Αναφορά: Ορισμένοι προπονητές των Broncos είχαν προβλήματα με το γραφείο του Russell Wilson στις εγκαταστάσεις της ομάδας

Όταν οι Broncos αντάλλαξαν τον Russell Wilson πέρυσι, ένας από τους τρόπους που του άνοιξαν το κόκκινο χαλί ήταν να του δώσουν το δικό του γραφείο στον δεύτερο όροφο των εγκαταστάσεων της ομάδας, όπου οι προπονητές και τα στελέχη των Broncos έχουν τα γραφεία τους. Κάποιοι προπονητές είχαν πρόβλημα με αυτό.

Σύμφωνα με ένα μακροσκελές άρθρο του TheAthletic.com σχετικά με την πρώτη σεζόν του Wilson στο Ντένβερ, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου πίστευαν ότι ο Wilson χωρίζοντας τον εαυτό του από τους συμπαίκτες του ήταν κακό για τη συντροφικότητα στα αποδυτήρια. Ένας προπονητής είπε στον Wilson ότι η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοιχτή, αλλά ο προπονητής αναρωτήθηκε γιατί ένας παίκτης θα είχε ένα γραφείο με πόρτα.

“Επομένως, Είσαι προπονητής ή είσαι παίκτης;;» ρώτησε ο προπονητής. «Η ανοιχτή σου πόρτα πρέπει να κάθεται στο ντουλάπι σου».

Ένας άλλος προπονητής είπε ότι η ύπαρξη ενός γραφείου στον δεύτερο όροφο χώριζε τον Wilson από τους παίκτες.

«Οι παίκτες ήταν πάντα στον πρώτο όροφο. Στην πραγματικότητα δεν έφτασαν ποτέ στον δεύτερο όροφο», είπε ο προπονητής. «Αν είσαι στον δεύτερο όροφο ως παίκτης, ειλικρινά δεν είναι καλό γιατί πιθανότατα θα απελευθερωθείς».

Συγκεκριμένα, οι δύο προπονητές που παραπονέθηκαν για το γραφείο του Γουίλσον το έκαναν ανώνυμα, και το ίδιο άρθρο ανέφερε δύο παίχτες στο αρχείο —την Κένταλ Χίντον και τον Μέλβιν Γκόρντον— που είπαν ότι δεν είχαν πρόβλημα με τον Γουίλσον να έχει το δικό του γραφείο. Οπότε σίγουρα δεν είναι ομόφωνη ανησυχία στις εγκαταστάσεις των Broncos. Αλλά αυτό ήταν ένα θέμα για κάποιους στην πιο απογοητευτική πρώτη σεζόν του Wilson στο Ντένβερ.

READ  Ο Carlos Correa συμφώνησε σε συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Twins

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *