Η Τζίτζι Σον, η υποψήφια για την FCC του Μπάιντεν, αποχώρησε μετά από μια τρομακτική μάχη για λόμπι

Σχόλιο

Πρόεδρος Η προσπάθεια του Μπάιντεν να λειτουργήσει ως ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών αποσύρεται Προτάθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών μετά από μια σφοδρή μάχη λόμπι 16 μηνών που εμπόδισε το ραντεβού του και τον άνοιξε σε ανελέητες προσωπικές επιθέσεις.

Η Gigi Sohn, μακροχρόνια υπέρμαχος του δημόσιου συμφέροντος και πρώην αξιωματούχος του Δημοκρατικού FCC, προτάθηκε για πρώτη φορά από τον Λευκό Οίκο τον Οκτώβριο του 2021. Είπε την απόφαση να αποσυρθεί Ακολουθεί τις «ανελέητες, ανέντιμες και αυθόρμητες επιθέσεις» που εξαπλώνονται από τους λομπίστες της καλωδιακής βιομηχανίας και των μέσων ενημέρωσης. Η αντίθεση στον Sohan έχει βάλει ένα σχετικά χαμηλό προφίλ στο επίκεντρο μιας άνευ προηγουμένου αγώνα που περιελάμβανε τρεις ακροάσεις επιβεβαίωσης στη Γερουσία, μια σειρά από διαφημίσεις και μια διαφημιστική πινακίδα που επικρίνει τον Sohan ως «εξτρεμιστή» και «ρατσιστή». .

Η απόφαση του Sohn να υποχωρήσει βυθίζει σε αταξία τη φιλόδοξη ατζέντα της κυβέρνησης Μπάιντεν στο Διαδίκτυο και συνεχίζει το αδιέξοδο στην FCC για περισσότερα από δύο χρόνια. Ο Μπάιντεν ανέλαβε την εξουσία με υποσχέσεις για απορρύθμιση κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Τραμπ και αποκατάσταση της προστασίας της δικτυακής ουδετερότητας της εποχής Ομπάμα. Αλλά η FCC έχει σταματήσει σε αυτές τις δεσμεύσεις εν μέσω ενός μοιράσματος 2-2, υπονομεύοντας τα σχέδια της διοίκησης.

Το Διαδίκτυο του Μπάιντεν παραμένει σε αδιέξοδο εν μέσω παρατεταμένης μάχης για τον υποψήφιο της FCC

«Είναι μια θλιβερή μέρα για τη χώρα μας και τη δημοκρατία μας όταν οι κυρίαρχες βιομηχανίες με τη βοήθεια απεριόριστου σκοτεινού χρήματος εκλέγουν τους ρυθμιστές τους», δήλωσε ο Sohn σε δήλωση που κοινοποιήθηκε αποκλειστικά στην Washington Post. «Με τη βοήθεια των φίλων τους στη Γερουσία, οι ισχυρές εταιρείες καλωδίων και μέσων ενημέρωσης έχουν κάνει ακριβώς αυτό».

READ  Κατέρρευσε η στέγη στο θέατρο Απόλλων στο Μπελβιδέρε

Η κατάρρευση του διορισμού του Σον είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα της πολιτικής ισχύος του Λευκού Οίκου. Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να ενώσει τους Δημοκρατικούς πίσω από τον διορισμό του Σον σε μια στενά διχασμένη Γερουσία. Λίγο πριν ο Σον ανακοινώσει την απόφασή του να παραιτηθεί, ο Σεν. Ο Τζο Μάντσιν (DW.V.) έδωσε ένα κρίσιμο πλήγμα ανακοινώνοντας ότι θα τον καταψηφίσει, κατηγορώντας τον ότι είχε «κομματικές συμμαχίες με ακροαριστερές ομάδες».

«Ειδικά τώρα, η FCC πρέπει να ξεπεράσει τις τοξικές διακρίσεις που οι Αμερικανοί είναι άρρωστοι και κουρασμένοι και η κα Σον έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δεν είναι το άτομο που το κάνει αυτό», είπε ο Manchin σε μια δήλωση.

Οι συντηρητικές ομάδες ξόδεψαν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κομματικά και επιτιθέμενα επιθετικά στον Sohn, οδηγώντας μια εκστρατεία σε πολλές μετριοπαθείς Δημοκρατικές πολιτείες που ήταν ήδη στο φράχτη για την υποψηφιότητα του Sohn. «Ο Gigi Sohn είναι πολύ σοβαρός για την FCC», έγραφε μια διαφημιστική πινακίδα στο Λας Βέγκας, με το πρόσωπο του Sohn και έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο για το American Accountability Foundation, μια ομάδα που αντιτάχθηκε στους υποψηφίους του Μπάιντεν. Η AAF και ένας άλλος συντηρητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το Κέντρο για την Ελεύθερη Οικονομία, έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 200.000 $ σε διαφημίσεις στο Facebook εναντίον του Sohn.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τρίτης ότι ο Λευκός Οίκος δεν έχει καμία ενημέρωση για πιθανούς υποψηφίους αυτή τη στιγμή.

«Χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα της Gigi Son για αυτόν τον σημαντικό ρόλο», δήλωσε ο Jean-Pierre. «Φέρνει τεράστια γνώση και εμπειρία, γι’ αυτό και ο πρόεδρος την πρότεινε εξαρχής».

READ  Η Γερμανία συνέλαβε έναν Ιρανό υπήκοο που θεωρείται ύποπτος ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση

Αυτή είναι μια σπαστική ιστορία και θα ενημερωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *