Η αστυνομία του Gladstone επιβεβαίωσε τον θάνατο του αγνοούμενου 13χρονου Jayden Robker

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε την Παρασκευή στη λίμνη Gladstone στο Northland του Κάνσας Σίτι είναι ένα αγνοούμενο 13χρονο αγόρι. Η αστυνομία του Γκλάντστοουν επιβεβαίωσε την Κυριακή ότι τα λείψανα που βρέθηκαν ταυτοποιήθηκαν ως ο 13χρονος Τζέιντεν Ρόμπκερ. Τελευταία εμφάνιση σε κάμερα παρακολούθησης 2 Φεβρουαρίου στο QuikTrip στο NW Englewood. Η αστυνομία λέει ότι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας δεν δείχνουν εμφανή σημάδια επιθετικού παιχνιδιού. Η αστυνομία του Γκλάντστοουν και του Κάνσας Σίτι ερευνά. «Αξιωματικοί και από τις δύο υπηρεσίες εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζέιντεν», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκλάντστοουν, Καρλ Μπέρις. Τα μέλη της οικογένειας είπαν την Παρασκευή ότι το πτώμα, που ανασύρθηκε από μια λίμνη στα σύνορα του Κάνσας Σίτι, στο Μο., και του Γκλάντστοουν, στο Μο, ταίριαζε με την περιγραφή του Ρόμπκερ. Η οικογένειά του είπε ότι ο πόνος που περνούσαν ήταν αδιανόητος. «Απλώς σκέφτομαι το σώμα του που βρίσκεται σε μια κρύα πισίνα», είπε η θεία του Ρόμπκερ, Σούζαν Ντήτον. «Μακάρι να μπορούσα να ήμουν πιο σκληρός». Μέχρι να λάβουν επίσημη επιβεβαίωση, η οικογένεια είπε στο KMBC ότι είναι ακόμα αισιόδοξη.”Ήταν ένα αγνό, αθώο παιδί, ξέρετε; Λάτρευε τα anime του, και τις κάρτες του Pokemon και τα ξαδέρφια του”, είπε ο Deaton. Διαβάστε περισσότερα για την αντίδραση της οικογένειας στην παρακάτω ιστορία. Το FBI συμμετείχε στην έρευνα για την εξαφάνιση του Robker, προσφέροντας ανταμοιβή 5.000 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με την υπόθεση εντός εβδομάδων από την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε την Παρασκευή στη λίμνη Gladstone στο Northland του Κάνσας Σίτι είναι ένα αγνοούμενο 13χρονο αγόρι.

READ  Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Ζωντανές ενημερώσεις - The New York Times

Η αστυνομία του Γκλάντστοουν επιβεβαίωσε την Κυριακή ότι τα λείψανα που βρέθηκαν ταυτοποιήθηκαν ως αγνοούμενος ο 13χρονος Τζέιντεν Ρόμπκερ.

Ο νεαρός Ντιν εθεάθη για τελευταία φορά σε κάμερα παρακολούθησης στις 2 Φεβρουαρίου σε ένα QuikTrip στο NW Englewood.

Η αστυνομία λέει ότι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας δεν δείχνουν εμφανή σημάδια επιθετικού παιχνιδιού.

Η αστυνομία του Γκλάντστοουν και του Κάνσας Σίτι ερευνά.

«Αξιωματικοί και από τις δύο υπηρεσίες εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Τζέιντεν», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκλάντστοουν, Καρλ Μπέρις.

Τα μέλη της οικογένειας είπαν ότι ένα πτώμα που βρέθηκε την Παρασκευή στα σύνορα του Κάνσας Σίτι του Μο. και του Γκλάντστοουν του Μο, ταίριαζε με την περιγραφή του Ρόμπκερ.

Η οικογένειά του είπε ότι ο πόνος που υφίστανται είναι αδιανόητος.

«Σκέφτομαι συνέχεια το σώμα του σε αυτή την κρύα πισίνα», είπε η Susan Deaton, θεία του Rapker. «Μακάρι να μπορούσα να ήμουν πιο σκληρός».

Μέχρι να λάβουν επίσημη επιβεβαίωση, είπαν στο KMBC ότι είναι ακόμα αισιόδοξοι.

“Ήταν ένα αγνό, αθώο παιδί, ξέρεις; Λάτρευε τα anime, και τις κάρτες του Pokemon και τα ξαδέρφια του”, είπε ο Deaton.

Διαβάστε περισσότερα για την αντίδραση της οικογένειας στην παρακάτω ιστορία.

Το FBI συμμετείχε στην έρευνα για την εξαφάνιση του Robker και προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαρίων για πληροφορίες που οδηγούν στην υπόθεση.

Η οικογένεια και η κοινότητα του Robker μοίρασαν φυλλάδια και έψαχναν για δυνητικούς πελάτες τις εβδομάδες από την εξαφάνισή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *