Ειδήσεις πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας: Η ένταση αυξάνεται μετά την επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Μόσχας

Τα χτυπήματα, τα πρώτα που έπληξαν σπίτια πολιτών στη ρωσική πρωτεύουσα από την εισβολή στην Ουκρανία στις αρχές του 2022, ήταν υψηλά στη Μόσχα την Τρίτη, μετά από μια σπάνια σειρά επιδρομών με drone που προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια. Το Κίεβο αρνήθηκε την άμεση ανάμειξή του στις επιθέσεις στην Ουκρανία.

Οι Ουκρανοί στην πρωτεύουσά τους, Κίεβο, υπέστησαν καταστροφές μετά από επανειλημμένες αεροπορικές επιδρομές σε περιοχές της πόλης την Τετάρτη. Τα συντρίμμια από το drone σκότωσαν τουλάχιστον ένα άτομο και τραυμάτισαν περισσότερους από δώδεκα άλλους.

Εδώ είναι τα πιο πρόσφατα σχετικά με τον πόλεμο και τις κυματώδεις επιπτώσεις του σε όλο τον κόσμο.

Από την Αμερική στην Τουρκία: Ήρθε η ώρα η Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ Η Τουρκία καθυστερεί να επιτρέψει στη Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ εδώ και μήνες, αλλά ο Blinken είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει περαιτέρω η ένταξη στη στρατιωτική συμμαχία, αναφέρει η Missy Ryan από τη Lulea της Σουηδίας.

“Θα είμαστε καλύτερα όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Γι’ αυτό ζητάμε τόσο από την Τουρκία όσο και από την Ουγγαρία να εγκρίνουν τη συγχώνευσή τους το συντομότερο δυνατό, καθώς δεν το έχουν κάνει ακόμη”, είπε ο Μπλίνκεν στους δημοσιογράφους. Χρησιμοποιώντας το επίσημο όνομα της Τουρκίας. «Δεν υπάρχει λόγος για άλλο χρόνο. Η Σουηδία είναι έτοιμη τώρα. … Η ώρα είναι τώρα.”

Η Isobel Koshiw, η Samantha Schmidt και η Francesca Ebel συνέβαλαν σε αυτήν την έκθεση.

READ  Η Warner Bros. Pictures στο CinemaCon 2024: Όλα ανακοινώθηκαν και αποκαλύφθηκαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *