Ένας νεκρός σε κατάρρευση γκαράζ στο Κάτω Μανχάταν

Ένα γκαράζ στην Ann Street στο κάτω Μανχάταν κατέρρευσε το απόγευμα της Τρίτης, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας άλλους πέντε, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Εικόνες και βίντεο από τη σκηνή στην οδό 37th Ann, μεταξύ των οδών Nassau και William, έδειχναν αυτοκίνητα να βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο και σκόνη να υψώνεται από τα συντρίμμια. Η κατάρρευση έστειλε συντρίμμια από τον τελευταίο όροφο στο επίπεδο του δρόμου.

Ένα βίντεο από μια κοντινή ταράτσα έδειχνε ένα σύννεφο σκόνης να υψώνεται από κάτω, καθώς μια μακρινή φωνή φώναζε: «Φύγε! πήγαινε έξω! Βγες έξω!» απάντησε μια φωνή κοντά στην κάμερα με μια μοναδική, εκπληκτική αναίδεια.

Αρχικά οι αξιωματούχοι είπαν ότι έλαβαν αναφορές για εγκλωβισμένους ανθρώπους, αλλά ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τζον Μ. Ο Εσποζίτο είπε σε συνέντευξη Τύπου στο σημείο της κατάρρευσης λίγο μετά την κατάρρευση ότι πίστευε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο γκαράζ είχαν καταγραφεί. Για.

Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, είπε ότι τέσσερις από τους τραυματίες μέσα στο σπήλαιο νοσηλεύτηκαν. Δεν διευκρίνισε τη φύση των τραυματισμών τους. Ένα πέμπτο άτομο αρνήθηκε ιατρική βοήθεια, ο κ. είπε ο Άνταμς.

Η πυροσβεστική απέσυρε το προσωπικό της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης από το σημείο αμέσως μετά την ανταπόκριση λόγω ανησυχιών για την ακεραιότητα των υπολειμμάτων του κτηρίου. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι χρησιμοποιούσαν διασώστες χρησιμοποιώντας σκάλες πύργων, drones και μια ομάδα ρομποτικών σκύλων για να βρουν θύματα.

Οι επιθεωρητές του Τμήματος Κτιρίων βρέθηκαν στο σημείο της κατάρρευσης γύρω στις 4 μ.μ., δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας. Επικαλούμενοι «κούνημα» και «δόνηση», οι πυροσβέστες ζήτησαν από τους επιθεωρητές κτιρίων να εξετάσουν τη δομική σταθερότητα του ακινήτου.

READ  Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτσον, ο Άνταμ Οτταβίνο δεν έπαιξαν κόντρα στους Phillies

Καθώς τα οχήματα έκτακτης ανάγκης γέμισαν αμέσως τους γύρω δρόμους, οι εργαζόμενοι με φορεία χειρός και κοπτικά εργαλεία κατευθύνθηκαν προς το σωρό από σκυρόδεμα και στοιβαγμένα οχήματα κολλημένα κάτω από την κίτρινη αστυνομική ταινία.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Cesaro Glamer, 39 ετών, που εργάζεται στον ένατο όροφο ενός κτιρίου στην William Street ακριβώς απέναντι από το γκαράζ, είπε ότι άκουσε τον θόρυβο και έτρεξε στο παράθυρο με κάποιους συναδέλφους του. Στην αρχή είπε ότι νόμιζε ότι αυτό που άκουσε ήταν σεισμός μέχρι που είδε «αυτοκίνητα να καταρρέουν το ένα πάνω στο άλλο».

«Μαζέψαμε τα πράγματα και φύγαμε», είπε ο κύριος Γκλέιμερ.

Η Άριελ Στερν, 32 ετών, από το Μανχάταν, διευθυντής κατασκευών που εργάζεται ένα τετράγωνο πιο πέρα ​​στην οδό Ανν, είπε ότι το αυτοκίνητό της πιάστηκε στα συντρίμμια. Είπε ότι παρκάρει στο γκαράζ για περίπου έξι χρόνια και έφτασε εκεί γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης.

«Συνήθως φεύγω από τη δουλειά στις 4:30 ή στις 5 το απόγευμα», είπε. «Με έπιασαν σήμερα και είμαι ευγνώμων που δεν μπήκα».

Michael D. Ρίγκαν Έκθεση που συνέβαλε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *