρηματοοικονομικές συνθήκες έγιναν πιο αυστηρές», δήλωσε ο Hickey στην εκπομπή «Closing Bell Overtime» του CNBC τη Δευτέρα.

– Γιουν Λι

πριν 13 ώρες

Τα συνολικά αποθέματα Ιανουαρίου και τα στοιχεία καταναλωτικής πίστης θα ανακοινωθούν την Τρίτη

Τα στοιχεία για τα συνολικά αποθέματα Ιανουαρίου αναμένονται μετά τις ώρες λειτουργίας της Τρίτης, δίνοντας στους επενδυτές μια εικόνα για την καταναλωτική οικονομία. Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones ανέμεναν πτώση 0,4%, σε σύγκριση με άνοδο 0,1% στην προηγούμενη ανάγνωση.

Τα στοιχεία για την καταναλωτική πίστη που αναμένονται το απόγευμα της Τρίτης προβλέπουν αύξηση 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο, σύμφωνα με συναινετικές εκτιμήσεις του Dow Jones. Αυτό ακολουθεί μια αύξηση 11,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον προηγούμενο μήνα.

– Σάρα Μιν

πριν 13 ώρες

Οι μετοχές της WW International εμφανίζονται μετά από ώρες

Οι μετοχές της WW International σημείωσαν άνοδο άνω του 10% στις εκτεταμένες συναλλαγές.

Η εταιρεία, επίσης γνωστή ως Weight Watchers, είπε Η Chanda εξαγοράζει τη Sequence, μια συνδρομητική πλατφόρμα τηλευγείας που επικεντρώνεται στη χρόνια διαχείριση βάρους, για καθαρή τιμή αγοράς 106 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Ξεχωριστά, WW International δηλώθηκε Τα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου και ολόκληρου του έτους.

Δείτε το γράφημα…

WW International Shares 1-Day

πριν 13 ώρες

Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μετοχών ανοικτά σταθερά

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των μετοχών των ΗΠΑ άλλαξαν ελάχιστα το βράδυ της Δευτέρας, καθώς οι έμποροι περίμεναν τα τελευταία σχόλια από τον πρόεδρο της Federal Reserve, Jerome Powell, σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας.

READ  Πτήση Jeju, Νότια Κορέα: Τρομακτικές στιγμές στην πτήση της Asiana Airlines καθώς η πόρτα του αεροπλάνου ανοίγει στον αέρα

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Dow Jones Industrial Average υποχώρησαν 2 μονάδες ή 0,01%. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Composite S&P 500 και Nasdaq 100 υποχώρησαν 0,01% και 0,06%, αντίστοιχα.

– Σάρα Μιν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *