Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ανακοινώνει έρευνα για τον μπερδεμένο βουλευτή Χόρχε Σάντος

(CNN) Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα προχωρήσει επίσημα σε έρευνα για τον αντιμαχόμενο βουλευτή Χόρχε Σάντος, καθώς ο Ρεπουμπλικανός της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει αυξανόμενα νομικά προβλήματα και ζητά την παραίτησή του. Για το εκτενές ψέμα Σχετικά με τη βιογραφία και τη βιογραφία του.

Η επιτροπή δεοντολογίας ανέφερε σε δελτίο τύπου ότι ψήφισε τη δημιουργία μιας υποεπιτροπής διερεύνησης με την εξουσία να μαθαίνει για μια σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του εάν ο Σάντος συμμετείχε σε παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με την εκστρατεία του στο Κογκρέσο το 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ερευνητική επιτροπή θα έχει την εξουσία να προσδιορίσει εάν ο Σάντος «ενδεχομένως να είχε εμπλακεί σε παράνομη δραστηριότητα σε σχέση με την εκστρατεία του στο Κογκρέσο το 2022· δεν αποκάλυψε σωστά τις απαιτούμενες πληροφορίες για αναφορές που κατατέθηκαν στο Κογκρέσο, παραβίασε τους ομοσπονδιακούς νόμους περί σύγκρουσης συμφερόντων. ” σύνδεση με το ρόλο του σε οργανισμό που παρέχει υπηρεσίες καταπιστευματικότητας· και/ή κακοποίησαν σεξουαλικά ένα άτομο που αναζητούσε εργασία στο γραφείο του Κογκρέσου».

Ο Σάντος απάντησε στην ανακοίνωση της έρευνας με ένα tweet.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής των Αντιπροσώπων έχει ξεκινήσει έρευνα και ο Κογκρέσος Χόρχε Σάντος συνεργάζεται πλήρως», έγραψε ο λογαριασμός του γραφείου του στο Twitter. «Δεν θα γίνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή».

Σάντος είπε στο CNN στις αρχές Φεβρουαρίου «Δεν ανησυχούσε» για μια έρευνα δεοντολογίας της Βουλής ή για τους ψηφοφόρους της Νέας Υόρκης που ζητούσαν την παραίτησή του.

“Λέτε ότι η ελευθερία του λόγου των ψηφοφόρων μου παρεμβαίνει στη δουλειά μου;” είπε ο Σάντος. «Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι παρεμβαίνουν στη δουλειά μου εδώ;»

READ  Υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων την Κυριακή σε ορισμένες περιοχές του Upstate

Αυτή η ιστορία κάνει θραύση και θα ενημερωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *