Η απογοήτευση των μαύρων ψηφοφόρων φουσκώνει καθώς ο Μπάιντεν διεκδικεί επανεκλογή

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν ξεκίνησε την εκστρατεία επανεκλογής του αυτή την εβδομάδα, υποσχόμενος να «τελειώσει τη δουλειά» που ξεκίνησε το 2021. Κανείς δεν θέλει να το κάνει αυτό περισσότερο από τους μαύρους ψηφοφόρους.

Στη Νότια Καρολίνα, όπου οι μαύροι ψηφοφόροι είναι η πιο πιστή δημοκρατική εκλογική περιφέρεια, ο κ. Αφού αναβίωσαν την προεδρική εκστρατεία του Μπάιντεν και κέρδισαν δύο φορές στη Γεωργία, τον έστειλαν στον Λευκό Οίκο με το κόμμα του να έχει τον έλεγχο της Γερουσίας. Σε αντάλλαγμα, ήλπιζαν ότι η κυβέρνηση θα υπερέβαινε τους προηγούμενους προέδρους για να προσπαθήσει να βελτιώσει τις κοινότητές τους – και άκουσαν προσεκτικά τις υποσχέσεις του να το κάνουν.

Ωστόσο, ορισμένες από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες πολιτικής των μαύρων ψηφοφόρων – περιοριστικοί νόμοι για την ψηφοφορία, ελάφρυνση φοιτητικών δανείων και ισχυρότερη ομοσπονδιακή προστασία έναντι της ποινικής δικαιοσύνης και των μέτρων αστυνομικής λογοδοσίας – απέτυχαν ή καθυστέρησαν, κάποιες λόγω της Ρεπουμπλικανικής αντιπολίτευσης και κάποιες επειδή οι Δημοκρατικοί αρνήθηκαν να παρακάμψουν τους κανόνες της Γερουσίας. Αυτές οι απογοητεύσεις, που επισημάνθηκαν σε συνεντεύξεις με περισσότερους από τρεις δωδεκάδες μαύρους ψηφοφόρους, διοργανωτές και εκλεγμένους αξιωματούχους τις τελευταίες εβδομάδες, αφήνουν ανοιχτό το ερώτημα πόσο ενθουσιασμένο θα είναι το σημαντικότερο εκλογικό σώμα των Δημοκρατικών το 2024.

Οι συνεντεύξεις δείχνουν μια αυξανόμενη ρήξη μεταξύ των μαύρων εκλεγμένων αξιωματούχων — οι οποίοι λένε ότι ο κ. Οι ψηφοφόροι που είναι σχεδόν πανομοιότυποι – και λιγότερο σίγουροι – επαινούν τον Μπάιντεν και προβλέπουν μια ισχυρή προσέλευση μαύρων για αυτόν το επόμενο έτος.

«Όλοι έχουν βαρεθεί να κουράζονται», είπε ο Τράβις Γουίλιαμς, διοργανωτής των Δημοκρατικών στην Κομητεία Ντόρτσεστερ, SC, «και έχουν βαρεθεί να είναι κουρασμένοι και απογοητευμένοι κάθε φορά που τα ζητήματά μας δεν αντιμετωπίζονται ποτέ».

Marvin Dutton, 38, επιχειρηματίας που μετακόμισε από τη Φιλαδέλφεια στην Ατλάντα το 2020, ο κ. Πρότεινε ότι ο Μπάιντεν θα πρέπει να είναι «λίγο πιο ειλικρινής» από το «να μας μιλήσει όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε».

Κύριος. Η επανεκλογή του Μπάιντεν και η ανανεωμένη δέσμευσή του να επιτύχει τους στόχους πολιτικής του για την πρώτη θητεία έχουν προκαλέσει προβληματισμό και απογοήτευση στους μαύρους ψηφοφόρους στις πολιτείες του πεδίου μάχης. Πολλοί πιστεύουν ότι οι μεγάλες υποσχέσεις του στις μαύρες κοινότητες έχουν αθετηθεί.

Κύριος. Εάν ο Μπάιντεν είναι ο υποψήφιος του κόμματός του, όπως αναμενόταν, οι Δημοκρατικοί μπορεί να αισθάνονται σίγουροι ότι η πλειοψηφία των μαύρων ψηφοφόρων θα τον επιλέξει έναντι ενός Ρεπουμπλικανού. Αλλά ο κ. Το ερώτημα για το κόμμα είναι αν οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα φέρουν το ίδιο επίπεδο ενέργειας που οδήγησε στη νίκη του Μπάιντεν το 2020.

Στην προεκλογική του ανακοίνωση, ο κ. Ο Μπάιντεν δεν έχει κρύψει τη σημασία των μαύρων ψηφοφόρων για την επανεκλογή του. Εκτός από τη σύζυγό του, το τρίλεπτο βίντεο του Μπάιντεν παρουσίαζε συμμάχους με τον περισσότερο χρόνο εκπομπής — την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις, τον δικαστή Κετάντζι Μπράουν Τζάκσον και τον Σεβ. Αλ Σάρπτον.

READ  Ο Walt Nauta είναι πιστός του Τραμπ που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης αφού δούλεψε για αυτόν

Το 2020 ο κ. Ο εκπρόσωπος Τζέιμς Ε. της Νότιας Καρολίνας, ο οποίος ήταν ο σημαντικότερος υποψήφιος μπλοκ του Μπάιντεν. είπε ο Κλάιμπερν. “Δεν βλέπω έλλειψη ενθουσιασμού. Και οι άνθρωποι συνεχίζουν να το λένε αυτό. Αλλά δεν είναι εκεί.”

Την Παρασκευή, συγκεντρώνοντας υποψηφίους και εκατοντάδες Δημοκρατικούς της Νότιας Καρολίνας, ο κ. Ο ετήσιος γόνος ψαριού του Clyburn παρείχε μια πρώτη γεύση αυτού του ενθουσιασμού. Το κρατικό κόμμα ετοιμάζεται να διεξαγάγει τις προεδρικές του εκλογές πρώτο στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφιοτήτων — μια κίνηση του κ. είπε ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί.

Κύριος. Οι σύμμαχοι του Μπάιντεν λένε ότι η κυβέρνησή του έχει προσφέρει στους μαύρους ψηφοφόρους, αλλά δεν κατάφερε να τρομοκρατήσει μέρος της προόδου του. Από την ανάληψη των καθηκόντων του, έχει δώσει δισεκατομμύρια δολάρια σε ιστορικά μαύρα κολέγια και πανεπιστήμια και έχει διορίσει περισσότερους μαύρους δικαστές, συμπεριλαμβανομένου του Justice Jackson, στην ομοσπονδιακή έδρα από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο. Η ανεργία των μαύρων είναι πολύ χαμηλή. Μια σημαντική ανησυχία των μαύρων ψηφοφόρων είναι η οικονομία, η οποία έχει ανακάμψει από την πανδημική ύφεση, αν και ο πληθωρισμός, ο οποίος εκτινάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι, είναι υψηλότερος σε σταθερή βάση από ό,τι ήταν εδώ και δεκαετίες.

«Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος έχουν δημιουργήσει ζητήματα που πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στους μαύρους Αμερικανούς και τρέχουν για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους», είπε ο κ. είπε ο Κέβιν Μουνόζ, εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπάιντεν. «Η εκστρατεία θα εργαστεί σκληρά για να εξασφαλίσει κάθε ψήφο και να διευρύνει τον νικηφόρο συνασπισμό της το 2020».

Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις για τη μείωση της προσέλευσης των μαύρων ψηφοφόρων κατά τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, παρόλο που τα αποτελέσματα δείχνουν τον κ. Και οι δύο θεωρήθηκαν ως ευχάριστες για τον Μπάιντεν και το κόμμα του, παρά τη νίκη των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή.

Το μερίδιο των μαύρων ψηφοφόρων σε εθνικό επίπεδο μειώθηκε κατά 1 τοις εκατό από το 2018 έως το 2022, τη μεγαλύτερη πτώση από οποιαδήποτε άλλη φυλετική ομάδα, ενώ το μερίδιο των λευκών ψηφοφόρων με πανεπιστημιακή εκπαίδευση αυξήθηκε, σύμφωνα με στοιχεία της δημοκρατικής εταιρείας δημοσκοπήσεων HIT Strategies. .

Η προσέλευση των μαύρων ψηφοφόρων δεν χρειάζεται να αλλάξει για να αλλάξει το αποτέλεσμα σε άκρως ανταγωνιστικές πολιτείες. Το 2020, ο κ. Ο Μπάιντεν κέρδισε την Αριζόνα, τη Τζόρτζια, τη Νεβάδα και το Ουισκόνσιν με λιγότερες από 35.000 ψήφους το καθένα.

Στο Μιλγουόκι – ο πλειοψηφικός μαύρος πληθυσμός του Ουισκόνσιν – ο αριθμός των ψήφων για τους υποψηφίους της Γερουσίας των Δημοκρατικών μειώθηκε κατά 18%. 2018 να κάνω 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία των ψηφοφόρων του Ουισκόνσιν, η προσέλευση ήταν παρόμοια σε ολόκληρη την πολιτεία. Αν το Μιλγουόκι είχε δώσει στους Δημοκρατικούς το ίδιο περιθώριο το 2022 όπως το 2018, ο Δημοκρατικός Μαντέλα Μπαρνς θα είχε νικήσει τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Ρον Τζόνσον.

READ  Ο Έλον Μασκ δημιουργεί ένα paywall ανάγνωσης στο Twitter

Ο δήμαρχος της πόλης, Καβαλιέ Τζόνσον, απέδωσε τη διαφορά εν μέρει στις προσπάθειες των Ρεπουμπλικανών να καταστήσουν δυσκολότερη την ψηφοφορία στο Ουισκόνσιν — ειδικά μετά την οριακή νίκη του κ. Μπάιντεν το 2020.

Για τους μαύρους ψηφοφόρους κ. Η σειρά των επιτευγμάτων του κ. Μπάιντεν. Τζόνσον: Διόρισε τη δικαστή Τζάκσον, την πρώτη μαύρη γυναίκα, στο Ανώτατο Δικαστήριο. Τόνισε τη δημιουργία θέσεων εργασίας στον τομέα της μεταποίησης που κάποτε ήταν ο καρδιακός παλμός του Μιλγουόκι, αλλά είχαν μετακομίσει στο εξωτερικό. Επίσης, ο κ. Ο Τζόνσον πρόσθεσε ότι οι μαύροι ψηφοφόροι θα προτιμούσαν τον κ. Ενώ οι προσπάθειες του κ. Μπάιντεν απέτυχαν, ο κ.

«Γνωρίζουν ότι ο Τζο Μπάιντεν στάθηκε απέναντί ​​τους σε αυτή την παραβίαση, πολέμησε για να οικοδομήσει μια οικονομία που ωφέλησε τους Αφροαμερικανούς και πολέμησε ενάντια στο μίσος και τις διακρίσεις κατά των έγχρωμων ανθρώπων και των Αφροαμερικανών», είπε ο κ. Τζόνσον.

Σε συνεντεύξεις με μερικούς μαύρους ψηφοφόρους, ο κ. Η απογοήτευσή τους με τον ρυθμό των αλλαγών που υποσχέθηκε ο Μπάιντεν τους άφησε να αμφισβητήσουν εάν θα τον υποστηρίξουν ξανά ή ακόμη και θα διεκδικήσουν το αξίωμα στις επόμενες εκλογές.

Η Τζένιφερ Ρόμπερτς, 35 ετών, ισόβια Δημοκρατική και ο κ. Ένας από τους μαύρους Γεωργιανούς που βοήθησαν στην εκλογή του Μπάιντεν και των γερουσιαστών Ράφαελ Γουόρνοκ και Τζον Όσοφ. Το 2020, ήταν σίγουρη ότι η κα Χάρις, η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που έγινε αντιπρόεδρος, θα χρησιμοποιούσε το υπόβαθρό της για να προωθήσει πολιτικές που σχετίζονται με τις έγχρωμες γυναίκες και να «προσευχηθεί για να πετύχουν».

Τρία χρόνια αργότερα, η άποψη της κυρίας Ρόμπερτς για τις υποσχέσεις του Μπάιντεν άλλαξε. Η μητέρα της μετακόμισε μαζί της λόγω του αυξανόμενου κόστους ενοικίου στο μετρό της Ατλάντα. Ο πληθωρισμός έχει ασκήσει πρόσθετη πίεση στην επιχείρηση ρυμουλκούμενων φορτηγών που κατέχουν εκείνη και ο σύζυγός της.

Ο πρώην πρόεδρος Donald J. Η κυρία Ρόμπερτς λέει τώρα ότι θα στηρίξει τον Τραμπ εάν είναι υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων το επόμενο έτος. Αυτό που θέλει και δεν έχει λάβει ακόμη είναι «σίγουρη βοήθεια» — και ο κ. Πιστεύει ότι οι οικονομικές πολιτικές του Τραμπ θα μπορούσαν να το προσφέρουν αυτό.

«Καταλαβαίνω ότι προσπάθησε», είπε στον κ. Είπε για τον Μπάιντεν. «Όταν δεν λες τα πράγματα απευθείας, όταν δεν πάνε με τον τρόπο που είπες δημόσια ότι θα πάνε, δεν μπορείς να το σκουπίσεις κάτω από το χαλί».

Στη Φιλαδέλφεια, ο 45χρονος Lamont Wilson, διευθυντής τεχνολογίας πληροφοριών, είπε το 2020 ότι ο κ. Ψήφισε υπέρ του Μπάιντεν, αλλά είπε ότι δεν έχει εντυπωσιαστεί με τους υποψηφίους του 2024 μέχρι στιγμής. Κύριος. Είπε ότι ο Μπάιντεν «έκανε πολλά καλά», αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του.

READ  Το Vice Media αρχεία για πτώχευση του Κεφαλαίου 11 για διευκόλυνση της πώλησης

Κύριος. Ο κ. Wilson κράτησε την υπόσχεσή του να εξαλείψει τα φοιτητικά δάνεια. Ο Μπάιντεν είπε ότι ελπίζει να «μείνει σταθερός» — ο πρόεδρος ανακοίνωσε ένα σχέδιο 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να συγχωρήσει χρέη έως και 20.000 δολαρίων για ορισμένα άτομα, αν και το Ανώτατο Δικαστήριο θα μπορούσε να το εμποδίσει. Οι μαύροι απόφοιτοι κολεγίου έχουν κατά μέσο όρο 25.000 $ περισσότερο χρέος φοιτητικού δανείου από τους λευκούς απόφοιτους κολεγίου. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας.

«Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να ξεφύγουν από αυτό το χρέος», είπε ο κ. είπε ο Wilson.

Η Nocola Hemphill, ακτιβίστρια και εκπρόσωπος του κρατικού κόμματος στο Winnsboro, S.C., είπε ότι είχε ακούσει επίσης γκρίνιες για τον κ. Μπάιντεν από μαύρους ψηφοφόρους. Αλλά το είδε αυτό ως μια μορφή λογοδοσίας, όχι ως απόδειξη ενός βαθύτερου προβλήματος.

«Δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με τη διοίκηση», είπε. «Και δεν είναι ότι δεν θέλουμε να δούμε τον Μπάιντεν υποψήφιο. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.

Κύριος. Ελπίζω ο Μπάιντεν να τα παραδώσει. Κύριος. Ο κ. Σπαν έχει συγκεκριμένα σχέδια για τη δεύτερη θητεία του. Είπε ότι ήθελε να ακούσει τον Μπάιντεν.

«Νομίζω ότι πρέπει να είναι άμεσος για το τι πρόκειται να κάνει», είπε ο κ. είπε ο Σπαν. «Και τότε νομίζω ότι πρέπει να έρθει και να μας μιλήσει για αυτό».

Κύριος. Οι υποστηρικτές του Μπάιντεν λένε ότι ενώ ορισμένοι μαύροι ψηφοφόροι είναι απογοητευμένοι με το κόμμα, οι Δημοκρατικοί είναι πιο ασφαλής επιλογή από τους Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι αντιτάχθηκαν στη νομοθεσία που προστατεύει τα δικαιώματα ψήφου και ότι οι μαύροι νομοθέτες και ψηφοφόροι κερδίζουν ελάφρυνση χρέους φοιτητικού δανείου. Σε πολλά νομοθετικά σώματα που ελέγχονται από το GOP, οι νομοθέτες προσπάθησαν να κόψουν τα μαθήματα ιστορίας των μαύρων από τα σχολικά προγράμματα, να απαγορεύσουν βιβλία μαύρων συγγραφέων και να συντάξουν χάρτες του Κογκρέσου που περιορίζουν το δικαίωμα ψήφου στους μαύρους.

Οι Δημοκρατικοί σχεδιάζουν να υπογραμμίσουν το ιστορικό του GOP σε αυτά τα ζητήματα.

«Οι μαύροι ψηφοφόροι καταλαβαίνουν τα πάντα», είπε ο κ. είπε ο Κλάιμπερν. «Θα περάσουμε πολύ χρόνο φέτος για να τους υπενθυμίσουμε ποιος θα το κάνει αυτό στη συνέχεια». Ταυτόχρονα, οι Δημοκρατικοί πρέπει να κερδίσουν τους ψηφοφόρους που διστάζουν να υποστηρίξουν ξανά το κόμμα.

«Είναι μια δύσκολη συζήτηση να επιστρέψουμε σε αυτές τις κοινότητες και να εξηγήσουμε γιατί δεν έχουμε προχωρήσει στη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης», δήλωσε ο Κέβιν Χάρις, πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Κογκρέσου Μαύρων Κοινοβουλευτών. «Είναι μια δύσκολη συζήτηση να πρέπει να πάμε σε αυτές τις κοινότητες και να μιλήσουμε για το γιατί δεν λαμβάνουμε την προστασία που χρειαζόμαστε με τα δικαιώματα ψήφου».

Και συνέχισε: «Είναι μια σκληρή συζήτηση.

Τζον Χερντλ Συνεισέφερε ρεπορτάζ από τη Φιλαδέλφεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *