Ζωντανές ενημερώσεις για το παιχνίδι Warriors-Lakers, lineup, αναφορά τραυματισμών, πώς να παρακολουθήσετε, τηλεοπτικό κανάλι

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έκλεψαν τον αγώνα 1 στο δρόμο και μετά οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πήραν εκδίκηση με μια μεγάλη νίκη στο παιχνίδι 2. Τώρα, η σειρά μεταφέρεται στο Λος Άντζελες για το Game 3 το Σάββατο και υπάρχουν πολλές ερωτήσεις. Οι Λέικερς χρειάζονται τον Άντονι Ντέιβις για να είναι η έκδοση του Παιχνιδιού 1 και οι Γουόριορς χρειάζονται περισσότερο από έναν Ντρέιμοντ Γκριν για το Παιχνίδι 2. Αυτό μπορεί να στρέψει αποτελεσματικά τη σειρά υπέρ αυτής της ομάδας.

Ο Jamichal Green ήταν μια έκπληξη που ήταν βασικός στη θέση του Kevon Looney την Πέμπτη. Ο Λούνεϊ έπαιζε ακόμα από τον πάγκο και η ανδρεία του στα ριμπάουντ χρειαζόταν κόντρα στους Λέικερς. Και οι δύο ομάδες δείχνουν να είναι κουραστικές καθώς τα λεπτά συσσωρεύονται και τα παιχνίδια αργούν. Όποια ομάδα μπορεί να βρει τα πόδια της πιο μακριά θα έχει ένα σαφές πλεονέκτημα.

Πώς να παρακολουθήσετε τους Warriors-Lakers

ΠΟΥ: Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο Λος Άντζελες Λέικερς

Τι: Ημιτελική Σειρά Δυτικής Διάσκεψης, Αγώνας 3 (Σειρά Ισοπαλία 1-1)

Οπου: Crypto.com Arena, Λος Άντζελες

Οταν: 20:30 και Σάββατο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ABC (Mike Breen, Jeff Van Gundy, Mark Jackson, Lisa Salters)

Ο επιθετικός των Λος Άντζελες Λέικερς, Άντονι Ντέιβις, αποκρούει ένα σουτ του γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στέφεν Κάρι, κατά τη διάρκεια του 2ου παιχνιδιού των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας, 4 Μαΐου 2023, στο Σαν Φρανσίσκο. (AP Photo/Godofredo A. Vasquez)

Ακολουθήστε τις ζωντανές ενημερώσεις των Warriors-Lakers Game 3

READ  Οι μετοχές πέφτουν μετά την αύξηση των επιτοκίων της Fed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *