Η πρώτη εκπομπή του Coachella το βράδυ της Παρασκευής τελειώνει με άσχημη νότα

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ένας καλεσμένος έκπληξη εμφανίστηκε στη σκηνή με μια ακουστική κιθάρα στο χέρι.

Η πρώτη εκπομπή του Bad Bunny Coachella το 2023 το βράδυ της Παρασκευής ήταν μια επική εκπομπή. Ο Πορτορικανός σούπερ σταρ ήταν ο πρώτος Λατίνος σόλο καλλιτέχνης που πρωτοστάτησε στο μουσικό φεστιβάλ και έσπασε το φράγμα με ένα επιβλητικό χάρισμα και εγκάρδιο σεβασμό για τη μουσική που τον δημιούργησε.

Κατά τη διάρκεια του σετ της Παρασκευής το βράδυ, ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε μια σειρά από πολύχρωμες πλάκες που υποστηρίζονταν από περίτεχνα σκηνικά – αρχικά εμφανιζόμενος σαν βενζινάδικο στην έρημο, ο καλλιτέχνης απευθυνόταν στο μαμούθ πλήθος από το βωμό του σε μια αναρτημένη πλατφόρμα.

Το σετ άνοιξε με το σινγκλ σύλληψής του το 2022 “Titty Me Pregundo” και περιελάμβανε παγκόσμια αγαπημένα, όπως το “I Like It” (sans Cardi B και J Balvin) και το “See You A Tu Mama”, ένα remix του αθάνατου “The Girl. “έτρεξε Από την Ιπανέμα» σε μια νέα γενιά.

Μιλώντας ανάμεσα σε τραγούδια στα ισπανικά — νωρίς, ρώτησε το πλήθος ποια γλώσσα προτιμούσε, τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα — πώς ο Bad Bunny εξήγησε με σιγουριά στους χιλιάδες, “Nunca antes hubo uno como yo” ή: “Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιος σαν εμένα .”

Ο Bad Buddy ανέβηκε στην κύρια σκηνή του Coachella για να τιμήσει τη μουσική ιστορία που τον ενέπνευσε, χρησιμοποιώντας σύντομα ιντερμέδια ντοκιμαντέρ που εμφανίστηκαν στην οθόνη κατά τη διάρκεια των μεταβάσεων των παραστάσεων.

Ξεκινώντας με ένα αφιέρωμα στην προέλευση των ντραμς και του ρυθμού από το Κονγκό και τη Νιγηρία μέχρι την ιστορία της σάλσα και της ρέγκετον (με ένα νεύμα στον σπουδαίο Τίτο Πουέντε), το σετ του απέτισε φόρο τιμής στο πλήθος των καλλιτεχνών και των μουσικών στυλ που συγκλίνουν για να ενημερώσουν ο πρώτος τίτλος του. Πράξη για το φεστιβάλ.

READ  Ο Kawhi Leonard των Clippers διαγνώστηκε με σχισμένο μηνίσκο: Ποιο είναι το πιθανό χρονοδιάγραμμα ανάρρωσής του;

Το μόνο πισωγύρισμα ήρθε στο τέλος όταν αποφάσισε να μοιραστεί τη σκηνή με έναν προηγούμενο headliner του Coachella.

Ο Post Malone εμφανίζεται στη σκηνή της Σαχάρας στο φεστιβάλ μουσικής και τεχνών Coachella Valley 2022 στις 16 Απριλίου 2022 στο Indio της Καλιφόρνια.

Matt Winkelmeyer/Getty Images για το Coachella

Καθώς ο Bad Bunny έκανε το δρόμο του μέσα στο πλήθος, μια μυστηριώδης φιγούρα εμφανίστηκε στο πλάι της σκηνής. Μέχρι το Bad Bunny να επιστρέψει στο προσκήνιο, οι κάμερες αποκάλυψαν έναν καλεσμένο έκπληξη: τον Post Malone.

Κύματα ενθουσιασμού (και ασάφειας) αντηχούσαν στο πίσω μέρος του γηπέδου πόλο, και οι δύο καλλιτέχνες μείωσαν το ρυθμό για ένα ζοφερό ντουέτο, με τον Post Malone να χτυπά την κιθάρα.

Άρχισαν να τραγουδούν το “La Cancione” του Bad Bunny και μέσα στο πρώτο λεπτό, η κιθάρα του Post Malone άρχισε να χτυπάει και να στακάτο. Στην αρχή, ο καλλιτέχνης με τατουάζ φαινόταν να δημιουργεί σκόπιμα μια ρυθμική αλλαγή στο τραγούδι, αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έγινε σαφές ότι το μικρόφωνο που ενίσχυε την κιθάρα του είχε αποτύχει.

Ντροπιασμένοι, οι δύο καλλιτέχνες προσπάθησαν να διορθώσουν τα προβλήματα ήχου. Η κιθάρα προσπάθησε να πιάσει ένα σόλο μικρόφωνο ενώ ο Bad Bunny τραγουδούσε με άλλο μικρόφωνο, αλλά το σχέδιο Β του απέτυχε γρήγορα. Το πλήθος βοήθησε με την a cappella εκδοχή του “Yonakuni”, αλλά η πράξη έχασε γρήγορα τον ενθουσιασμό.

Ο Post Malone – ο οποίος είναι γνωστός για το ότι τραβάει τα ύποπτα βλέμματα των ντόπιων όταν επισκέπτεται την πόλη που διοργανώνει το φεστιβάλ, το Indio – βγαίνει γρήγορα από τη σκηνή και αφήνει τον Bad Bunny, ολοκληρώνοντας το σετ του χωρίς τεχνικά προβλήματα.

Πυροτεχνήματα έσκασαν στον ουρανό καθώς ο Bad Bunny συνήλθε από ένα snafu για να κλείσει την πρώτη νύχτα του Coachella 2023.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *