Γιος του Andrew Lloyd Webber 43 – Variety

Ο Nicholas Lloyd Webber, γιος του Andrew Lloyd Webber, πέθανε στις 25 Μαρτίου στο Basingstoke της Αγγλίας, μετά από μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο του στομάχου. Είναι 43 ετών.

Ο θεατρικός συνθέτης ανακοίνωσε την είδηση ​​του θανάτου του γιου του το Σάββατο.

«Είμαι συντετριμμένος που ανακοινώνω ότι ο αγαπημένος μου μεγαλύτερος γιος Νικ πέθανε στο νοσοκομείο του Μπάσινγκστοουκ πριν από λίγες ώρες», ανέφερε η δήλωση. “Όλη η οικογένειά του είναι μαζί και είμαστε όλοι εντελώς χαμένοι. Σας ευχαριστώ για όλες τις σκέψεις σας αυτή τη δύσκολη στιγμή.”

Ο Νίκολας εισήχθη σε ξενώνα στις 23 Μαρτίου και διαγνώστηκε με πνευμονία ως αποτέλεσμα της διάγνωσης καρκίνου. Δημοσιεύτηκε από τον Andrew Βίντεο Instagram Ότι ο γιος του θα είχε καλύτερη θεραπεία.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα συμπαράστασης στον γιο μου Νικ. Τώρα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και δυσκολεύεται. είπε τότε ο Άντριου. “Νομίζω ότι είναι στη χειρότερη από αυτή την πρώτη περίοδο πνευμονίας που είχε ως αποτέλεσμα του καρκίνου του, που είναι πολύ κακό. Είμαστε όλοι εδώ, η οικογένεια εδώ είναι μαζί και νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για όλους από εμάς να είμαστε.

Γεννημένος στις 2 Ιουλίου 1979, ο Nicholas Lloyd Webber ακολούθησε τα βήματα του πατέρα και του παππού του για να γίνει υποψήφιος για βραβείο Grammy συνθέτης και παραγωγός δίσκων. Ο Νικ έχει δουλέψει σε ταινίες μεγάλου μήκους, μικρού μήκους, τηλεοπτικά και θεατρικά έργα.

Πιο πρόσφατα, πατέρας και γιος συνεργάστηκαν στο αυθεντικό άλμπουμ του 2021 “Bad Cinderella”. Ένα μιούζικαλ παράγεται τώρα στο Broadway με τίτλο “Bad Cinderella”.

READ  Ένα αστείο περνά κρυφά με ενήλικες. Θα θέλετε να ακούσετε πώς πήγε.

Ο Νίκολας αναγνωρίζεται για τη σύνθεση μουσικής για το Love, Lies and Records του BBC1 και τη σκηνική παραγωγή του 2017 Fat Friends: The Musical.

Είναι ο πατέρας του και η σύζυγός του Polly Wiltshire.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *