Η βασιλική οικογένεια φορά μπλε χρώμα για το πρώτο Πάσχα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Διασημότητες

9 Απριλίου 2023 | 9:36 π.μ

Κάτι μπλε.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η οικογένειά του εθεάθησαν να φορούν μπλε στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Κυριακή, καθώς ο ίδιος και πολλά ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολούθησαν την πρώτη πασχαλινή λειτουργία μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο.

Δίπλα στον 74χρονο Κάρολο στέκονταν η βασίλισσα σύζυγος Καμίλα, 75 ετών, με την αδερφή του μελλοντικού βασιλιά, την πριγκίπισσα Άννα και τον αδερφό του, τον ατιμασμένο Πρίγκιπα Ανδρέα, να περπατούν πίσω τους. Ανέφερε η Independent.

Ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η οικογένειά του ακολούθησαν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά τους τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μεγαλώνοντας τα μετόπισθεν της ομάδας ήταν η πριγκίπισσα Eugenie – η οποία είναι έγκυος – και ο σύζυγός της Jack Brooksbank.

Η λειτουργία τελέστηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ του 15ου αιώνα, το τελευταίο μέρος ανάπαυσης της μητέρας και του πατέρα του Καρόλου και των παππούδων του.

Τον Σεπτέμβριο, η βασιλική οικογένεια αποκάλυψε ότι μια νέα πέτρα του βιβλίου είχε τοποθετηθεί στο μαυσωλείο.

“Ένας λίθος ledger έχει εγκατασταθεί στο μνημείο του βασιλιά George VI μετά το θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ” διαβάζει ένα tweet Με φωτογραφία. “Το Μνημείο του Βασιλιά Γεώργιου VI βρίσκεται μέσα στους τοίχους του παρεκκλησιού του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ.”

READ  Ο πρωταθλητής του US Open Matt Fitzpatrick επιστρέφει την προσβολή του USGA

Αυτή ήταν η πρώτη υπηρεσία του Καρόλου ως Ανώτατου Κυβερνήτη της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Ο Κάρολο (δεξιά), 74 ετών, ενώθηκε με τη βασίλισσα σύζυγο Καμίλα (αριστερά), 75 ετών, με την αδερφή του μελλοντικού βασιλιά, την πριγκίπισσα Άννα (πίσω δεξιά) και τον αδερφό, τον ατιμασμένο Πρίγκιπα Ανδρέα (πίσω αριστερά), να περπατούν πίσω τους.
YUI MOK/POOL/AFP μέσω Getty Images
Αυτή ήταν η πρώτη υπηρεσία του Καρόλου ως Ανώτατου Κυβερνήτη της Εκκλησίας της Αγγλίας.
Yui Mok/Pool μέσω REUTERS
Την ανώτερη βασιλική οικογένεια ακολουθούν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά τους ο Πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις.
James Watling / Mega

Η λειτουργία του Πάσχα έρχεται καθώς ο Κάρολος και η Καμίλα προετοιμάζονται για τη στέψη τους στις 6 Μαΐου.

Στο παρελθόν, ο τότε Πρίγκιπας Κάρολος εξέδωσε μια δήλωση προς το έθνος – απευθυνόμενη στα εκατομμύρια που εκτοπίστηκαν πέρυσι ως «τραυματισμένοι από το παρελθόν, φοβισμένοι για το μέλλον», ωστόσο, ο βασιλιάς δεν έχει εκδώσει ακόμη μια απάντηση. Νέος σταθμός.

Ακολουθώντας την παράδοση της μητέρας του, ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα πρόσφεραν άφθονα χρήματα σε 74 άνδρες και γυναίκες για να τους ευχαριστήσουν για την εξαιρετική χριστιανική τους υπηρεσία.

Το οικογενειακό ταξίδι έρχεται μετά τις ολοκαίνουργιες αποκαλύψεις ότι ο βασιλιάς Κάρολος αρνήθηκε να βάλει τη Μέγκαν Μαρκλ στο βασιλικό μισθολόγιο.

Η λειτουργία τελέστηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ του 15ου αιώνα, το τελευταίο μέρος ανάπαυσης της μητέρας και του πατέρα του Καρόλου και των παππούδων του.
James Watling / Mega
Μεγαλώνοντας τα μετόπισθεν της ομάδας ήταν η πριγκίπισσα Eugenie – η οποία είναι έγκυος – και ο σύζυγός της Jack Brooksbank.
James Watling / Mega

Ο βασιλικός ανταποκριτής Ρόμπερτ Τζόμπσον αποκάλυψε στο νέο του βιβλίο «Ο Βασιλιάς μας».

Όταν ο Χάρι ανακοίνωσε ότι παντρευόταν το αστέρι του “Suits” το 2016, ο Τζόμπσον λέει ότι ο τότε πρίγκιπας έκανε το τρύπημα.

Σύμφωνα με τον Τζόμπσον, ο Τσαρλς είπε ότι δεν μπορούσε να βάλει τη Μαρκλ, 41 ετών, στην τράπεζα επειδή είχε ήδη πληρώσει για την αυξανόμενη οικογένεια της Καμίλα και του Γουίλιαμ.

«Αυτό εξόργισε τον Χάρι», έγραψε ο Τζόμπσον, «και όταν η βασίλισσα ρώτησε τον Κάρολο γιατί δεν πλήρωσε, εκείνος της είπε ότι δεν ήταν τραπεζίτης».

Ο Τζόμπσον πίστευε ότι αυτό ήταν το έναυσμα που οδήγησε τον Χάρι και τη Μέγκαν να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια.

READ  Η διαφάνεια του Cam Whitmore μετά τη λαχειοφόρο αγορά τελειώνει, ο Victor Wembaniama γίνεται Spur. Ζωντανές ενημερώσεις σε μεγάλο βαθμό


Αποδεχτείτε περισσότερα…




https://nypost.com/2023/04/09/royal-family-wears-blue-in-first-easter-since-queen-elizabeths-death/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20but

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL για κοινή χρήση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *