Χρηματιστήριο σήμερα: Ζωντανές ενημερώσεις

3 ώρες πριν

Ο κατασκευαστής Jeep, Dodge Stellandis σημείωσε ετήσια κέρδη και ανακοίνωσε πληρωμή 4,47 δισεκατομμυρίων δολαρίων στους μετόχους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stellantis, Carlos Tavares, συζητά για το concept φορτηγό Ram 1500 Revolution EV κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του στην Έκθεση Consumer Electronics Show (CES) στις 5 Ιανουαρίου 2023 στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Robin Beck | AFP | Καλές εικόνες

Η αυτοκινητοβιομηχανία Stellandis ανακοίνωσε αποτελέσματα ρεκόρ για το σύνολο του έτους την Τετάρτη, με καθαρά κέρδη να αυξάνονται κατά 26% στα 16,8 δισεκατομμύρια ευρώ (17,9 δισεκατομμύρια δολάρια) και 41% από έτος σε έτος άλμα στις παγκόσμιες πωλήσεις μπαταριών και ηλεκτρικών οχημάτων.

Η εταιρεία με έδρα την Ολλανδία, η οποία δημιουργήθηκε το 2021 από τη συγχώνευση της ιταλοαμερικανικής κοινοπραξίας Fiat Chrysler Group και του γαλλικού ομίλου PSA, είδε τα καθαρά έσοδα να αυξάνονται κατά 18% στα 179,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis, Carlos Tavares, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα καταδεικνύουν επίσης την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής ηλεκτροκίνησης της εταιρείας στην Ευρώπη, με 288.000 πωλήσεις μπαταριών και ηλεκτρικών οχημάτων (BEV) έως το 2022 και 23 BEV στην αγορά.

«Έχουμε τώρα την τεχνολογία, τα προϊόντα, τις πρώτες ύλες και το πλήρες οικοσύστημα μπαταρίας για να οδηγήσουμε το ίδιο μεταμορφωτικό ταξίδι στη Βόρεια Αμερική, ξεκινώντας με τα ηλεκτρικά οχήματα Ram το 2023 και την Jeep το 2024», είπε ο Tavares.

Διαβάστε την πλήρη ιστορία εδώ.

Δείτε το γράφημα…

Τιμή μετοχής Στελλάντης.

πριν 11 ώρες

Εκεί βρίσκονται οι κύριοι μέσοι όροι μετά το selloff της Τρίτης

Εξάλλου, οι σημαντικοί μέσοι όροι για το 2023 και ο Φεβρουάριος κατέγραψαν τη χειρότερη σύνοδο του έτους και τη χειρότερη μέρα από τις 15 Δεκεμβρίου.

READ  Δείτε τι σημαίνει αυτό για την εποχή των τυφώνων

Βιομηχανικός μέσος όρος Dow Jones:

  • Μείωση 0,05% το 2023
  • Υποχώρησε 2,81% τον Φεβρουάριο
  • Η μέγιστη έκπτωση είναι 10,35%
  • Έκπτωση 81,89% σε χαμηλές τιμές επιδημίας

S&P 500:

  • Αύξηση 4,11% ετησίως
  • Πτώση 1,94% τον Φεβρουάριο
  • Μέγιστη έκπτωση 17,04%
  • Έκπτωση 82,37% σε χαμηλές τιμές επιδημίας

Nasdaq Composite:

  • Αύξηση 9,8% ετησίως
  • Υποχώρησε 0,8% αυτόν τον μήνα
  • Μέγιστη % έκπτωση 29,11%
  • Έκπτωση 73,30% σε χαμηλές τιμές επιδημίας

– Samantha Subin, Chris Hayes

πριν 11 ώρες

Το Palo Alto Networks θα εμφανιστεί στην ανύψωση προσανατολισμού

Οι μετοχές της Palo Alto Networks αυξήθηκαν περισσότερο από 7% στις εκτεταμένες συναλλαγές, αφού ο πάροχος κυβερνοασφάλειας ξεπέρασε τις εκτιμήσεις της Wall Street για το τελευταίο τρίμηνο και η διοίκηση αύξησε τις δημοσιονομικές κατευθυντήριες γραμμές για τα έσοδα τρίτου τριμήνου.

Το πιο πρόσφατο τρίμηνο, ο κατασκευαστής λογισμικού δημοσίευσε προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή 1,05 $ με έσοδα 1,66 δισ. $. Οι αναλυτές ανέμεναν EPS 78 σεντς σε 1,65 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τη Refinitiv. Τα έσοδα αυξήθηκαν 26% σε ετήσια βάση.

Η διοίκηση αναμένει ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή θα κυμαίνονται μεταξύ $3,97 και $4,03 στη χρήση του 2023. Η καθοδήγηση EPS είναι 3,44 $, από 3,37 $ τον Νοέμβριο.

Δείτε το γράφημα…

Η Palo Alto Networks αυξάνει τα έσοδα

Samantha Subin, Jordan Novett

πριν 11 ώρες

Toll Brothers, η Coinbase κινείται μετά από ώρες σε μετοχές

Μερικές από τις μετοχές που κινούνται σε εκτεταμένες συναλλαγές είναι:

Οι μετοχές της Coinbase – της πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτογράφησης – σημείωσαν τελευταία πτώση άνω του 1%. Σύμφωνα με τη Refinitiv, η εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών τόσο στην κορυφή όσο και στην τελευταία γραμμή.

READ  Ο τραγουδιστής της country Jason Aldean ολοκληρώνει τη συναυλία νωρίς μετά από θερμοπληξία που υπέστη στη σκηνή

Dole Brothers – Η μετοχή του homebuilder πρόσθεσε 3% σε μια καλύτερη από την αναμενόμενη έκθεση κερδών. Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι η ζήτηση έχει αυξηθεί από τις αρχές του 2023.

Η μετοχή των εμπορικών ακινήτων υποχώρησε περισσότερο από 16% μετά την κοινή καθοδήγηση για το τρέχον τρίμηνο, σύμφωνα με την Costar Group – Street Account.

Διαβάστε την πλήρη λίστα με τις μετοχές που κινούνται μετά το καμπανάκι εδώ.

– Σαμάνθα Σούμπιν

πριν 12 ώρες

Ο επικεφαλής στρατηγικής της JPMorgan βλέπει άλλη μια πτώση 5% στο χρηματιστήριο

Η αγορά μετοχών θα μπορούσε να δει πτώση 5%, ενώ οι μετοχές υψηλής τεχνολογίας βήτα θα μπορούσαν να κινηθούν 5% έως 10% χαμηλότερα, δήλωσε ο Marko Kolanovich της JP Morgan στο CNBC “Closing Bell: Overtime” την Τρίτη.

Ο επικεφαλής στρατηγικής της παγκόσμιας αγοράς έχει στόχο τιμής 4.200 στον S&P 500 για το 2023. Αυτό αφήνει χώρο για τη χαμηλότερη δυνατή μείωση των επιτοκίων προτού η Fed ξεκινήσει —ή σηματοδοτήσει— τα επιτόκια.

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι η Fed θα πρέπει να μειώσει τα επιτόκια σε σταθερή βάση στην αγορά», είπε ο Κολάνοβιτς.

Ο ευρύτερος δείκτης υποχώρησε 2% στις 3.997,34 μονάδες την Τρίτη και υποχώρησε 2,5% για τη χειρότερη μέρα του από τις 15 Δεκεμβρίου.

– Μπίγια Σινγκ

πριν 12 ώρες

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μετοχών ανοίγουν ελαφρώς υψηλότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *