Εθνική Ημέρα Ντόνατ 2023 στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης: Προσφορές και δωρεάν

Παρασκευή 2 Ιουνίου είναι η Εθνική Ημέρα Ντόνατ.

Αν και το μισοψημένο φαγητό είναι οι γιορτές – φαίνεται ότι κάθε μέρα είναι διαφορετική – υπάρχει μια συγκινητική ιστορία πίσω από αυτή την ετήσια εορτή. Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Στρατός της Σωτηρίας έστειλε γυναίκες κοντά στις πρώτες γραμμές στη Γαλλία με καφέ και προμήθειες ψησίματος για να τονώσει το ηθικό των στρατευμάτων. Το 1938, ο Στρατός της Σωτηρίας τίμησε τις γυναίκες ανακηρύσσοντας την πρώτη Παρασκευή του Ιουνίου ως Εθνική Ημέρα Ντόνατ.

Είναι παράδοση για πολλές επιχειρήσεις της περιοχής του Ρότσεστερ να σηματοδοτούν την ημέρα με δωρεάν και άλλες προσφορές. Είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, επομένως είναι καλύτερο να τα επισκεφτείτε νωρίς.

Αρτοποιείο Golden Harvest

Το Golden Harvest Bakery θα χαρίσει δωρεάν ένα ντόνατ με γλάσο ή ζάχαρη κανέλας σε κάθε πελάτη την Παρασκευή. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια δωροκάρτα, δεκάδες ντόνατς, μια τηγανιτά, ένα ντόνατ και περισσότερα δωρεάν. Στο 368 Jefferson Road στην Henrietta, ανοίγει στις 7:30 π.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *