Η χήρα του Λανς Ρέντικ, Στέφανι Ρέντικ, αποτίει φόρο τιμής στον όψιμο ηθοποιό – Προθεσμία

Η χήρα του Λανς Ρέντικ, Στέφανι Ρέντικ, πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα σήμερα για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα ηθοποιό σύζυγό της – ο οποίος πέθανε από φυσικά αίτια την Παρασκευή, σε ηλικία 60 ετών – και σε όλους όσους τον αγάπησαν.

«Ο Λανς μας αφαιρέθηκε πολύ σύντομα», είπε η Στέφανι σε ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του συζύγου της στο Twitter και στο Instagram. «Σας ευχαριστούμε για τη συντριπτική αγάπη, την υποστήριξη και τις όμορφες ιστορίες που μοιραστήκατε σε αυτές τις πλατφόρμες την τελευταία ημέρα. Βλέπω τα μηνύματά σας και δεν μπορώ να αρχίσω να εκφράζω πόσο ευγνώμων είμαι που τα λαμβάνω.

Η Στέφανι, η οποία είναι παντρεμένη με τον Λανς από το 2011, είναι ένα ιδιαίτερο νεύμα στους θαυμαστές των βιντεοπαιχνιδιών Destiny, για τα οποία ο ηθοποιός εκφράζει τον Aogon Guardian Zavala από το 2014. «Και ένα ειδικό αφιέρωμα στον Lance στους χιλιάδες παίκτες του Destiny, σας ευχαριστώ», έγραψε. «Ο Λανς σε αγαπούσε όσο αγαπούσε το παιχνίδι».

Οι δωρεές μπορούν να γίνουν στο momcares.org στη γενέτειρά της, τη Βαλτιμόρη, είπε κλείνοντας η Stephanie Reddick.

Μεταξύ των αξιοσημείωτων που σχολίασαν την ανάρτηση φόρου τιμής ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ Χάλι Μπέρι, η οποία έγραψε: «Η αγάπη και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια αυτή τη θλιβερή στιγμή. Ο Lance είναι ένας από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Πραγματικά μοναδικό στο είδος του! RIP sweet king 👑.”

Γνωστός για τον ρόλο του ως θυρωρός του Continental Hotel Sharon σε τέσσερις ταινίες του John Wick και την spinoff Ballerina υπό την ηγεσία της Ana de Armas, ο Lance Reddick ασχολήθηκε με τον Τύπο για το τέταρτο και τελευταίο σημαντικό κεφάλαιο στο franchise δράσης υπό τον Keanu Reeves. Όταν κυκλοφόρησε η σοκαριστική είδηση ​​του θανάτου του.

READ  Η NASA και το Axiom αποκαλύπτουν νέες διαστημικές στολές για την αποστολή Artemis III Moon Mission

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι και συντετριμμένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου Lance Reddick», δήλωσε ο σκηνοθέτης των Reeves και John Wick, Chad Stahelski, σε δήλωση που έλαβε χθες το Deadline. “Ήταν ένας τέλειος επαγγελματίας και ήταν ευχάριστο να συνεργάζομαι μαζί του. Η αγάπη και οι προσευχές μας είναι με τη σύζυγό του Stephanie, τα παιδιά του, την οικογένεια και τους φίλους του. Αφιερώνουμε την ταινία [John Wick: Chapter 4] Στην αγαπημένη του μνήμη. Θα μας λείψει πολύ.

Γνωστός επίσης για τη σκηνοθεσία σειρών όπως το The Wire και το Fringe, μεταξύ αμέτρητων άλλων έργων, ο Redick έχει επίσης έργα για το Hulu, συμπεριλαμβανομένου του 20th White Men Can’t Jump reboot. η προσαρμογή της σειράς Disney+ του Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι, στην οποία έπαιξε τον Δία. Το The Kane Mutiny Court-Martial New Action for Showtime της Paramount Global Content Distribution. και η βιογραφική της Shirley Chisholm του John Ridley, Shirley για το Netflix, στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Regina King.

Διαβάστε τη νεκρολογία μας για τον ηθοποιό εδώ. Πρόσθετα αφιερώματα από συναδέλφους ηθοποιούς και άλλους λάτρεις του κλάδου μπορείτε να βρείτε εδώ. Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα της Stephanie Reddick στον εκλιπόντα σύζυγό της Lance.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *